0 oy
671 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (23 puan)
Transferden sonra 8.gun 200 cıktı beta hcg . İkiz olabilir mi

6 Cevap

+1 oy

2 tane mi embriyo konuldu cnm

(23 puan)
Evet 2 tane 5.gün embriyosu
-Reklam-
+1 oy
(842 puan)

2 gün sonra bi daha yapılır kan testi 2 katından fazla artınca genelde ikiz çıkıyor.

+1 oy

Bende 12 yıldan sonra tüp bebekle hamile kalanlardanim çok sukur 35 haftaya geldim rabbim hepimizin sağ salim kucağına almayı nasib etsin .Ben ilk testi yaptığımda sizinkinin üzerinde idi değerler sonrada 2 katı arttı ama ikiz değil insallah sizin olur

+1 oy
(7 puan)

Benim 9. Günü 530 çıkmıştı 11. Gün 1111 ikiz hamileyim :) inşallah seninde öyledir 

0 oy

Normal çıkmış değer bazen tek de olsa beta yüsek olabiliyor her zaman ikiz olduğunu göstermez iki emriyo verilenler 35 yaş üstü mü oluyor ? 

0 oy

Nerde yaprırdınız il hastane?

(23 puan)
24 yaşındayım 2 embriyo transfer edildi. Istanbulda özel bit hastanede.
Özelden yazar mısın hastaneyi ve doktorunu ben 27 yaşındayım çok istedim çok dil döktüm ama vermediler bir tane verdiler yaşın küçük yasak dediler kuzenimde özel bir hastanede yaptırdı ona da 4 verdiler ama o hastanenin başarı oranı düşük onunda tutmadı zaten hem onu yönlendiririm hemde umarım gerek kalmaz ama ikicide tüp bebek olursa kendim de giderim
(536 puan)
Canım ben istanbul gaziosmanpaşa yeniyüzyıl Üniversitesi hastanesinde volkan turan A gittim ve çok şükür şuan hamileyim.  Ve ben Doktoruma ilk deneme olmasına rağmen durumum çok fazla yok 2. Deneme için baya beklemem gerekebilir ve bu yüZDEN çift yapamaz mıyız dedim o da sağolsun ilk denemede çift olduğunda düşük riski olduğunu gelişimin yavaş olabileceğini çok erken doğum olabileceği gibi durumları anlattı ama tercih senin dedi.  Daha sonra tüp bebek laboratuvarını arayıp bilgi aldı ordaki doktor içlerinden biri 1. Sınıf kalite ve tek deneyelim dedi doktorum tekrar tekrar arayıp emin oldu öyle olunca bize sordu bizde ona bıraktık ve tuttu çok şükür.  Ben doktoruma güvendim ilk tutmaya da bilirdi ama doktorum o kadar sık eleyip ince dokudu ki bu süreçte gönül rahatlığıyla evet biz elimizden geleni yaptık takdiri ilahi diyebiliyorsun.  İnşallah sende kendine yakın yerde iyi bir doktor bulabilirsin. Ben sadece yaşadığım süreci en kısa şekilde anlattım
(23 puan)
Aaaaa Bende yeniyüzyıl gaziosmanpasa hastanesinde tüp bebek yaptırdım murat keskin doktorum . 1.denemede  tek 5.gün embriyosu konuldu tutmadı . 3 ay sonra 2.tüp bebegi yaptırdık 2 tane 5.gün embriyosu  konuldu 1tanesi tutmuş 11 hafta 5günlük oldu şimdi.
(536 puan)
Murat keskin biliyorum :) iki murat var :) ben görüştüm ama doğum katında tanıdıklarım var onlar ikisini tavsiye etmişti yanlış hatırlamıyorsam murat bey doğum kısmını başka doktora yönlendiriyor o yüzden volkan beye gitmiştim :) çok da memnunum hastane de çok iyi ve doğumu orda yapıcam 13+6 yım bende :)
Tesekkürler cnm allah kucağına almayıda nasip etsin evet ama benim öncelik kuzenimdi benimde ilk deneme tek embriyo tuttu ve şuan 21 haftalık ben Nrsyd  sormuştum zaten oda bilgi verdi sağolsun kuzenimde başkentte bir dr buldu daha önce aldıklarını zannettiğimiz tüpleri yerinde duruyormuş ve iltihap varmış onlar alınacak şimdi öyle başlayacak..
(536 puan)
Bende genel cevap verdim :) Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin :) sonuçta hepimiz anne olmak için uğraşıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın vardır onun da bir hikmeti :)
İyi yaptın enazından tüp bebek yaptıranların işine yarar ben ilk üyelik yaptığımda kafamda deli sorular ama soracak kimse yok tüp bebek yaptıran enazından başkaları buradan bilgilenir veya sorar.. cinsiyet öğrendinizmi?
(536 puan)
Yaa göstermedi ekimde kontrol var bakalım ne olcak şubatta doğum yapanların büyük kısmı erkek burda :) ordaki kızlarda merak ettiler benim gibi hayırlısı artık :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 139 göst.
7 Mayıs 2023 Tüp Bebek kategorisinde Nergiz U. (56 puan) sordu
0 oy
0 cevap 87 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
0 oy
6 cevap 282 göst.

644,078 soru

3,401,910 cevap

4,229,200 yorum

182,151 üye

...