0 oy
1,508 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (183 puan)
düzenledi

Kızlar Selam. Hiç uygulamalarda ovulasyon gününe bakıp o gün birliktelik yaşayıpda hamile kalan var mı? Vee hamile olduğunu kaçıncı haftasında oğrendi? Şimdiden teşekkürler. :)

11 Cevap

0 oy
(208 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bennnn :) ama ovulasyon gününü takvimle değilde testlerle takip yaptık ve 3. Denemede  gebe kaldım 9 gün sonra da öğrendim bebeğimi :))) zaten 3 aydır karar vermiştik Rabbim hemen nasip etti :) istersen tavsiye ederim o kişiyi sana
(183 puan)
Teşekkür ederim. Bu ay deneme yaptık adetime 2 gün kaldı onu bekliyorum. Amma bu gün ateşim çıktı, boğazım ağrıyor :(( Eğer bir şey çıkmazsa sorarım yine İnşaAllah çıkar :))
(208 puan)
Insalalh kuzum çıkar ya. Cok geçmiş olsun dikkat et kendine :)
(183 puan)
İnşaAllah :)) Eğer olursada ateşin ya öksürüyün filan bir zararı olur mu?
(208 puan)
Kuzum şiddetli öksürmemeye çalış ateşini de düşürmeye çalış . Bebekten emin olmadan da iğne hap vs sakin kullanma
(183 puan)
Yok ilaç, iğne filan kullanmadım doğal yollardan iyileşmeye calışıyorumda ama öksürüyüm geldiyinde kaç gündür çok fena bırakıyorum kendimi daha yapmam :( ateşim o kadar yüksek değilde, öksürüyüm çok fena :(
(208 puan)
Oksururken şiddetli olmamasına dikkat et Rabbim korusun bebiş varsa hani :) kuzum belirti var mi kasik ağrısı göğüs ağrısı vs ?
(183 puan)
Öksürünce kendimden geçiyorum resmen ya :( belirti böyle çok yok. Kasıkta iğneleme gibi gelip gidiyor arada birde akıntı. Hep adet olmama 1 hafta 10 gün kala göğüslerim dokunulmuycak şekilde ağrıyordu. Şimdi adete 2 gün var amma hiç ağrı filan yok. Birde gaz var fazlasıyla şişlik filan. Adeti bekliyorum 1 hafta geçince kan testine gidicem. Şimdi risk almıyorum. Çıkmazsa üzülmeyeyim diye :(
(208 puan)
Aynn kuzum bekle cikmzsa da cok uzülme. Esimle sağlıklı olmamıza rağmen 3. Denemede tuttu hani diyordum neden olmuyo neden olmuyor diye de boşa evham yapmışım 10 senedir çocuğu olmayan insanlar var burada. O yüzden tatlı telaşını çok iyi anlıyorum . Rabbim inşallah bu ay nasip eder sana anneliği olmazsa da sakin üzülme Rabbimin istedği zaman o melek sana da gelecek :))))
(183 puan)
Çok teşekkür ederim tatlim güzel sözlerin ve verdiyin moral için. Tabiikide Rabbim hepimiz için en hayırlı zamanı biliyor. Ne zaman gelirse gelsin hayırla ve sağlıkla gelsin. Sadece insan planlı olunca bekliyor adet olucakmıyım diye ya bu ay olucakmı diye. Her aydada hastalanırsam doğal yolları deniyorumki varsa da bebişe zarar olmasın :)
(208 puan)
Aynen kuzum planlı olunca insan her şeye dikkat ediyor bende öyleydim alerji oldum ayağım davul gibi oldu iğne yapacaklardi gebelik olabilir dedim iğneyi olmadım bile ;) diğer ay bebek geldi zaten :)
(183 puan)
Ayy ne güzel işte kendinde bilmeden bebeğini korumuşsun :) Ama o ay insan hastalığı ya alerjini filan ilaçsız, iğnesiz geçirince sonra bebeğin olmadığını öğrenince kendine kızıyor ortada fol yok yumurta yok kendine azap veriyorsun diye :))))
(208 puan)
E işte bilsek olmadığını ona gore davranırız da bilemiyoruz işte ;)) aynen kuzum korumuşum işte doktora hamile olabilirim dedim kan bile almadi krem vereyim o zaman dedi acile gittmeme  ragmen.  alerji ilacı da vardı kullanmadım :)))
(183 puan)
Evet olmadığı halde her defasında koruyorum ben mesela :)) Annelik hormonları erken gelmiş galiba bana :)))) Kremi sürdünmü bari? :)))
-Reklam-
0 oy
(842 puan)
Ben kaldim ama takip etmedim o gune denk gelmis ikinci gebeligim zaten :)
(183 puan)
Güzel denk gelme ama :) Tam tutmuş :)
(842 puan)
Aynenn :)) amaan rabbim ol diyince oluyor iste ilk cocgumdada tamamen yumurtlamaya uzak tarihti
(183 puan)
Tabiiki kurban olduğum her şeyin en iyisini biliyor. Sadece merak ettim. Bu ay kendimde takip ettimde uygulamayı. Birliktelik yaşadım ve tam adet tarihime 2 gün kala ateşim çıktı, öksürükden perişan oldum hala aklım yumurtlama gününde ve adetimde :)))
(842 puan)
:)) insaallahh rabbim gonlune gre wersn
(183 puan)
Teşekkür ederim. Cümlemizin İnşaAllah :)
0 oy
(309 puan)
Ben canım hmde ikş defa ikinci hamileligim ikizlerim olacak inşallah bn bi uygulama var onu yukleyip yapıyordum onun sayesınde tutuyor
(183 puan)
Ayy sağlıkla kucağına al İnşaAllah :) Uygulamanın ismi ne öğrene bilir miyim? :)
(309 puan)
Allah razı olsun inşallah canım takvimim yaz onu yukle yumurtlama gununu dogru soyluyo adet olunca tıkla cıkınca tıkla tabi :) bol şans
(183 puan)
Çok teşekkür ederim :)
(309 puan)
Rica ederim cnm
0 oy
(615 puan)
Ben bir srneden sonra takvimle yumurtlama gunumu takip etmekle hamile kaldim ha tabi bide esimde bazi sorunlar virdi ora tedavisi bitti ve hamile kaldim 4 haftada ogrendim 
(183 puan)
Demekki yumurtlama günü birliktelik iyi sonuç veriyor. Kendim için bilgi topluyorumda :)
0 oy
(111 puan)

Bende kaldım canm uygulamayla adetim 28 günde birdi uygulamada 14. Gün yumurtlama yazıyodu o gün hamile kaldım ilişkinin 15. Günü testte çok silik çizgi çıktı adet günümde akşamına kan vermiştim zaten 24 çkmştı pozitifti :)

(183 puan)
Ayy çok güzel yaa. Ben yumurtlama günü birliktelik yaşadım tam adetimi bekliyordumki ateşim çıktı, öksürükten hal kalmadı yine de adetimin gecikmesini bekliyorum. Taktım kafayı :)))
0 oy
(132 puan)
Bende))) 14 subat gunu hamile kaldim)) adetimden 1 gun gecikmisti test yaptim gosterdi) herkese kismet imsaAllah
(183 puan)
Ayy ne güzel. Allah tüm arzusunda olanlara nasip etsin İnşaAllah :))
(132 puan)
InsaAllah canim Allah herkese yasatsin bu duyquy cok guzel
0 oy
(723 puan)
Ovulasyon testiyle hamile kaldim canim ben ilk denemede cok şükür. Yine ovulasyon testiyle de gebeligimi öğrendim. 10 gun sonra filan
(183 puan)
Allah hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah :))
0 oy
(1,632 puan)
Bende uygulamaya baktım yumurtlama gününe 4 gün kala gün aşırı ilişkiye girmistik cok şükür 5 haftamda öğrenmiştim 
(183 puan)
Uygulamalar sandığımdan daha iyiymiş :)
0 oy
(584 puan)
9 temmuzda  regl oldum  15 temmuzda  bitti  14 temmuzda da  düğünüm oldu  birdaha regl olmadım  ovulasyon  günlerini  takıp ettim ve  birlikte  olduk 11+2 deyiz şuan:-)
(183 puan)
Allah hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah :)) Onca hafta öyle güzel ve hızlı geçsinki bir bakasın bebeğine kavuşmuşsun İnşaAllah :)
(584 puan)
Amiiinnn hepimizin kucağını sağlıkla  doldursun insaAllah  :-):-)hepimiz için güzel  ve hızlı geçsin  mucizelerimize  kavuşalım hayırlısı ile:-)
(183 puan)
Amin İnşaAllah. Rabbim arzusunda olan her kese nasip etsin :)
(584 puan)
Amiiinnn InsaaAllah canım  benim düşmanımsa bile aratmadan versin bebiş:-)
(183 puan)
Evet yaa aynen :)) Amin İnşaAllah :)
0 oy
(1,881 puan)
Cnm ben varım doktorum gün verdi 10 gün uyguladım 15 gün sonra test yaptım 2 haftalık hamileydim
(183 puan)
İdrarda mı çıkmıştı o kadar çabuk?
(1,881 puan)
Yok cnm ultrasonda acile gittim karnım ağrıyor ultrasonla baktı  kese var dedi
(183 puan)
15 gün sonra test yaptım yazmışsında onun için sordum :)
(1,881 puan)
Hm ultrasonda çıktı evde test yaptım çıktı sonra kan verdim idrar kan cikti
(183 puan)
Anladım teşekkür ederim :)
0 oy
(186 puan)
Bende ovulasyona göre hamile kaldım. 3+4te öğrendim ben canım 
(183 puan)
Uygulamayla mı? Testle mi? :)
(186 puan)
Uygulamayla canım
(183 puan)
Teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
0 oy
2 cevap 168 göst.
0 oy
3 cevap 220 göst.
0 oy
6 cevap 531 göst.

644,146 soru

3,402,179 cevap

4,229,609 yorum

182,162 üye

...