0 oy
767 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (334 puan)
yeniden gösterildi

Ankarada 4 boyutlu ultrason olan bir hastane arıyorum bilgisi olan var mı ?? Cinsiyet için gideceğiz 24. Haftadayiz doktorun biri kız biri erkek dedi kafamız çok karışık haliyle hazirlik yapamıyoruz.. varmı bu konuda bilgisi olan ?

3 Cevap

0 oy
(452 puan)

Ali ipek var bir numara doktor ama hangi hastane olduğunu unuttum 3 sene önce gitmiştim canım

(334 puan)
Hemen araştırıyorum şimdi hangi hastanedeymis çok teşekkür ediyorum
(32 puan)
Ali ipek atatürk eğitim araştırma hastan3sinde
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan)

Ozel bilgi hastanesine gidebilirsin bende oraya gittim çok hareketli olmasına ragmen gördü ve soyledi. Doktorumuz da pek bı kibar konuşkan bilgi veren. İçeri eşinle de girebiliyorsun.  Dedigi gibide oğlum oldu. ;) 4 boyutlu oluşuda butun organlarina a'dan z'ye de bakiliyor . Kilo boy ölçümü yapiliyor vs vs. Bilgilenmiş olursunuz. 

(2,563 puan)
Ay sonuna kadar muayenelerde %20 indirim de uygulanıyor. 0312 278 37 37 de randevu için fiyat için arayıp sorabilirsin. Birde mesela gittin 7 yada 10 gün içinde bi durum oldu bişey aklına takildi tekrar gidiyosun ve fiyat odemiyorsun. Doktor da çok tecrübeli. Bilgili.
(334 puan)
Eşimi daha önce girdiğim ayrıntılı ultrasonda almadılar çok istemiştik onunda girmesini ve doğru düzgün bilgide vermediler zaten  ölçümler haftasıyla uyumlu dediler Allah'tan o konuda bilgilendirdiler kız dedi ama renkli değildi zaten bende izledim ekrandan bizim sıpa yan duruyordu hiç birşey belli değildi neye dayanarak dedi bilmiyorum ondan 3 gün sonrada rutin kontroller sırasında erkek dediler ayrıntılı için telefonla randevu alabiliyor muyuz yoksa önce muayeneye gidip sonra mı gün veriyorlar
(334 puan)
Çok teşekkür ediyorum hemen yarın ilk işim aramak olacak inşallah en yakın tarihe de randevu alabilirim meraktan öleceğiz artık çünkü ailecek :)
(2,563 puan)
Yok canım. Ben eşimle girdim. Şansıma çok hareketliydi . Parmaklarini emiyodu. İlk hamilelik ilk heyecan çok güzel bisey eşinin de gormesi. Ve zaten para veriliyor . Bı zahmet eşini de içeri alsınlar. Ara bu numarayi kadın doguma randevu iste. 4 boyutlu ultrason çektirmek istediğini filan şöyle. Onlar sana fiyatını verir sende kabul edersen gününü saatini veriyosun normal gidiyosun hemen ultrasonla bakıyorlar. Doktor Sinan eken. Zaten başka doktor yok. Ama memnun kalacağından eminim. Cihazlarda görünürlük çok iyi.  :)
(334 puan)
Çok teşekkür ediyorum hemen arayacağım yarın ilk işim o olacak :) bazı hastanelerde görüntüsünü CD ile bizede veriyorlarmış siz almışmıydınız :)
(2,563 puan)
Özel hastane oldugu için bende verildiği duydum ama istemedim.
⇒ Renkli doppler ultarson ile
⇒ 4 boyutlu ultrason farklı. Sen renkli bakmak görmek istiyorsun demekki. Ama sen cinsiyet odaklisin. Aradiginda mutlaka sor ben cinsiyetini merak ediyorum bunun için 4 boyutlu mu yoksa renkli doppler mi tercih etmeliyim diye.
(2,563 puan)
Rutin kontrol içinde gidebilirsin sırf cinsiyet için istiyosan . Başka sorunu yoksa.
Normal kontroldede bakıyor cinsiyetine. Ayriyetten 4 boyutlu ultrason için fazla para vermemiş olursun. :)
(334 puan)
4 Boyutlu hareketli resim tarzı birşeymis bu yüzden genelde cd veriliyormus  bir çok hastanede ama tabiki amacımız Cinsiyet öğrenmek o yüzden babasida yanımda girdikten sonra önemli değil CD olmasa da olur yarın onuda sorayım hangisi daha Uygun olurmuş ona göre randevu alayım
(334 puan)
3 hastaneye gittim öyle üçünde de farklı sonuçlar aldım burasıda net birşey demezse gerçekten çocuğum doğumda sürpriz olacak bize :D
(108 puan)
Canım fiyatı ne kadar bende anakarada otryorumda gıtmyıyı düşünüyoruz eşimle
(2,563 puan)
Eşin girer girer içeri. Ben her gittiğimde bayanlar eşleriyle giriyor . Bende girdim hiç çıkartan girmesi yasak diye olmadi. Normal rutin kontrol olarak da randevu alsanda olur aslında. Cinsiyetini normal muayeneye giden arkadaslarim da var öyle cinsiyeti de bu annesi diye söylemiş. Cinsiyeti için ayriyetten para alinmiyor. Normal muayene ücreti 65 lira ama %20 indirim uygulaniyormuş artık ne kadara iniyor fiyat bilmiyorum. Gidersin rutin kontrol için geldim dersin birde cinsiyetine baktırmak istiyorum her doktor başka bişey dedi dersin. Bakarlar.
(334 puan)
Yarın bi arayım bakalım ne diyecekler ona göre de randevu alayım kız erkek hiç önemli değil aslında ama işte insan hazırlık yapamiyor böyle olunca yoksa sağlıklı olsun da kuzum cinsiyetinin bir önemi yok bizimkisi merak işte her anne baba gibi bizde bilmek istiyoruz ona göre isim bulalım ona göre hazırlık yapalım :)
(2,563 puan)
Herşeyin fiyatini bilmiyorum ama numarayı yukarda yazdım. Arayıp sorabilirsin. Ne için gitmek istiyorsan. Ama normal rutin kontrol SSK 65 emekliye 50 lira. Şimdi anneler günü olduğu için ay sonuna kadar %20 indirim uygulanıyor
(2,563 puan)
Sizde haklisiniz. :) İnsan meraktan catliyor. Her bebek kiyafeti çekici geliyor. Hazırlık tabiki sart. İsim şart. Hakkınız olarak bilmek istemeniz çok normal. İnşaallah ogrenirsiniz. Mutlaka giderseniz haber verin. Doktor cinsiyetini görünce nerden anladınız diye sor aklında takılı kalmasın . Benmki erkekti ben pipisinin fotoğrafını istedim :)) gözle görülür zaten bakınca belli ne olup olmadığı. :)
(334 puan)
Bu sefer kesinlikle soracağım daha detaylı bilgi alacağım zaten ilk gittiğim zamanda derdimi anlatırım hastane hastane geziyorum hepsi başka birşey söyledi siz bari net bir bilgi verin bana derim :) kesinlikle öğrenir ogrenmez haber veririm tekrar çok teşekkür ediyorum bilgiler için :)
0 oy
(1,799 puan)

Canım özel koru hastanesine gidiyorum Hüseyin beye memnunum fotoğraf da veriyor hatıra kalıyor hatta renkli de şimdiden kime benzediğini biliyorum :) 

(334 puan)
Hüseyin bey favori doktorlarımdan zaten çok ilgili bir doktor daha önce gittim doğum içinde onu düşunuyordum sonra özel odalı bir üniversite hastanesi bulunca oraya devam etme kararı aldım Bugün bilgi hastanesini ariycam arkadaşın tavsiye ettiği doktor için eğer orda da Ogrenemezsem bana yine Hüseyin bey yolu gözüktü demektir  :)
(2,563 puan)
Aradinmi canım :) sordunmu yada randevu tarihi aldinmi
(334 puan)
Yok canım arayamadım misafirlerle boğusuyorum iki gündür kapıya yazi asacağım artık hamileyim misafir kabul edemiyorum diye :D :D mesai saati bitmeden ariycam inşallah bugün en geç yarın randevu almış olurum :D mutlaka gidicem :)
(334 puan)
Aradım bugün %20 indirim yalnızca muayene ücretleri için geçerliymis 4 boyutlu ultrason tekli gebeliklerde 200 ikiz gebeliklerde 250 TL imiş eşimin izin günune göre yarın tekrar arayıp haftaya randevu alacağız :)
(92 puan)
Merhaba canm izel bilgi hastanesine gttiniz sanirim bende 4 boyutlu ultrason cektirmek istiyorum tam olarak ne yapiliyor banada soylermsn

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 278 göst.
0 oy
10 cevap 663 göst.
0 oy
4 cevap 454 göst.
0 oy
3 cevap 277 göst.

644,158 soru

3,402,235 cevap

4,229,704 yorum

182,166 üye

...