0 oy
325 göst.
Doğum kategorisinde (20 puan)
düzenledi
Merhaba kızlar. 5 aylık hamileyim 4.gebeliğim 3.doğumum ölü doğum oldu. Doğumlarımın hepsi sezeryandı. Bu 4.sezeryanım olacak nasipse. Haliyle biraz korkulu biraz endişeliyim. 4.sezeryan olanlardan güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. 4 sezeryan doğum  yapanlar burada mı??

4 Cevap

0 oy
(44 puan)
Bizim bi akraba 6. Çocuğunu sezeryan la doğurdu gayet sağlıklı şuan ikiside
(20 puan)
Darısı başıma inşallah
-Reklam-
0 oy
(510 puan)
Bi bilgim yok ama canım sağ sagl kavuş yavruna. Rabbim buna ömür versin canim
(20 puan)
Amin canım sağolasın
0 oy
(54 puan)
Merhaba.bende cuma gunu 4.yu yapicam.ilk hamileligim dis gebelikti tupum patladi ic kanama gecirdim sezeryen ameliyat seklinde yapildi mecburen.sonrasinda iki cocugum oldu onlarda sezeryen.buda 4.cu sezeryen olcak insallah.benim 3.ameliyat yapilirken onceki ameliyatlardan dolayi asiri yapisiklik oldugunu soylediler ameliyat esnasinda.bundada hamilelik boyunca baya agrilarim oldu bu yapisikliklara bagli olarak.dr um ameliyqtimin riskli oldugunu cok yavas ilerliyecegini ama herzaman boyle ameliyatlar yaptiklarini  soyledi.gerekirse genel cerrah dr unu cagirip onunla tamamliycam ameliyati dedi. Yani ameliyat sayimiz arttikca karindaki yapisikliklar artiyor  tek sıkınti o oluyor benim bildigim.
(20 puan)
Amin canm inşallah. Doğum yaptıktan sonra da müsait olursanız yazın olur mu doğumunuz nasıl geçti diye merak ederim
(54 puan)
Yazarim tabiki☺
(54 puan)
Merhababugun dogumum oldu .korktugumuz gibi olmadi.dr um daha onceki ameliyatta ki dr umun ameliyati iyi yaptigini soyledi.korktugum kadar yapisiklik yokmus.yalniz rahmim cok incelmis oyle dedi.bir hamilelik daha dusunsem asla kaldirmazmis rahim .1 saat surdu ameliyat.onun disinda hersey iyi gecti
(20 puan)
Çok sevindim Allah evladınız analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmenşzş nasip etsin inşallah darısı benim ve diğer tüm anne adaylarının başına inşallah :))
(54 puan)
Rabbim saglicakla aldirsin kucaginiza isteyen kullarinin kucagini boş birakmasin insallah
0 oy
(64 puan)
Bende biraz önce aynı soruyu sordum yapışıklıklarım çok fazla 2 evladım daha var çok korkuyorum doğumdan çıkamam diye

İlgili bir soru bulunamadı

648,194 soru

3,416,590 cevap

4,247,175 yorum

183,215 üye

...