0 oy
369 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,497 puan)
Kızlar merhaba 16 haftalıgiz prensesimle.  Masallah benim minnak cok hareketli özellikle meyve yedigimde sola yattığımda sizde durumlar nasıl? Birde bu haftalarda toplanma gibi bir sey hissediyorum normal mi? Diğer gebeligimde hiç bu kadar hissetmemiştim. 
Gebelik haftası 16

6 Cevap

0 oy
(2,091 puan)
Evet hissedebilirsiniz ilk de değil sanırım ne güzel hareketli bebis
(1,497 puan)
3. Canım ilki gelişmedi kürtaj oldum ikinci 20 haftalık kaybettim doğum yaptım. Şimdi 3. Allaha şükür.  Bi önceki cok hareketli değildi ultrasonda bile ama masallah kiz felaket :)
(2,091 puan)
Benim de 2 kaybim  oldu öncesinden bu 3. 14 hafta bohle ufak ufak hissettim şimdi kıpır kıpır benimki de hiç durmuyor 24 tamamladık biz çok şükür benim ki oğlan
(1,497 puan)
Sağlıkla gelsinler canim insallah
-Reklam-
0 oy
(17 puan)
Benim  ki de öyle canım. Özellikle babasının sesi geldiğinde daha çok hareketli oluyor ilk gebeliğim 3 haftadan fazla oldu hareketlerini hissetmem   *14+5*
(1,497 puan)
Ya ben 13 14 te kayma hissediyordum ama kasik ta anlaşılıyor otururken felan. Şimdi masallah kelebek var sanki icim de
(17 puan)
Ayne otururken ya da uzanirken daha cok hareketli oliyorlar. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
(1,497 puan)
Amin canim cümlemizin tüm isteyenlerin Allah kucağını boş birakmasin
0 oy
(921 puan)
Bende 14+2yim sabahları çok toplanıyor hemen göbek çukurunun altında sonra yumuşuyor :| harejet olarak çookk az böyke parmakla dokunuyormuş gibi hissim var çok arada ama şu toplanma inşAllah normaldir.
(1,497 puan)
Canım normal bence aslında bize öyle geliyor bence tene degince küçücük şeyler toplanıp napiyoki:)))
(921 puan)
Gece boyunca aç kalmaktan mı artık bilmem sabah bildiğin elimi karnıma koyunca hissediyorum kocaman olmuş bile :) Yarabbim ne büyük mucize ya. 2.gebeliğim ama insan hepsinde farklı şeylere tanık oluyormuş elhamdülillah.  İnşAllah sağ salim kavuşur herkes. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..
(1,497 puan)
Amin canim
0 oy
(27 puan)
Benimde toplaniyor kipirdama yokta 16haftaligiz 
(1,149 puan)
Bende kullaniyorum badem yagi kullamiyorum. Ben bir klo aldim sanirim 14+0haftalik hamileyim sen kaç haftaliksin peki
(27 puan)
Cenemde cok soyulma kizariklik var cokda uykum geliyor
(1,497 puan)
Benimde alnim ve yanaklarim soyuldu suan yatıyorum hiç kalkasim yok cok normal :)
(27 puan)
Bende 15haftaligim
(1,149 puan)
Yaa bende gözlerim kapaniyo uykudan.
0 oy
(1,149 puan)
Ay bende 14+0oldum 16olmak icin sabirsizlaniyorum  haraketlenmesini ustiyorum ilk gebeligim  kipirtilarin nasil bi hiss oldugunu bilmek istiyorum. Saglikla alak kucagimiza inseallah benimkide prenses bu arada:)
(1,497 puan)
Ya ne guzel prensesler gelsin bakalim insallah :) canim ayri bi can var icinde en guzeli bu olsa gerek ben bazen elimi karnıma koyup dusunuyorum onunla hayal kuruyorum gözlerimi kapatıp ona pozitif enerji gittiğini biliyorum. Cok guzel ya çok anlatmakla olmuyor ki.
(1,149 puan)
Aynen canim bende yapiyorum bazen müzik okuyorum onunda sevindigini düsünüyorum yani ben uzulursem uzulur ben sevinirsem sevinir ya o yüzden hep onu düsünüyorum. Hatta kiz oldugunu bilince o kadar cok sevindimki kiz cocuklara bayiliyorum. İlk gebeliyim. İki kaybim var biri kürtaj digeri düşük .ama bu kez bebegimin kakp atislarini duydum . Simdide iyi oldugunu bilmek icin biran önce haraketlenmesini istiyorum
(1,497 puan)
Canım aynı şeyleri yaşamışız benim ilki gelişmedi kürtaj oldum ikinci 20 haftalık kaybettim. Duadan başka bir şey gelmiyor elimizden ben çok dua ettim doğum sancısı çekerken rabbim bana istediğim ay verdi bu bebeği her serde bir hayır vardır inanıyorum buna. Rabbim ne uygun görürse onu yaşıyoruz. Cok şükür çokça şükür hayirli evlat olsunlar insallah
(27 puan)
Hayirlisiyla kucaginiza alin sagliklica  kac haftaliksinizAyse
(27 puan)
Büsra sende hayirlisiyla kucaginiza alin insallah rabbik birdaha yasatmasin zor bende yasadim ayni seyleri
(1,497 puan)
Amin canim amin hicbir anne yaşamasın:( hepimiz sağlıkla kavuşalım doğurdum yazalım şuraya
(1,149 puan)
Aynen canim çok şükür. Amin inşeallah bir kucagimiza alalimda içimiz rahat etsin.
(27 puan)
Aminn inşaallahh
(1,149 puan)
Sagol ecrin  ben 14+0haftalik oldum bu gün senin yokmu bebişin.yokdursa inseallah tezlikle sanada evlat versin varsa kucagina almayi kismet etsin canm benim
(27 puan)
Allahrazi olsun şükür 2tane oglum var canim bebisimide sagliklica alim insaallah
(1,149 puan)
Amin inseallah canim rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin 3yil olucak evliyiliyim bir ay sonra. Bazen kötü oluyordum agliyordum ama bu kez hamile kaldigimda hiç düsük falan düsünmedim saglikli olduguna inandim içimde bu kez basaricaz diye bi his var.rabbim hiç kimsenin kucagini boş birakmasin inseallah bende hep dua ediyordum iki kayvi yaşarayken bile şükür etdim rabbime  bana daha kötüsün yasatmadi diye. Rabbin her sey iyisini bilendir . Rabbim geciktiriyorsa daha iyisini hazirliyordur. Rabbim sevdigi kullarina istedigini geç verermiş derki meleklere onun hacetini verme gecikdir onun dua edişinden sesinden hoşum geliyo  hep aklimda bu cümleler oldu.
(27 puan)
Herseyin hayirlisini versin rabbim sukurler olsun bugunumuze
(1,149 puan)
Allah saklasin canim anali babali büyüsünler sevinçli günlerini göresen inse allah bu kizmi peki  saglicakla almayi nasib etsin rabbim
(1,149 puan)
Aynen canim
(1,497 puan)
Sabrın sonu selamet buna inanırım her vakit. 2 buçuk yıl korunduk düşünmedik sonra düşündük kaybettim 3 ay sonra yine oldu kaybettim 1 senede cok şey yaşadım evlat acısı nedir bilirim sancıları çekip kucağına alamamak doğumdan sonra eşini gördüğünde kucağının boş olması ne demek çok iyi bilirim. Ama sabretmek gülmeye çalışmak için kan ağlarken ne demek çok iyi bilirim. Doğum sırasında hep hicbir anne üzülmesin diye dua ettim bir defa ağzımdan off cıktı onada tövbe ettim Allahım affet sen verdin sen aldın dedim hep dua ettim cok rahatta yaptım Allahım insallah bu sefer o sancıları çekerken yavrumu kucağıma almayi COK ŞÜKÜR demeyi de nasip eder.
(1,149 puan)
İnseallah canim .
0 oy
(1,149 puan)

Ay bende 14+0oldum 16olmak icin sabirsizlaniyorum  haraketlenmesini ustiyorum ilk gebeligim  kipirtilarin nasil bi hiss oldugunu bilmek istiyorum. Saglikla alak kucagimiza inseallah benimkide prenses bu arada:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
17 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde smnrrrr (146 puan) sordu
0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
3 cevap 371 göst.
4 Haziran 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Rahime Anne (125 puan) sordu
0 oy
7 cevap 230 göst.
13 Aralık 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Prenseslerin annesi (453 puan) sordu

651,255 soru

3,428,309 cevap

4,260,834 yorum

184,082 üye

...