0 oy
1,130 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (423 puan)
düzenledi
Kızlar tecrübe eden anneleryeni doğan olarak kullanacam Bebek bezi hangisi daha iyi bilginize ihtiyacım var 
Gebelik haftası 34+1

25 Cevap

+2 oy
(294 puan)
Sleepy hem uygun hem de gayet memnunum
(133 puan)
Nerden aliyosun cnm
-Reklam-
+2 oy
Sleepy kullanıyorum içeri temiz ve çok güzel ilk yenidoğan sleepy olmadığı için markette Molfix aldım kızımın altını mahvetti pişik oldu hemen o bezi attım sleepy aldım taktiğin an pisigi geçmişti 
(610 puan)
Ben slepy almışdım 1nomara hastene için szinti yapıyodu doğru düzgün kollnmadım primayla molfixe gecdi mennumum
+2 oy
(545 puan)
Ben kızım doğduğu gunden beri slpeey kullanıyorum  islak mendili de slpeey çok memnunum hiç tahriş etmedi bu güne kadar kızım 12 aylık 
+2 oy
(1,643 puan)
Bende sleepy almayı düşünüyorum yaptığım araştırmalar doğrultusunda en iyi onun olduğuna kanaat getirdim 
+1 oy
(1,279 puan)
Prima premium care iyi diyorlar bende ondan almayı düşünüyorum 
+1 oy
(1,106 puan)
Bn prima premium çare aldım canım zamanında kardeşim içinde onu kullanmıştık memnun kalmıştık yenidoğan bu sonuçta ciltleri çok hassas oluyor iyi bi markadan başlamak gerektiğini düşünüyorum sonra dilersen ilerde değişirsin 
+1 oy
(51 puan)
Molfix yeni doğan oğlumda onu kullanmıştım memnun kaldım simdi kızım olcak onda molfix aldım 
+1 oy
(1,695 puan)
Bence Molfix çocuklarıma onu kullandım hep memnunum. 
+1 oy
(294 puan)
Slepy aldim   bende 210 lu 2 numara  piramanin 1 numarasiyla eş değer sleepy')nin 1 numarâsı çok küçük geldi gözüme 
+1 oy
(477 puan)
Bebeklerin cilt yapısına göre değişiyor aslında bez kullanımı. Ben slepyy sensitive aldım 1 numara. İçeriği falan temiz. Islak mendil de slepyy yeni doğan aldım hatta. Daha doğuma 44 gün var bakalım cildi sevmese bu bezi canbebe denicem. Arkadaşım da canbebeden çok memnun kaldı.
+1 oy
(1,908 puan)
Prima premium care yenidoğan 1 aldım ama 1paket aldım 2numarasindan koli ile aldım uygun oldu
+1 oy
(1,308 puan)
Primayi tek gecerim.Ben slepy molfix aldim extra.Prima kenar lastikleri ic yapisi daha yumusacik bebegi rahatsiz etmiyor.
+1 oy
(610 puan)
Prima molfix iyidir 2sinden de alıb kollanıyorum
+1 oy
(144 puan)
Prima premium care. Oğlumda da onu kullanmıştım çok çok memnunum
+1 oy
(1,013 puan)
E bebeğin ürünü baby me bebek bezini kullanıyorum fiyat ve performans açısından çok iyi tavsiye ederim canım
+1 oy
(1,643 puan)
Prima yı tavsiye eden çok olmuş ama prima ileriye dönük kısırlık yapabiliyor neticede İsrail malı hiç faydalı bie şey yaparlarmı ayrıca parfümlü parfüm de bebeklerde alerjik astıma sebep olabiliyor. Ayrıca hiç biri olmasa bile aynı ürünün yerli muadili varken neden yabancı sermayeyi kazandırayım. Prima kesinlikle kullanmayın. Her bakımdan zarar. 
(144 puan)
Bunlar sadece varsayım. Kanıtlanmış bir test elle tutulur bir bilir kişi makalesi bir söz konusu değil..
(1,643 puan)
Ozaman siz kullanın varsayım dahi olsa neticede bazı dünya gerçekleri var ki bunlar varsayım değil ütopyada değil ben o gerçeklere dayanarak evladımı riske atamam. Ben şüpheli olan herşeyden kaçarım primanın muadili çok kullanmayarak bir şey kaybetmem ama ya gerçekse siz kullanarak çok şey kaybedersiniz. siz kullanın ben tercih etmiyorum
(144 puan)
Orkid için de aynısı söyleniyor, kullanmayan var mı? Bende kısırlık yapmadı mesela.. neyse, herkesin kendi tercihi tabi ki :)
(1,643 puan)
Ozaman size şöyle söyleyeyim. 1. Si bie şeyi herkesin yapması onun doğru olduğu anlamına gelmez
2. Yeni Dünya düzeninde  küresel güçlerin hedefi nufusu azaltmak çünkü dünyada bulunan kaynaklar sınırlı ve belli bir nufusa yetecek potansiyelde. Bu küreselciler nüfusu azaltmak için doğurganlığı engelleyip üreme azaltmaya çalışırlar bu uğurda her şeyi yaparlar. Sizin hayatınıza doğrudan değil dolaylı olarak müdahele ederler. Yediğiniz gıdaların gnetiğiyle oynayarak paketli gıdalarada zararlı içerikler koyarak. Deterjan lar vucut bakım ürünleri şampuanlar parfümler tv dizileri lgbt hareketide bu planın en önemli parçalarından biridir. Peki siz inanıyormusunuz hayatınıza 4 koldan müdahele ederken bebek bezinin ve kadın pedinin bu kadar masum. Bu yazılmayı yaptığınız platform bile buna en büyük örnek. Gencecik yeni evli yüzlerce kızlarımız hamile kalamıyorum, düşük yaptım bebeğim erken doğdu bebeğim öldü diye post açıyor. Bunlar normalmi sizce şu hamilelikte vurulan tetanoz aşısının bile bie sürü yan etkisi vsr bebeğe aşıların tamamı sıkıntılı o konuya hiç girmeyeyim. Bu koronanın doğal yollarla ortaya çıkan bir virüs olduğuna inanıyormusunuz ilk çıktığı günden beri inanmıyorum. Ben 2 kere düşük yaptım bir kerede 26. Haftada ölü doğum. Ülkemizde yıllarca nufus planlaması adı altında kadının doğurganlığını engellediler ve bu süreçtede herşeye müdahale ederek kadının fizyolojik yapısıyla oynayıp istesede doğuramaz hale getirdiler. Siz orkid ve prima kullanmaya devam edin gerçekleri araştırmadığınız gibi birde kulak tıkayın. Çocuklarınız tehlikede torunlarınız daha büyük tehlikede. Bu size anlattıklarım var olan geeçeklerin çok minik bir kısmı daha bilmediğiniz öğrendiğinizde küçük dilinizi yutacağınız okadar ciddi ve elim gerçekler varki tedbir almak size hiç bir şey kaybettirmez ama almamak....
(144 puan)
Bunların hepsini ben de okuyor takip ediyorum, kocaman bir soru işareti hepsi.. ben de kendi kaynaklarımızı, dünyamızı  küreselleşme adı altında mahfettiğimize inananlardanım. Bize refah getirmesi gerekirken fakirlik ve gittikçe sömürülen kaynaklar olarak geri dönüyor. Bu gittikçe artan hastalıklar, dediğiniz gibi doğamayan bebekler.. hep gezegeni mahfettiğimiz için onun bir "intikamı" gibi geliyor bana.. belki daha masum düşünüyorum bilmiyorum, ama gittikçe kötüleşiyor her şey..  bakalım yaşayıp görücez..
(1,643 puan)
Bu düşünceniz yeterince araştırmadığınızın bir göstergesi maalesef. Evet insanoğlu olarak doğaya nankör davrandığınız bir gerçek fakat herşey bununla sınırlı ve bu kadar masum değil..
(144 puan)
Ne kadar araştırdığımı okuduğumu bilseniz ;) sadece altı dolu olanlara inanırım ama kanıtlanmışlara.. yoksa ortaya teori atmak herkesin yapabileceği şey. Fazlası ile bilgi kirliliği mevcut. Neyse postu fazlası ile gereksiz işgal ettik sağlıcakla kalın ;)
+1 oy
(274 puan)
Prima ve sleepy aldim. Ama devamlı olarak sleepy kullanıcam. 
+1 oy
(334 puan)
Bn israil mali almiyorum. Ojudugum kitaplar arastirmaci yazarlar vs fikrimi degistirdi. Temizlik urunlerinde cok iyilwr ama bi zarari varsa bilemeyiz. Netice itibariyle bizim malimiz olan guzel yerli urunler de var. Ozellikle uretip sadece Türkiyeye gonderilen urunler var. Insanin aklina karpuz kabuğunu getirmiyor degil. Ben henuz kullanmadim 2 ayim var markayi soylememin bi onemi yok ne desem yalan olur neticede kullanmadim. Sadece iyi olduguna kanaat getirdim. Gobek oyuntusu sadece prima care de yok . Ona gore dusun al.  Sanki tek secenekmis gibi prima diyorlar hep. Bebek nasil alisirsa oyle gider. Bimden bile bwz alip kullanan var. Pahali da olmasin derim. 
0 oy
(46 puan)
En güzel ve uygun olan sleepy ben ondan aldım ve cevrendekıler cok memnun kaldılar kullananlar 
0 oy
(358 puan)
Şimdi prima diye aklından geçiyor olabilir ama muhendisinoglu var instagram da bebekler için çok iyi araştırıp tavsiyede bulunuyor. Önerdiği üründe prima dışında can bebe, sleepy vs vardı. Ben ordan yola çıkarak sleepy aldım. Sanada tavsiyem parfümü yoğun olandan kaç. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
10 cevap 517 göst.
0 oy
13 cevap 669 göst.

648,710 soru

3,418,599 cevap

4,249,457 yorum

183,365 üye

...