0 oy
752 göst.
Doğum kategorisinde (1,440 puan)

Ay ben cok heyecanlandım. 38+0im

 Hatta saat 12yi gecti sayilir 38+1 oldum diyebiliriz. Cok ufak bi sanci ara ara sag tarafimdan yokluyo. Boslugumda degil rahmimde hissediyorum ama dogum sancisi mi degil mi emin olamiyorum. Gobek deligimin hizasinda sag tarafta bazende sag kasigimda hissediyorum. Bazende gobegim sertlesiyo. Kivrandirmiyo ama agri geldikce acaba oluyorum. Suan dk tutulcak bi raddede degil zaten cok agir bi agrida degil adet sancisi gibi. 

Acaba dogumun ilk ilk evreleri olabilir mi. Doktorumda hu haftasonu tatilde :) tecrubeli annisler yardimci olur musunuz

Gebelik haftası 38+1

8 Cevap

0 oy
(915 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Doğum sancısınıda acaba demezsin, direkt anlarsın. Bir de hafif hafif olmuyor, farklı bir sancı geliyor ve gittikçe şiddetleniyor. Genelde belden gelir, sağdan, soldan pek değil. 

(1,440 puan)
Daha once yasamadigim icin bilmiyorum. :) 38 haftayi doldurunca insan acaba oluyo :) bide agrim falan hic olmadi bu zamana kadar bi anda sagdan ağrı geldi. Bi sure sonra gitti. Sonra tekrar geldi. 4-5 kere falan geldi yani. O yuzden acaba oluyorum. Bide bebegim normalde cok hareketli degil. Suan resmen tepiniyo :) bu aksam gelmese bile bi kac gune gelicek galiba paşam
(193 puan)
Doğum sancısı afedersiniz alt tarafin çıkacak gibi sancı giriyor hemen sıcak duş al eğer yalancı sanciysa hafifler geçer ama doğum sancinsa artar
(1,440 puan)
Ev sobalı sabah dus aldım eger yalanciysa hasta olurum simdi dusa girersem :/ ama uzandim baya hafifledi. Hala yokluyo ama cok cok hafifledi. Yalanci sanci yokladi sanirim bu aksam beni. Yalanci kasilmalarim oluyodu 30 haftaliktan beri ama agrilisini ilk kez yasadim. Bide biraz yorulmus olabilirim ondanda oluyo olabilir.

Bende dunden beri bi enerji var bagirsaklarimda hareketlendi. bende dogum yakin heralde diye dusunuyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,154 puan)

daha guclu sancilar olmasi lazim.cnmm..

+1 oy
(476 puan)

Seninle ayni gündeyiz ve inan bugün bende bisiler olacak sandim ama.benim belden asiri bi agrim oldu. Sagimdan solumdan agrim oluyor ve rahmim asiri sızlıyor tuhaf bi agri giriyor ama paniklemek istemiyorum :) insallah hayırlı zamanda gelir bebislerimiz. 

(1,440 puan)
Bence seninki daha cok benziyo dogum sancisina :D
(476 puan)
:) bakalim suanlik.bisi cok ama.belimde hafif bi agri var sadece. Ben biraz daha beklesin istiyorum babamiz is icin sehirdisinda cünkü o gelmeden doğum yapmak istemiyorum.
(1,440 puan)
Insallah bekler babasını yaramaz :) Benim doktorumda bu haftasonu tatile çıkmış instagramdan gordum. Esim doguma giremicek bayılırım dedi. Doktorumda olmazsa ben panik yapabilirim. Tanıdık bi yüz olmasi lazim :D saglikla gelsinler insallah artik panik manik illa dogurcaz. :) hani bu yalanci kasilmalar var ya agrisiz olanlar. Bende cok sık olmaya basladi onlar. Sıklasmasi artmasi normalde bu kadar sıklasmasi dogumun yaklastigini gosterir mi acaba?
(476 puan)
Valla hicbir fikrim yok cünkü ben 2 gün once girdim.nstye sanci falan cikmadi bende ama rahmimde kasilma oluyor sanci geliyor arada sanirim bu sancılar doguma hazırlığın belirtisi bebisler artik gelmeye hazırlanıyorlar ama nedense bu biraz surer gibime geliyor cünkü yakinimda birkac kisi 40 haftayi doldurdu ama.ne sanci var ne acilma. Bizim düşündüğümüz kadar kolay degil bence bu doğum olayi :)
(1,440 puan)
Benimde 2 tanidigim haftasini doldurdu bebisler gelmeyince sezeryan oldular :) nstde benim agrisiz kasilmam oldugunda çıkıyo sancı doktor agrin vsr mi diyo ama agri olmuyodu bende :)
0 oy
(2,563 puan)

Canım adet ağrısı gibi ağrın olur. Gelir gider gelir gider. Sanıyorum ki seninki değil. 

(1,440 puan)
düzenledi
Adet agrisi gibi zaten ama ufak doz :) cok agrim yok :) geliyo gdiiyo ben bi heycanlandim. Suan dogum baslamamis olsa bile yakin gibi hissediyorum :)
0 oy
(298 puan)

Doğum sancinda olabilir 38 haftalik olmuşun  bende de sağdan başlamıştı sancim belim kopuyor gibiydi sonra git gide çoğaldı inşallah saglikla kucagina alırsın bebeğini 

(1,440 puan)
Haftasini doldurur mu acaba onu merak ediyorum cunku icimde bi his hep 38+da gelicek diyodu bana. Bugunde bu kasilmalar olunca dogru hissetmisim sanirim dedim:)
(71 puan)
Bende öyle diyodum ama olmadı 38 bitince gelecek galiba bnm oğlum .. o da bitti sayılır ama bnmde şuan var bel ağrım karın ve bacak ağrım heycanla her ağrıda ha diyorum gelecek ama gelmiyor   hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde gelsinler inşAllah
(1,440 puan)
Amin insallah :) ben siparis verir gibi su 5 gun icinde gelsen guzel olir diyorum kendisine ama bakalim keyfi nasil isticek :)
(71 puan)
Bende şuan şu dk sancım vursa da doğursam diye bakıyorum   bnm 2. Gebeliğim bu ama insan kaç kere doğum da yapsa hep aynı heycan korku ilk gibi yaşıyor
(1,440 puan)
Ne tuhaf ne guzel duygular bunlar :) saglikla kavusalim insallah :)
0 oy
(235 puan)

Cnm 38 haftandan sonra yalancı sancılarda olabiliyor ara ara heycan yapma doğum sancısı genellikle belden başlar ve kasıklara doğru yayılır inan ilk doğumun olsa bile o ağrı cok farklı sende anlarsın doğum yapacağını telaş yapma ısallah sağlıklı bir şekilde burdan duyarız doğum yaptigini

(1,440 puan)
Yalanci kasilmalarim oluyodu ama sancilisini yasamamistim hic. Bunuda tecrube ettim artik. Ne zaman gelir pasam cok heycanliyim :) zaten dogurduguma emin oldugum anda başlık acicam buraya anaaaam doguruyooom diye :)
0 oy
(649 puan)

33.haftamda cok siddetli rahim agrilarim olmuştu sanki doğacak o an cikacak gibiydi doktoruma sordum evet dogum sancisi ama düzenli degilse yalanci sancidir birdahakine sancilarini takip et 10dakika arayla oluyorsa hemen gel dogum baslamis demektir demişti 

(1,440 puan)
Teskkur ederim bilgi icin kamdirmis yavrum benide :)
0 oy
(36 puan)

onlar senin gün sancilarin olabilir. Dikkatli ol yani. Eğer doğum sansici olsa sen yerinde bile duramazsin bir de alttan vurur genelde sancı ben de öyle olmuştu yani alt taraftan vuruyor oturamamistim bile. Dk tutacak raddede degilse zaten doğum sancisi değildir korkma ama dikkatli ol gün sansilari da basladiysa doğum sancisida yakindir Rabbim.hayirli doğumlar nasip etsin cumlemize 

(1,440 puan)
Amin insallah :) gun sancilarini bilmiyorum yalanci sancilar mi
(36 puan)
evet yalancı sancılar olabilir gün sancıları da diyorlar onlara :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 336 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
1 Kasım 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Asya.ayca (316 puan) sordu
0 oy
0 cevap 160 göst.
29 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde g48yvz (76 puan) sordu
0 oy
3 cevap 381 göst.
15 Nisan 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tugba_3101 (1,244 puan) sordu

647,955 soru

3,415,710 cevap

4,246,163 yorum

183,143 üye

...