0 oy
534 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (127 puan)
Böbreklerde genişleme ve koroid pleksus kisti ikisi bir arada olan ve bebeği sağlıklı doğan var mı kızlar?
Gebelik haftası 20

4 Cevap

0 oy
(469 puan)
Bana da oyle demislerdi hatta bunlarin yanina kalpte parlaklikda eklendi ancak 1 ay sonra gttgmde beyindeki kist kaybolmustu bobrek ve kalp devam ediyo  bende 23. Haftadayim uzme kendini bazen cisinu tutuyomus bebekler ondan da olablyoms genisleme cunku baska bi doktora gtþgmde orda gorunmemisti insallah saglijla aliriz kucagimiza
(127 puan)
Yani tek başına bir şey ifade etmiyomus ayri ayrı olunca ama bı kaç tane art arda olunca down olma ihtimali oluyomus ya da başka bir şey yani o yüzden merakım. Amin canım. Üzülmüyorum ama içimi rahat ettirmek istiyorum hepsi bu. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin.
(469 puan)
Evet ben perinatologla gorustum bunlar sizin riskinizi artirir dedi kesin bi sonuc vermez dedi hatta bunlari soyledgimde siz onlari bi kenara birakin biz cocukta bi sakatlik var mi once ona bakalim dedi ense kalinlgi parmaklari burnu falam her sey normaldi  illa kafam rahat olsun istyosaniz  amniyosentz yaptirin dedi yani onu da tamamen terchimize birakti sonucta oyleyse bile engelleyeblcegimz bisey yok dedik ve hazirladigi raporda da bunlar major anomaliler degil diye yazmis nasip ne gelirse allahtan :)
(127 puan)
Allah'ım hayırla şifa versin herkesin çocuğuna gerçekten. Bu zmnda imkan var ama hastalık o kdr arttı ki ne yapsakta her şey Rabbimden. Valla içim az da olsa rahatladı diyebilirim. Allah razı olsun teşekkürler :-)
(469 puan)
Rica ederim tabi siz yine bi perinatologdan randevu alip muayene olun herkesin ki farkli olabilir dunya sinav dunyasi nasipte neyse o:)
(127 puan)
Perinatoloji diye gittim ayrıntılı ultrasona soktular. Bı kaç hafta sonra gidibilirm önce yine kendi doktoruma gidicem bakalım ne olacak 3 haftaya eğer derse git gidicem. Çünkü bulunduğum bölgede yok 3 saatlik yola gitmem gerek.
(469 puan)
Zaten onlarda ayrintili ultrasonda bakiyolar bende 28 haftalik gibi gtmeyi planliyorum
(127 puan)
Yok öyle değil onların cihazı de farklı oluyo dedi bana bakan doktor. Seni yanlış göndermişler ama ben normal bakayım bakabilecegime dedi. Öyle işte. Yoksa her doktor bu dediğin gibi böbrek ve beyni görebiliyo lakin diğer organları tam bilemiyor.
(469 puan)
Evet benmki normalde de gorunmstu ayrintilida da gorundu nasip guz haberler alirisnz insallah:)
(127 puan)
Amin amin amin sende bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah:-)
(469 puan)
Amin:)
(42 puan)
Merhaba doğum yaptınız mı bebeğiniz nasıl acaba
-Reklam-
0 oy
(6 puan)
Benim bebeğimde de kist var denildi perinotilji bölümune gittim şükür tertemiz çıktı Allah'ın izniyle birşey olmaz
0 oy
(198 puan)
Ayni kist bende de var ayrıntılı ultrason da 6 bucuk mm çıktı bide kalpte parlak nokta göründü 1 ay sonra kontrole gittigimde beyninddki kist küçüldü 5 mm oldu ona onemsiz diyor doktor ama kalpteko beyaz nokta ya önemli diyor fetal eko çekilecek guzel sonuclar alırız inşallah 
(127 puan)
Aynen 20. Haftada gittim. Şuanda da 20+3 um yani 3 gündür bu mesele gündemimde.
(198 puan)
Canını sıkma ben de ilk duyduğumda baya üzülmüştüm ağlamıştım fln sonra alıştım kistin küçülmüş olmasi için dua ediyordum cok şükür küçülmüş ama doktor onemli değil dedi bana onu onun ustunde hic durmuyor ille de parlak nokta önemli diyo sende takilma dua et bol bol
(127 puan)
Allah herkese sabırlar versin. Senin de miniğin şifa bulsun en kısa zamanda yüzün gülsün hep canım.
(198 puan)
Amin inşallah cok teşekkür ederim senin de inşaallah guzel haberlerini bekliyorum
(127 puan)
Çok teşekkürler:-)
0 oy
(66 puan)

Merhaba,

Bebeğinizle ilgili son durum ne oldu acaba? Şuan 17 haftalık hamileyim ve aynı durun bende de var henüz detaylıya girmedim ama çok endişeliyim 
(118 puan)
Şükür sağlıklı bir şekilde doğdu. Bir problem olmadı ilerleyen haftalarda kayboldu

651,316 soru

3,428,520 cevap

4,261,043 yorum

184,095 üye

...