0 oy
253 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
Tahlil yaptınız mı beta değeriniz nedir?

3 Cevap

0 oy
(274 puan)
Benimki 22 ocak  daha kan tahlili vaermedim.  Sadece çift çizgiyi gördüm.  1 hafta sonra falan kan vermeye sağlık. Ocağına gitmeyi düşünüyorum. 
(13 puan)
Reglm Gecikmeden dün yaptırdım bugünkü sonuç 7.1 haftaya tekrar kan vereceğim
(13 puan)
İnşallah Ekim ayı annelerinden olacağız
(274 puan)
İnşallah.  Benimde yarın adet günün normalde 2 gün önce yaptım.  Çift çizgiyi gördüm.  Benim değerimi muhtemelen seninki gibidir.  Çok yüksek değildir.  Biraz yükselsin öyle gideyim.dedim. ilk çocuğum da ekim doğumlu benim . Sizin ilk gebelik mi ?
(13 puan)
Benimde ilk çocuğum Ekim 26 doğumlu. İkinci çocuğumda sağlıkla gelirse inşallah aralarında dört yaş olacak.
(274 puan)
Benimki de 4 yaşında . Doğunca 5 olacak. Normal doğum mu yapmıştınız.  Sezeryan olmuştum ben.
(13 puan)
Bende sezaryen . Gece sancım tuttu sabah beşe kadar evde çektim. Sonrasında Dr a gittim . Belli aralıklarla nts de değerler düşmeye başladı. sezaryen oldum.
(1,017 puan)
Ekim ayı annesi bende varım❤️ 20 ekim
(13 puan)
Merhaba :)
(1,017 puan)
Merhaba
(274 puan)
Merhaba hoş geldiniz
(274 puan)
Benimde suyum geldiği için gittim 38+1 de  gittim. 8 saat sancı çektim.  Alttan muayeneleri çok gerildim. Sonra bebegün kaka yaptın fark edip acil sezeryan olmuşum.
(13 puan)
Çok şükür o zamanlar geçti . Yavrularımız büyüdü abi abla olacak yaşa geldiler. Rabb'im sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah yavrularımıza
(13 puan)
WhatsApp gurubu gibi oldu burası :) birbirimizin gelişmelerini buradan paylaşıp haberlesiriz.  :)
(274 puan)
yeniden gösterildi
Aynen çok iyi olur. Bilgi alışverişi yaparız.  İnşallah bu bebeklerde sağlıklı sıhhatli doğarlar. Bu ara siz nerede oturuyorsunuz. Ankara ben bu aralar hastane ve doktor bakıyorum.
(13 puan)
Ben İstanbul :)
(1,017 puan)
Bende Hatay❤️
(13 puan)
Benimki sanırım kimyasal gebelik. Bu sabah saatlerinde kanamam oldu ve devam ediyor. Ultrasonda rahim duvarın incecik kalınlaşma yok dedi. sanırım kimyasal gebelik. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Dilerim siz sağlıkla kucağınıza alırsınız
(274 puan)
Yaa çok üzüldüm. Canını sıkma inşallah yanlış bilgidir. Pazartesi yükselir inşallah değerlerin.  Biz de daha başındayız ne olacağı da belli değil. Hayırlısı olsun bakalım.
(13 puan)
Hayırlısı olsun inşallah
(274 puan)
Aysun canım.  Bir haber var mı ? Kan verdin mi ?
(13 puan)
Bugün verdim yarın sonucu alacağım hayırlısı olsun inşallah yazarım buradan
(13 puan)
Kendimi kötü hissediyorum içim bir garip bulantı gibi ama tam değil içim bir huzursuz. Gebeliğin devam etme olasılığı var mı acaba ya
(274 puan)
Bazılarında üstüne görme diye bir durum olabiliyormuş. O da olabilir. Kanamanın çok mu az mı belki yerleşme kanaması gibi birşeydir ? Kanamanın adet olur gibi çoksa durum farklı olabilir
(13 puan)
Yani adet gibiydi ama normal şartlarda lekelenme ile birlikte 6 gün sürüyor ortalama. Ama şimdi iki buçuk günde lekelenme ye geçti bitti gibi birşey. Kimyasal gebelik durumlarında adet gibi ama daha uzun sürer diye biliyorum. Kafam çok karışık .ilk gebeliğimde böyle bir şey le karşılaşmadım .
(274 puan)
Bende aynısını biliyorum. Lekeleme şeklinde ise inşallah yerleşme kanaması falandır.  İlk gebeliğin doktorum köyü kıpkırmızı bir kanama olmadığı sürece sıkıntı yok demişti.  İki gündür bende de lekeleme oluyor. Umutluyum sizden beraber ekime kadar gideriz inşallah. Değerlerinizi öğrenince haber verin.
(13 puan)
Yarın yazarım ilginiz için teşekkür ederim.
(1,017 puan)
Canım her gebelikte yerleşme kanaması olmaz rabbim gönlünüze göre versin inşallah bebiş vardır
(13 puan)
Günaydın . Sonuçları anladım gönül bebeğim var diye söylemeyi ama düşük olmuş Beta değerim 0.6. herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan doğal yollarla düşük olmuş.dr normal adet gibi düşün dedi hersey doğal seyrinde korunma ya gerek yok dedi. Olanda hayr vardır ne diyim
(274 puan)
Gecmis olsun. Hakkınızda hayırlısı.
(13 puan)
Teşekkür ederim.Sizin durumunuz nasıl
(274 puan)
Benimki hafif lekeleme şeklinde 2_3 gündür oluyor. İlk gebeliğin doktor kıpkırmızı kan görmediğin sürece düşük riski olmaz demişti.  Daha kan tahlili yaptırmaya da gitmedim. İlk gebeliğimde 4. Haftada gitmiştim doktor dış gebelik olabilir falan diye başımı sisirmistı yok yere o yüzden 7. Haftaya doktor randevusu aldım.  Haftaya da sağlık ocagina gitmeyi dusunuyurum kan tahlili için.
(13 puan)
Gönlünce hayırlısı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,386 puan)
Benimki 29'u bugun test yaptım elhamdulillah cift cizgiyi gordum insallah tum isteyenlere nasip olsun..❤
(13 puan)
İnşallah Ekim ayı annelerinden olacağız
(2,386 puan)
İnşallah Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah canım Rabbim bu mubarek gunde her isteyene nasip etsin
0 oy
(393 puan)
Bnde 5 ocaktan 23 ocaga kadar kanamam oldu kurtajdan sonra 2.kanamamdi uzun surdu.ve dun testi yaptim iki cizgi cikti bugun kan verdim.bakalim.hamilelik varmi olsada acaba kac haftaliktr. 
(13 puan)
Bilemedim ama inşallah gönlünce olur

İlgili bir soru bulunamadı

668,960 soru

3,501,318 cevap

4,355,322 yorum

188,613 üye

...