0 oy
388 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (96 puan)
düzenledi

Arkadaslar trabzonlu olan varmi hangi kadin doguma gidiyo hangi doktor iyi hicbir fikrim yok fikir almak istiyorum

Gebelik haftası 5+4

4 Cevap

0 oy
(190 puan)

Ben kanuni eğitim numuneye gidioyurum doktorum abdülkerim üçüncü çok iyi bi doktor güzel ilgileniyor özel hastane olarakda imperial hastanesinde dilek aydın erdoğan var oda çok iyi bi doktor

(96 puan)
Kac aylik gebesiniz siz
(190 puan)
38+5 günlüğüm salı günü doğum yapcam nasip olursa
-Reklam-
0 oy
(1 puan)

İmperial de dilek aydın a gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim

0 oy
(203 puan)

ozel dusunursen karadenizde nebehat nuhoglu .var ben ona gidiyorum. ufuk bey var oda cok iyi ben ilk hamileligimdeki doktorumdu. hasan tahsin var oda iyi karadenizde . sezerya dusunuosan imperyalde dilek hanimi oneriolar. sezeryanda iyimis kendiis. devlette numunede yesim beyoglu tekin var cok iyi tavsiye ederim ama asiri yogun... 33 haftaligiz.

(96 puan)
Devlet hastanesi dusunuyorumda numunede filiz tantikulu var onu cok oneriyorlar kararsiz kaldim
(203 puan)
ben yesim hanimi oneririm. numunede tek docent kendisi. 5 6 aya kadar ona gittim. sonra randevu almakta sikinti cektigim icin ve benim ilk dogumum ozel hastaneden epidural normaldi. devlette de epidural yok. oyuzden ozele gectim.
0 oy
(12 puan)

Bende Medikal park karadeniz de ufuk yılmaz a gidiyorum 

(203 puan)
ufuk bey cok iyi isinde harika... benim ilk hamileligimdeki doktorumdu. cok memnun kaldim kendisinden...
(12 puan)
Çok mutlu oldum çünkü pek konuşkan değil soru sorunca cevap veriyor sadece. Doğumunuzu o mu yaptırdı acaba ekibi nasıl
(203 puan)
ufuk hoca ole soguk gorunur ama isinde cok iyi. ben suyum gelmisti gittim. sancilarim basladi iste epidural yapalim dedi. sezeryana gerek yok. cok rahat normal dogurabilirsin demisti. baska doktor olsa belkide hemen sezwryana alirdi. ama kendisi cok direkti illa normal olcak die. iyikide normal olmus. o konuda kendisine cok minnettarim. simdi 2. ye hamileyim. gene karadenize gidiyorum. ama nebehat hanima. oda iyi. nebehat hanim olmasa gene ufuk beye giderdim. senin kacinci haftan?
(12 puan)
Içim rahatladı ınşallah benim de normal olur. 30. Haftadayım sen kaçtasin?
(203 puan)
bende 33+2 haftalik cnm... ilk hamilelikmi? sorun yoksa normal dogum yapabilirsin. ufuk bey zaten normal dogumdan yana. ama ben sana epidural normali tavsiye ederim...benim sanci esigim cok dusuk dayanamadigim icin epidural olmustum.
(12 puan)
Ilk cnm inşallah normal olur sancıya dayanırım inşallah çünkü epiduralden çok korkuyorum. Senin belli mi normal veya sezeryan? Bir de cinsiyeti ne bebisinin? Senin benden önce olacak inşallah sağlıcakla alırsın kucağına:)
(203 puan)
canim epiduralden korkacak bisi yokki... rahat rahat agrisiz dogum yapion. ben 2. yide ayni sekilde dusunuom. bi aksilik cikmazsa epidural normal. cinsiyeti kiz. bide 5.5 yasinda bi oglum var. seninki?
(12 puan)
Sonrasında ağrı veya belde bir sıkıntı olur diyorlar da . Maşallah cnm bnm de kız
(203 puan)
yok canim ya...bisiyor olmuyor. benide ole korkuttular. dedim normal dogururm. ama sancilar bi basladi nasil olirsa olsun dedim. hemen epidural doktorunu aradilar geldi. sonrasinda cok rahatladim. kolay bi dogum oldu... sezeryanda olsan gene belden spinal olacaksin. komple bayilma yok daha...
(12 puan)
Içimi rahatlattin cnm Allah razı olsun o gün gelsin bir de  nasıl olursa olsun :) allah hepimizi kurtarsın inşallah
(203 puan)
amin canimmm  senjn bi daha kontrol ne zaman? kacinda gideceksin?
(12 puan)
Cnm 8 aralık cumartesiye aldım randevuyu senin ne zaman
(203 puan)
himmm benimde 10 aralikta biyuk ihtimal. 36 dolunca gel demisti doktorum. ayni gune denk getirebilseydik tanisirdik die sordum. :) calisiormusun? nerde oturuonuz?
(12 puan)
Güzel olurdu valla:)  hala ayda bir mi gidiyorsun?  Aslında bayburtta sınıf öğretmenliği yapıyorum. Eşimin ailesi Beşikdüzü lü. Bayburt 'ta özel olmadığı için oraya geliyorum doğumu da orada yapacağım. Sen çalışıyor musun
(203 puan)
yaaa sen bayburtta misin? ordan mi gidip geliyorsun? bana 3 hafta sonra gel dedi en son pazartesi gitmistim. ondan sonra haftabire dusecek... bende ing. ogret. mezunuyum ama atanamadim icin ewdeyim. esim fen tek. ogretmeni araklida gorev yapiyor. ayrica ben ve kendi ailemde besikduzluyuz;)) esinin soyadi ney? kac dogumlusun sen?
(12 puan)
Evet bayburtta oturuyorum gelip gidiyorum ayda bir . Araklı ile sınır olan Aydıntepe ilçesinde görev yapıyoruz. Eşim burada polis. Eşin Aydıntepe yi bilir. Yaa ne tesadüf valla eşimin soy ismi BALAT. 92 doğumluyum. Sizin soy isim ne belki taniyorlardir birbirlerini :)))
(203 puan)
canim benim esim yomrali araklida gorev yapiyor. ben ve benim kendi annem babam besikduzluyiz. evlenmeden once soyadimda candas. ben 85 liyim. siz kucuksunuz:)) ins tanismakta nasip olir bi gun.. benimde erkek kardesim 90 dogumlu adana da polis :) ilk kez bu yil basladi goreve. daha yeni.
(12 puan)
Eşim tanıyor galiba arkadaşı var Mustafa Candaş belki akrabandir. Inşallah tanışmak nasip olur ne tesadüf oldu ama :)
(203 puan)
valla ole iyi tesaduf oldu:)))) ben cikaramadim mustafa candas. ama ins bi gun yuzyuze gelirsek uzun uzun konusuruz. beni ekleyebilirisn instagram varsa. yasemin.igci die ararsan cikar.
(12 puan)
Ekledim cnm benim adım Cansu :) oradan konuşuruz
(203 puan)
tmm cnm bende simdi istek yolladim sana.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
19 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Lina22 (48 puan) sordu
0 oy
19 cevap 1,120 göst.
0 oy
9 cevap 588 göst.
29 Nisan 2019 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Kvsr su (146 puan) sordu

644,153 soru

3,402,212 cevap

4,229,659 yorum

182,163 üye

...