0 oy
296 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (192 puan)
Kızlar 3 gün önce sarımsı akıntı geliyordu hafif hafif . Dün gece acil doktora geldik cam sakuraya test yaptı çocuğun suyu geliyirmus çocuğun suyu azalmış ama elimden geldiği kadar bol su tuvalet harici kalkmiyorum birde hoşaf havuç suyu vs içiyorum haftam düşük şuanda 16+3 olduk bu durumda atlatan var mi düzeldi mi 
Gebelik haftası 16+3

5 Cevap

0 oy
(192 puan)
Yatış verdi doktor hastanedeyim
-Reklam-
0 oy
(1,617 puan)
eğer suyu tamamen bitmezse şansınız var evet. benim başıma geldi ama ben atlatamamıştım. allah yardımcınız olsun. sorunuz olursa cevaplarım. 
(192 puan)
Bana şuanda suyu haftasına göre evet az ama yeterli diyor sizin nasıldı kaçıncı haftada başladı kaçta bitti kendiniz mi sonlandırdıniz bebek mi oldu ?
(192 puan)
Düşük yaparken çok sancılı geçti mi ilk gebeligim daha önce düşük yapmadım bilmiyorum nasıl oluyor çocuğu gördünüz mü ben görmekten çok korkuyorum Allah korusun öyle bişey olursa birde düşük esnasında hafta ileri olduğu için yardımcı oluyorlar mi nasıl oluyor anlatır mısınız
(1,617 puan)
canım benim 15 + 4te suyum geldi. ama çok geldi sızıntı şeklinde değildi. dizlerime kadar boşaldı su ve hastaneye gittiğimde suyu hala iyiydi. 2 gün hastanede kaldım ben. sürekli crp kontrolü yapıldı. enfeksiyon takibi yapıldı. 2. gün suyu tamamen dolmuştu. ümitlendik. ama 3. gün suyu tamamen bitmiş. ve benim hastanede kaldığım süre boyunca hiç sızıntım bile olmadı. ama kese delindiği için bitmiş suyu. su bittikten sonra zaten yapacak bir şey, sonlandırılması gerekiyor çünkü haftam çok küçüktü. suni sancı alarak sonlandırdık... süreçle ilgili postlarım vardı. bakabilirsin.
(268 puan)
Zeynep hanım sizin suyunuzun rengi dokusu nasildi peki
(1,617 puan)
bebek küretaj için büyük olduğu için suni sancı ile gerçekleşti bizde. yani herkesin acı eşiği değişiktir o yüzden sana çok ağrılı veya değil diyemem zaten o anki şok ve üzüntü sanırım hepsini örttü. benim de ilk gebeliğimdi. özel hastaneyse ki bence bu süreç özel hastanede atlatılsa çok daha iyi olur evet yardımcı oluyorlar. yatağımda oldu benim. serumla suni sancı verildi. 8 9 saat sürdü. bebek geldikten sonra ebe geldi. görmek istemediğimi söyledim o an. göstermedi. sonra doktor baktı bir şey kalmış mı diye. kalmamıştı küretaja gerek kalmadı. sonrası derin boşluk tabi. ilk bebek olunca hayaller her şey bir anda yok oldu. hastaneden alacak mısınız diye sordular. almazsan tıbbi atık oluyormuş. aldı eşim, gömdük, mezarı da var bebeğimizin. allah kimseye yaşatmasın çok zor bi süreç. bilinmezlik neden olayı daha zor. nedeni ENFEKSİYON. başka neden arama. ben aylarca yedim bitirdim kendimi. bir doktor kadar anlamadığım şeyleri okudum araştırdım bilgi sahibi oldum. sonra tam tevekkül. inşallah senin başına gelmez bu kötü son. burda iyi bir örnek de var bu arada. senem. adlı bir kullanıcı vardı. 12 haftada suyu sızmaya başlamış ve kucağına alabildi bebeğini. ben kötü örnek olayım inşallah benim gibi olmaz.
(1,617 puan)
su ıhlamur rengindeydi, dokusu bildiğiniz su, içinde böyle şey yosun gibi şeyler vardı. incecik kılcal damar gibi. klozete boşaldı büyük çoğunluğu bende. hiçbir şekilde tutamıyorsun. akıyor gidiyor.
(268 puan)
enfeksiyon çok mu fazlaydı . Çok çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasin rabbim
(268 puan)
Evet sizin anlattığınız gibi sarımtrak ıhlamur renginde oluyormus  ama burda içtiğimiz su gibi diyenler oluyor ayırt etmek amaclı sordum.
(1,617 puan)
bende kanda idrarda kesinlikle enfeksiyon çıkmadı, vajinal enfeksiyon çıkmadı. crp bu süreçte hiç yükselmedi ki en tehlikelisi crp'nin yükselip anneyi de riske sokması. ama bazen de rahim içi gizli enfeksiyon oluyormuş, kesenin etrafını sarıp keseyi inceltiyormuş. malum bebeğin içinde bulunduğu kese çok da kolay delinecek bir kese değil aslında. enfeksiyon gebelikte o yüzden tehlikeli. içtiğimiz su gibi diyenler muhtemelen kıyafetleri falan ıslananlardır. çünkü kıyafette bir iz tortu bir şey bırakmıyor evet. benim klozete boşaldığı için ne olduğunu görebildim sonrasında.
(268 puan)
Crp kaç olmalı peki . Pecete de belli olur demi bebeğin suyu olup  olmadığı rengini bırakır
(268 puan)
Sizde kanda enfeksiyon mu cikti tam anlayamadım
(1,617 puan)
hayır enfeksiyon çıkmadı bende. crp kaç olmalı diye bir aralık yok aslında. çünkü dişinizdeki bir apse bile crp yükseltebilir. o yüzden bunu değerlendirecek kişi doktor olmalıdır. hayır peçetede iz bırakmaz. çamaşırda da iz bırakmaz. sızıntı şeklinde geliyorsa hiçbir iz bırakmaz. benimki bardaktan boşalırcasına gelmişti. anlamak için önerebileceğim yöntemlerden biri öksürmek veya hapşırmak olabilir. zira öksürdüğünüzde sızar, idrar yaparken tutabilirsiniz ama suyu tutamazsınız. bir de her su gibi akıntı bebeğin suyu değildir. bazen vajinit gibi basit vajinal enfeksiyonlar da sulu akıntılara sebep oluyor. en iyisi şüphe varsa doktorunuza danışmaktır.
0 oy
(268 puan)
Çok geçmiş olsun canım.  Havuç suyu içip atlatan çok kişi var burda okudum sağlıkla gelsin bebeğin inşallah 
0 oy
(327 puan)
Nasıl ayırt ettin suyun geldiğini bende ayni haftadayimda idrar kaçırdım sandim
(192 puan)
Şehir Hastanesi'ne git varsa doktor yapıyor suruntu aliyor
0 oy
(487 puan)
Ya canım ayıptır sorması nasıl ayırt ettin idrar mı yoksa su mu diye? Çok utanarak söylüyorum ama geçen gün eşimle ilişkiye girdiğimiz zaman birden kaçırdım ve çok bir miktar aktı. Çok sık tuvalete çıkıyorum. İdrardır diye düşündüm. Ama senin sorunu görünce Bi şüphe ettim doğrusu. Ağrın falan oldu mu nasıl oldu
(192 puan)
Bunu özel hastanem biz yapamıyoruz dedi cam sakuraya git yada kanuniye git dedi.kanuni beni buraya gönderdi . Doktor alttan baktı akıntın çok dedi çıkardı şeffaf aleti . sildim bakın böyle geliyor dedim sonra tekrar soktu cubuk gibi biseyle siruntu aldı orda test yaptı 5 dkda çıktı kutunun içine koyuyor test yapıyor . Bebeğin suyu dedi hemen yatisim yapildi
(487 puan)
Çok geçmiş olsun yaa inşallah bir sıkıntı çıkmaz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 120 göst.
2 Mayıs 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde EdanurA (73 puan) sordu
0 oy
6 cevap 790 göst.
22 Ocak 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Deren Ezgi (192 puan) sordu
0 oy
1 cevap 92 göst.

651,312 soru

3,428,505 cevap

4,261,016 yorum

184,094 üye

...