0 oy
2,435 göst.
Doğum kategorisinde (190 puan)

39+3deyim. Nişanı başlıktaki gibi gelen var mi? 

Gebelik haftası 39+3

6 Cevap

0 oy

Allah Allah hic nisanim gelmedi dogum yapmadim . Ama rahim agzini kapayan sumuksu bir sivi var. Rengi kirmizi kanli mi yoksa sari mi bilmiyorum . 112 yi arayip sorabilirsiniz oradaki doktorlara 

(190 puan)
Kırmızı veya pembe olmak zorunda değil.  Bazen sarı beyaz akıntı gibi de gelebilir de benim merak ettiğim böyle gelenlerde rahim ağzı ne kadar açıklıkta oluyor. Çünkü rahim ağzı açılırken oradaki kılcal damarlar çatlama yapar bu da hafif kanlı bi nişana sebep olur. İşte merak ettiğim böylelerinde açıklık ne durumdaydi? Bi de benim kızım hafif arkada duruyor dedi doktor, zaten bu yüzden tam kanala oturduğunu hissetmiyorum. Sık idrar problemim yok baskı hissi falan da. Sadece kızım kendini poposu ile ittirmeye çalışınca oluşan sancılar baskı hissi veriyor o da bazen.
(731 puan)
Bende 3parmak yarim acilma vardi o yuzden suyumu doktor acdi ve bana sanci ilaci verdi.1saate dogum yaptim
-Reklam-
0 oy
(484 puan)

39+3 üm akıntım renk değiştirdi başlık açayım diyordum ben de. Bahsettiğin sekil de yoğun değil bende ama çamaşırımda sarımsı iz bırakıyor. Acaba doğumumuz mu yaklaştı ki :)

(484 puan)
Benim çarşamba günü kontrolüm var zaten gitmişken sorarım çünkü düzenli kasılma falan yok :) ayyy artık çok az kaldı ♡
(190 puan)
:) benim de perşembe randevum var. Düzenli sancılar gelse hastaneye gidecem de gelmiyor. 10 dk 1, 1 -2 dk süren kızımın kendini aşağı ittirmesini hissediyorum sadece. O kendini ittirmesi geçince aşağıda baskı hissi de gidiyor. Son kontrolde bebek biraz arkada dedi doktor. Sen bi doktoruna sorsana sana zahmet olmazsa, ben asagida baskı hissetmiyorum ve sancim gelince nefesim daralacak gibi oluyor,  bebek biraz yukardaymis bu onun kanala tam oturmadigina mi işaret eder? Bi de çok hareketli normalde kanala giren bebeklerin hareketleri azalir. Sık idrara da gitmiyorum  ve aşağıda da baskı hissetmiyorum.
(484 puan)
Unutmazsam sorarım elbette :)
(190 puan)
Yağmurcum bende de geçen hafta senin dediğin gibi sarı bi akıntı geliyordu. Ama benim dediğim o değil.  Bu çok farklı biraz daha açık renk sümüksü ve yoğun aynı yumurta akı gibi çektikce uzuyor.  Bu nişan eminim ama kanlı olmaması benim tuhafima gitti açıklık yok mu ya da çok az mı acaba o yüzden burda aynı durumu yaşayanlara sormak istedim. Normalde rahim ağzı açılırken oradaki kılcal damarlar çatlar bu da nişanin hafif kanlı olmasına sebep olur. İnşaallah yarın bi doktora gidecem bakalım hayırlısı.
(60 puan)
Agri sanci yoksa 112 yi meşgul etme acisindan sikinti yapmiyorlar mi boyle arayip sorulabiliyormu onlaraa
0 oy
(110 puan)

Bu programın ıcınde var cnm merk ettıgın sorulara ordan bakabılırsın bnde nışanı ılk defa duydum ordan baktm

(110 puan)
yeniden gösterildi
Dogunla ılgılı hersey anlatılıo orda
(190 puan)
Teşekkürler bilgi için. Ancak ben aynı durumu yaşayanların rahim ağzı açıklığı var mıydı diye merak ediyorum. O yüzden sormak istedim aynı durumu yaşayan var mı diye? Yoksa bunun nişan olduğuna eminim.
0 oy
(731 puan)

Benim ilk cocugumda nisan geldi.pembe renkli kanama sonra yogunlasdi.hemen hastaneye gitdim.rahim yeteri kadar acilmisdi.suyumu doktor acdi ve 1saata dogum yaptim

(190 puan)
Ama pembe renkliydi. Bende açık renk nokta kadar bile kan yok, rahim ağzı açılırken normalde oradaki kılcal damarlar çatlama yapar o yüzden nişan hafif kanlı veya pembe renkli gelebilir. İşte benim merak ettiğim aynı durumu yaşayıp hastaneye gidenlerin rahim ağzı açık miydi veya kaç cm açıktı? :)
0 oy
(14 puan)
Ben canım 38 haftalıgim bugün geldi kahverengi sümüksü bir yapısı var üç dört kez parça parça geldi smdi de kahverengi akintim var Dr u aradım bişey olmaz önemli olan sancı ve suyun gelmesi dedi salı günü çatı muayenesi oldum belki de o tetikledi bilemiyorum ama şuan sancim falan yok
0 oy
(227 puan)
Bende 38+4 haftaligim 3 gun once doktro alttan muane etti. Ettikten sonra kahverengi lekeler gelmeye basladi sonra tarif edildigi gibi nişan geldi belkide ebe cok ileri gittigi icin acilma fazlalasti diye dusundum  cunku nisan olduguna eminim sumuksu jel gibi jole gibi kipkirmizi kan gibi geldi. Sonra dedim heralde muaneden ama dunde alttan muane edildi yinenkahverengi lekeler geldi ama o leke 3 gun once gelen sumuksu kan gibi degil tahristen gelen bi leke oldugu belli. Nişani anlatmislardi mukus seklinde falan diye kanlı mukus oda sumuksu diyebtaruf ediliyorsa bendende yogun bir sekilde 1 buçuk gun boyunca geldigine gore nisandır heralde ya 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 285 göst.
3 Aralık 2021 Doğum kategorisinde Kaniye Evci (21 puan) sordu
0 oy
2 cevap 271 göst.
3 Aralık 2021 Doğum kategorisinde Kaniye Evci (21 puan) sordu

647,046 soru

3,412,482 cevap

4,242,130 yorum

182,891 üye

...