0 oy
184 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (85 puan)
kapalı

Kızlar kapatılmadan bakar mısınız 14+ 4 de çekildi 

image

Gebelik haftası 15+1
Kapatılma nedeni: Cinsiyet soruları için sohbet bölümünü kullanınız.

1 cevap

0 oy
Erkek gibi geldi bana
(85 puan)
Teşekkürler canım
Sen hangisini bekliyorsun
(85 puan)
Canım sürekli rüyamda erkek görüyorum ama çevrem hep kız diyor. Onlarda kız görüyorlar doktora sordum devlet olduğu için yalandan bakım ama net olmaz dedi kıza benzetti ama bakmadı bile sanki içime sinmedi
(85 puan)
Sağlıklı olsun önceliğim o tabiki ama kız çocukta istiyorum ilk gebeliğim kızım olsun önce isterim
Insallah saglikla kucagina alirsin
(85 puan)
Amin inşallah
(6,097 puan)
Bu nasıl bir kafa? Kapatılacağını bile bile sormak niye? Ayıp yahu.
Kardesim bana niye eksi oy veriyorsun
(85 puan)
Neden ayıp cevap vermeyin kapatırsin olur siz asıl nasıl bir kafa yaşıyorsunuz merak ettiğimiz bir şeyi paylasamayacak miyiz.
Kotu birsey demissin gibi bide ayip diyo. Insanlar cinsellikle tatmin olamiyorum dediklerinde bile. Ayip diye yorum yapmiyorlar.  Saka gibi
(6,097 puan)
Yasak hanımlar yasak, cinsiyet soruları yasak. Merak ediyorsanız sohbet bölümünü kullanınız. Ayıp olan da yasak olduğunu bile bile hadi kapanmadan yanıt verin demek.
MO. biz cinsiyet sorularını kapatmaya çalıştıkça siz de ciddi ciddi tahminde bulunuyorsunuz. Yapmanız gereken şey cinsiyet sorularını uyarmak.
(253 puan)
Burası hamile ve hamile kalmak isteyenlerin forum sayfası değil mi. Sorulsa ne olur? isteyen yanıtlar istemeyen okuyup geçer. İşinize geleni kapatıp işinize geleni cevaplıyorsunuz. Sizin yaptığınız ayıp. Size neden bu yetki veriliyor anlamıyorum zaten. Sohbet bölümüne yazınca ne değişiyor? Soru sayfasının kotası mı var o mu doluyor????
(6,097 puan)
Sorunuzu sormadan önce sayfa uyarıyor sizi cinsiyet soruları için sohbet bölümünü kullanınız diye. Cinsiyet sorusu sohbet konusuna giriyor, bu yüzden bilgi kısmında değil sohbet kısmında sorulması gerekiyor. Yasak olan her konuyu kapatıyoruz. İsim, cinsiyet, ailevi sorunlar vs. Kafanıza göre yorumda bulunmayın. Varsa kapatılması gereken soru, gönderin adminlere, uygunsuzsa kapatılır.
(85 puan)
Ayıp kelimesinin TDK sözlüğündeki ilk anlamı toplumun ahlak kurallarına aykırı olan, utanılacak durum veya davranış olarak verilmiştir. Sizin ayıp dediğiniz kelimenin anlamı ve ben hala sorduğum sorunun ayiplikla alakası olmadığını söylüyorum madem yasak o zaman soruyu sordurmasin izin vermesin oraya yazıyoruz cinsiyet diye baştan engellesin . O kadar çok post gördüm ama bu şekilde yorum yapilipta kapatıldığını görmedim. Bilseydim böyle olacağını zaten yazmadım ben sadece sistem belli bir süre sonra kapatıyor sanıyordum kişilerin bu şekilde yorumuna maruz kalacağimı bilmiyordum.
(6,097 puan)
Hanımefendi sizinle münakaşa edip TDK bilgimi yarıştıracak değilim. Ayıp kelimesinin uygunsuz anlamı da var. Her neyse, otomatik kapanmıyor ve yetkisi olanlar kapatıyor. Şimdi sohbet bölümünde sorabilirsiniz.
(253 puan)
Tamam en editör sensin anladık
Kirdiysam kusura bakmayin
(6,097 puan)
M O. bana diyorsanız hayır kırılmadım.  Umarım kırmadım da. Ancak maalesef bazı insanlara izahat hakikaten zor. Yapacak bir şey yok, gördükçe kapatacağız. Hassasiyetiniz için size ayrıca teşekkürler.
Evet size dedim.  Rica ederim tatlim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
17 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mutluanneyimmm65 (52 puan) sordu
0 oy
12 cevap 704 göst.
0 oy
10 cevap 1,323 göst.
0 oy
3 cevap 532 göst.

656,137 soru

3,447,027 cevap

4,282,231 yorum

185,352 üye

...