0 oy
81 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)
Gemlik devlet hastanesinde doğum yapan var mı?

2 Cevap

0 oy
(77 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Kızlar suyunuz yada acılmanız olursa o gun serdak bey orda olursa yaptırıyor yada sezeryana giriyor yoksa bursa şehir hastanesi yolluyorlar 
(95 puan)
Gerçekten mi ?. En az yarım saatlik yol . Yolda herhangi bi sey olsa kimse üstlenmez. Peki Serdal beyin poliklinik gününde suyumuz gelse bakıyor mu ? Çizelge de sadece pazartesi günleri ameliyathane yazıyor.
(20 puan)
Başka doktor denk gelirse ille sezeryana mı alıyorlar yani?
-Reklam-
0 oy
(20 puan)
Ben de orada doğum yapmayı düşünüyorum hangi doktora gidiyorsunuz? 
(95 puan)
Serdal ayhan ve çok memnunum. Zaten sadece Serdal bey var diye biliyorum. İki ay önce bı kadın doktor geldi bir kere muayene oldum bin pişman oldum. hamileymiş izne çıkmış. İnsanlıktan nasibini almamış. Kafasını kaldırıp insanın yüzüne bakmıyor el hareketleri falan gel git yaptı.sanki babasının hastanesi çok rahatsız etmişti beni. Şimdi başka hastanelerden her hafta farklı bı kaç doktor geliyor galiba.
(20 puan)
Ben de ona gidiyorum iyi bir doktor. Başka Dr düşünmedim hiç. İnşallah doğumda da o olur. Daha önce orada doğum yapan bir arkadaş olsa da biraz bilgi alsak. Kaç haftalıksınız?
(95 puan)
36 haftayi doldurduk. Siz kaç haftalık oldunuz.  Çok merak ediyorum bazı şeyleri. İlk doğum nasıl olacak ne zaman olacak bilmiyorum. Eşimden başka kimsem de yok burda. Refakatçi konusunda sıkıntımız var. Kadın doğum servisinde tek kişilik odalar var diye duymuştuk ama servise erkek almıyorlar.
(20 puan)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de 25+1'im. Ben de merak ediyorum personel vs nasıl iyi mi diye.
(95 puan)
Amin. Siz de inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Açıkçası kaç aydır muayeneye giriyorum. Doktor hariç hiç bir personelden memnun değilim. Bu gün hemşire beni 15 dk nst de unuttu girip içeri telefonla oynamaktan kusura bakma falan dedi ama aç karna çok halsiz düştüm öncesinde 5 tüp kan verdim kan alan kadın telefonla mesajlasirken tüpleri tek eliyle takmaya falan çalıştı hem kolum ilk defa bu kadar acıdı hem de eve geldim testin biri reddedildi diye mesaj geldi. Danışmaya bir yer soruyoruz bilmiyor. Güvenlik görevlisine ultrason sırasında beklerken insanlar üstümüze çıkıyor bı şeyler söyleyin diyorum kenarda bekleyiverin diyo. Saymakla bitmez .  Aynı şekilde eşimde çok rahatsız oluyor. Hatta arada özelde mi dogursan falan diyor ama çok pahalı olduğu için çok yanaşmiyorum. Özelde de ayni şeyler olabilir.
(20 puan)
Özeller hem pahalı hem de normal doğum olabilecekken sezeryana yönlendiriyorlar diye duydum. Ben bir tanesine denk geldim kan alırken kolumu acıtan. Suratsız biriydi. Gebe okuluna gittiniz mi hiç? Ebeyi gördüm gayet pozitif birine benziyordu.
(95 puan)
Yok gitmedim.
(77 puan)
Atakent doktor var gemlikte özel yalçın bey çok iyi bir doktor 15 sene fln olcak özelde çalişyor gemlikte  tavsiye ederim
(95 puan)
Gece doğumum başladığı zaman hastaneye geliyor mu yoksa ebeler falan mı hallediyor.
(77 puan)
Nöbetçisi geliyor yoksa ebeler var özel hastane olmadığı için kendisi gelmiyor yine kontörle gidince kendisine bir sorun yanlış bilgi vermek istemem
(95 puan)
Tamam . Teşekkür ederim ☺️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 147 göst.
29 Mart 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Esrafatmaayaz (233 puan) sordu
0 oy
2 cevap 61 göst.
8 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hediye1096 (95 puan) sordu

651,185 soru

3,427,955 cevap

4,260,528 yorum

184,047 üye

...