0 oy
267 göst.
Doğum kategorisinde (166 puan)
Kızlar evde suyum geldi, hastaneye geldim, yatış işlemleri, vs. Derken baya bekledim o sırada ufak ufak sancım da giriyordu. 

Neyse nst ye bağladılar, su diye kandırıp, sancı falan vermişler, ama açılma falan olmadı.

Baktım bir an bir ağrı girdi istemsiz şekilde kendimi çığlıklarım arasında buldum, sakinleştirmeye çalıştılar, ve direk sezeryana aldılar, Rabbim herkesi sağlıklı bir şekilde kurtarmayı nasip etsin ama gözüm çok korktu kızlar.

Sorum şu, daha önce sezeryana geçirmiş kişiler, uyuşukluğunuz ne zmn geçti, belden uyuşturdular, hareketsizlikten mahfoldum, birde bebeğime süt vercem diye kendimi çok sıktım ve karnım ağrıyor.

NOT; Sonuna kadar normal doğum diyordum, ama sezeryanla sonuçlandık.
Gebelik haftası 37

4 Cevap

0 oy
(63 puan)
Ya kusura bakmayın sorunuza cevap için yazmıyorum. Bebeğiniz sağlıklı mı? Küveze girdi mi? Doktor bebeğim iri olduğu için 37de sezaryen planlıyor da çok merak ettim o yüzden. Çok geçmiş olsun. 
(166 puan)
Henüz çocuk doktoru görmedi ama, bebeğim yanımda gayet sağlıklı canım, sordum bir sıkıntı varmı diye, hyr bir sıkıntı olsa yanınızda olmazdı dedi, çok şükür bir sıkıntı yok, sadece çocuk doktoru biliyorsn genel konturol için görüyor o kadar :)
(51 puan)
Merhaba gecmiş olsun bnde suan 34 3 37 alıncak böbreğm için ama sezaryen hiç istemiyorum nasıl acaba cok zormu bnde belden asagıya uyssun istyorum ama cesaretmde pek yok korkarım die düsünuyom
(166 puan)
Aklı olan belden aşağı yapmasın, bana belden mi olsun yoksa genel mi olsun diye seçenek sunulmadı, sunulsa da bilgim yoktu, ama belden yaptirman senin için büyük pişmanlık olur, bel ağrısı ve baş ağrısı çok fazla oluyor, maalesef geçici bir durum değil, yıllar boyu hayatımızı etkileyecek bir durum, inan şuna yaramı unutmuşum, belimin ve başımın derdine düşmüşüm. :(
-Reklam-
0 oy
(540 puan)
Gözünüz aydın geçmiş olsun sağlıcakla büyütün inşallah ☺️
0 oy
(1,606 puan)
Benimde uyuşuklugum zor geçti ayaklarımı hissedemedim
0 oy
(331 puan)
Hayırlı olsun inşaallah.  

 Benim ilkim sezeryandi. Nasipse 37. Haftada ikinci sezeryanimi olacağım 34. Haftamdayım. Ilk sezeryana ilk 5, 6 saat sonra uyuşukluk geçmişti o saate kadar yeme içme  yasaklanmıştı.  Uyuşukluk geçince de zaten hemen kalkıp yürümüş bol bol kahve içmiştim.  Benimde belden uyuşturmuşlardı. Rahat olun bebeğinizi düşünün. Ilk başlarda ağrılarınız  fazla olabilir ama saatler ilerledikçe hafifleyeceksiniz. Bu arada 37. Haftada bebeğinizin boy ve kilosu ne oldu. Beni de bu  haftada olacak biraz tedirginim  kilo konusunda. 
(59 puan)
Kaçıncı haftada size gün verdiler
(331 puan)
33+4'te verdiler. Kistim var plasentam aşağıda diye erkenden gün verdiler
(59 puan)
Anladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 390 göst.
0 oy
6 cevap 800 göst.
0 oy
7 cevap 690 göst.

648,897 soru

3,419,238 cevap

4,250,380 yorum

183,415 üye

...