Geçen gebelik eğitiminde tek kişilik odaların yapıldığını söylendi. Ama normal doğum için diye anladım çünkü odada doğum yapacak hiç odadan ayrılmadan normal odaya çevrilecek ve bir gece kalınabilecek.
Ben ilk doğumu orada yaptım ebeler hepsi için söylemiyorum ama çok kötü muamele eden vardı doğum anında yeterince stres zorluğu yokmuş gibi bide onların saçma sapan tavırları ile uğraşıyorduk. Sanki işi değilde babasının hayrına bakıyordu. Ayrıca temizlik personeli dahi gelip doğum yapan kadını azarlıyor her yeri pislik içinde bıraktın deyip çemkiriyodu. İki yıl önce durum bu şekilde idi şuan nasıl ne halde bilmiyorum.
Doktorlara gelince tecrübe olarak çok iyi doktorlar var ama devlet hastanesi olduğu için doğum zamanı kim görevli ise o bakıyor. Zaten normal doğum ebe yaptırıyor bir komplikasyon olursa doktor müdahale ediyor onun haricinde iş ebede. Sezaryen doğum için de dediğim gibi günün görevlisi kim ise o giriyor.