_ 34._35. hafta itibari ile gün aşırı perine masajı 3_5 dak arası(zeytinyağ yada hindistan cevizi yağı kullanılabilinir)
_35. hafta itibari ile ahududu çayı günde 2 bardak
_36. Hafta itibari ile hurma ( 5 adet ile baslanilir her hafta 2 adet arttirilir)
_36. Hafta itibari ile haftada 3_4 kere cinsel ilişki önerilir
_38. Hafta itibari ile günlük 1 y.k çörek otu yağı icilir.
_38.Hafta itibari ile gün aşırı 3 yemek kaşığı Civan percemi 1 litre kaynayan suya eklenim 3 dakika kaynatılıp 10 dk demlendikten sonra süzülür üzerine 2_3 litre normal su eklenir oturma banyaso yapılır(iliktan bir tık sıcak olmalı ,kolunuzun dirsegini ile deneyebilirsin dirseği yakmayacak sıcaklık ta iyidir)
_37. Hafta itibari ile propolis kullanmaya başlanılmalı Doğumdan sonra ki ilk 20. Güne kadar kullanmaya devam edilmeli.
Çuha kapsülünü 37. Haftadan sonra her gece bir kapsül iğneyle delip vajinaya yerleştiriyoruz 38. Haftadan sonra da gündüz kapsül gece tereyağı yerleştiriyoruz
Doğum kasılmalarımız başladığı zaman da her iki saatte bir bi tane yerleştirilebilir
Uzman Ebe Dilek Dalkılınç