0 oy
530 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (111 puan)

Merhaba kizlar. Dun size 6haftaligim ve agriyla beraber kanamamin oldugunu soylemistim. Sabah acildeydik ve dusuk yapiyor oldugumu hissediyordum. Dr ultrosonda kesenin duzensiz oldugunu gordu ve erken biten gebelik tehsisi koydu. Suanda evde istirahatteyim ve dusugun gerceklesmesini bekliyorum. 3 gun sonra kontrollde yapmadiysam sanirim kurtaj veya kazima ile alacaklar. Ben dustugunu nasil anlayacagim? Yasayan varmi? Parcalar mi gelecek? Bebegimin gittigini gozlerimle gorecek miyim? 

3 Cevap

0 oy
(235 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Canım geçmiş olsun kanama ile birlikte atarsin büyük ihtimal. Bende titreme ve üşüme vardı düşük yaptığım an ve kasımlarımda şiddetli ağrı tuvalet ihtiyacı duyup gittiğimde düşürdum. Kan pıhtısı gibi bi anda düştü benden. Baktığımda gördüm zaten kesesi ile birlikte düşmüştü. Allah yardımcın olsun.

Düşürdüğün an bütün ağrı ve sancıların kesilir o şekilde de anlayabilirsin
(111 puan)
Tskler bilgiler icin. Amin cok sagolun
(111 puan)
Bu arada sizede cok gecmis olsun. Allah sizede saglikli evlatlar nadi etsin
(235 puan)
Sana da allah sabır versin cnm . 6 ay önce düşük yaptım bu ay çok şükür yeniden hamileyim. Rabbim ins sana da nasip eder tekrar canını sıkma üzülüyorsun ama hayırlısı boyle imiş demekten başka çaren olmuyor bazen.
(111 puan)
Aminn. Sizde saglikla kucaginiza almak nasip olur ins.
-Reklam-
0 oy
(61 puan)

Et parçası gibi birşey düşüyor muş bildiğim duyduğum kadarıyla ins en kısa zmnda yeniden hamile klrsin sıkma canını desemde boş rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ins 

(111 puan)
Aminn ins cok tsk ederim
0 oy
(58 puan)

Çok geçmiş olsun kuzum bende 6 ay önce 6hafta 5 günlük düşük yaptım tehlikem vardı sürekli de lekeleme oluyordu bi sabah kanlar su gibi akip gitti çok ağrılı bi şekilde.. sende evde bekleyeceksen evet parça lar geliyor ve adet kanamasndan daha çok oluyorsun .. bayıltıp kürtaj yapıyorlar acı hissetmiyorsun ama sonrasnda biraz ağrın oluyor.  Allahım kolaylığını versin sana inşallah içecek suyu yokmuş böyle düşün .. ben şuan 11 haftalık hamileyim düşükten sonra doktorun sana belli bi süre veriyor sonra bi engel yoksa hemen kalınıyor hamile kötü zamanların bian önce geçer inşallah 

(111 puan)
Cok tsk ederim. Sizede com gecmis olsun. Takipteyim bakalim ins tez zamanda gecer

İlgili sorular

+4 oy
10 cevap 515 göst.
0 oy
5 cevap 635 göst.
30 Eylül 2022 Doğum kategorisinde Fatmanurcalisir27 (164 puan) sordu
0 oy
6 cevap 501 göst.
+2 oy
8 cevap 666 göst.

649,494 soru

3,421,590 cevap

4,253,215 yorum

183,574 üye

...