0 oy
399 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (115 puan)
Kızlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. 

Benim sorum akıntı ile ilgili olucak ben 24 haftalık hamileyim. Ve çiş mi yaptım acaba diye düşünecek kadar çok akıntım oluyor. Pantolonuma kadar çıktığını görüyorum. Araştırmalarıma göre yeşil olursa aşırı kokulu olursa enfeksiyon olma riski varmış. Ama bende ki durum aşırı olmasa da koku var ve su gibi sıvı beyaz bi akıntı.

Bu durumu yaşayan veya bi bilgisi olan var mıdır aramızda? Şimdiden teşekkür ederim iyi geceler :)
Gebelik haftası 24

5 Cevap

+1 oy
(14 puan)
Bende de öyle oldu ben fitil kulandım yani bisey olmaz normal bisey 
(115 puan)
Bu kullanmış olduğun fitilin ismini rica edebilir miyim canım hatırlıyorsan?
-Reklam-
+1 oy
(419 puan)
Doktorlar rengine çok.takilmiyor aşırı olduğunda tek kullanımlık bir toz ve 3 gecelik fitil var onu veriyorlar enfeksiyona cevirmesin diye canım 
(115 puan)
Teşekkür ederim:)
+1 oy
(280 puan)
Gunluk ped kullan cnm orda biriksin ole bak pantolona geciyor diosun cok fazla bendede var ama o kadar degil yani 
(115 puan)
Onu da kullanıyorum mecburen canım ama enfeksiyon yapar diye çok kullanmamaya çabalıyorum. İş yerinde kullanıyorum diğer zamanlarda iç çamaşırı değiştiriyorum.
+1 oy
(1,483 puan)
Sulu akıntı bndede oluyor. Pantalonuza kadar geçiyorsa doktora soyleyin yinede. Bn akıntı kültürğ aldırmıştım. Bakteri enfeksiyon çıkmıştı. Antibyotik kullndım. Şuanda akıntım olduğu zamnlarda haftada bir fitil atıyorum. Biraz rahatlıyor ama yine başlıyor akıntı. 
+1 oy
(147 puan)
Canım bende de vardı o sorun benimki sarı kokuluydu enfeksiyonmuş hamileyken enfeksiyon çocuguma geçmiş doğumdan sonra 10 gün hastane de kaldı mutlaka çaresine bak doktor bana fitil verdi kullandım şükürler olsun geçti şmdi çok rahatım koku Felan yok akıntım da çok çok az geliyor 

İlgili sorular

648,185 soru

3,416,526 cevap

4,247,089 yorum

183,208 üye

...