0 oy
528 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (714 puan)
Dun gece ilski yasarken karnima agri girdi agri girince kestim zaten devam etmedik  ama. Karnim kasildi sanki.  Karnimi ovaladm felan bi sure sonra  sanki pit pit bi hareket oldu karnimin icnde kasilmistida gevsedi saldi kendini sanki. Henuz 16 +2 haftalik hamileyim.  Hissetmis olabilr miyim bebegimi  yoksa ole mi zannediorm ?

3 Cevap

0 oy
(721 puan)
Bebegin dir canım kendini bir yerde toplamıştır benimde öyle oluyordu bir yerde taş gibi topla ip sonra gevsiyordu
(714 puan)
Kasilmasi  kotu bisey mi etkiler mi bebegi acaba ilskiden dolayi mi kacti ki :/ ilk gebeligm bilmiorm da
(721 puan)
Sanırım ben kendimi birsey olacak korkusuyla kastigim için oda kasildi ama bir zararını görmedim 32. Haftadayiz biz bir problem yok
(714 puan)
Iyi bari cok sukur tesekkurlr ;)
-Reklam-
0 oy
(71 puan)
Benimde tam bahsettigin gibi oluyor bende 16+2 yim karın ağrısı oluyor ve sertlesiyr karnm
0 oy
(7,364 puan)
Canım bir şey olacak korkusu ile kendini sıktıysan bebekte ister istemez sıkışıp bir yere toplanmıştır aslında bebekler ilişki sonrası daha mutlu olurlar çünkü anne bedeni ilişki sonrası salgiladigi hormonlar ile bebeğe enerji ve huzur verir riskli bir gebelik olmadığı sürece ilişkiden bebeğe bir zarar gelecek diye kendini kasmana gerek yok ilişki sonrası kanama gormedigin sürece bir sorun olacağını sanmiyorum. Dilersen bu konuyu doktorunlada etraflıca konuşabilirsin :)
(714 puan)
Daha once doktorumla konusmustum  zaten bi sakinca gormemisti. Bisey olcak die kasmakta degil ama biraz canm acidgndan kasmistim  belki evet kasmaktan kaynakli olabilr.   

Detayli bilgi icin tesekkur ederm :)
(7,364 puan)
Rica ederim canım :) gebelik psikolojisi ışte annelik duygusu içinde bir bebek taşıma düşüncesi kadını ister istemez cinsellikten uzaklaştırıyor kaygılandırıyor ama normal hayatına devam etmekte bir sakınca yok annelik kadınlığını en güzel evresi bence :))
(714 puan)
Ins bakalim :))

İlgili bir soru bulunamadı

650,164 soru

3,423,941 cevap

4,255,963 yorum

183,741 üye

...