0 oy
884 göst.
Doğum kategorisinde (247 puan)
Kızlar gece 4 te karnıma giren ağrıyla uyandım ve nişanım geldi. Ondan sonra 20 25 dkkada 1 sancı girdi 3 4 defa sonra da kesildi. Bugün kontrolüm vardı zaten. Doktorum pazar gününe kadar sancın gelmezse suni sancıyla doğurturuz demişti. Ama şimdi kendi sancınla doğurursun 1 2 güne dedi. Her şey yolundaymış. Ama acayip tedirginim. Bugün de bir daha sancım gelmedi. Bekleyişteyim. Heyecan ve gerginlik bir arada çok değişik duygular. İnşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz :) 
Gebelik haftası 39+6

8 Cevap

+1 oy
(247 puan)
Kızlar gece 12 de başlayan 10 dkkada 1geliğ 15 saniye süren sancılarım oldu sabah 6 ya kadar. Bugün kontrole gittim 4 cm açılma olmuş. Bebiş kanala girmiş. Evim hastaneye yakın oldugu için hastanede yatmak istemedim eve geldim. Doktora göre sabaha kalmaz ufaklık gelirmiş. Ufak ufak kasılmalar var şu an eğer şiddetlenirse hastaneye gidicwm yatış için. Ama size şunu söyliyim sancıları evde karşılamak daha kolay. Hastane ortamı biraz kasıyor insanı. Tabi bebekte Bi sıkıntı yoksa. Sancıları dayanılmıycak seviyeye gelince hep duşa girdim inanın çok işe yarıyor. Bir de ben lavanta yağı almıştım sancım geldiğinde onunla nefes alıp verdim sürekli.  O da rahatlatıcı etkisi oldugu için işime yaradı açıkçası.. Şu an beklemedeyim :) 
(647 puan)
hadi bi avazda inşallah sağ salim bebeğinize kavuşun darısı başımıza sanki zaman geçmiyor gibi 33 haftadayım daha
(164 puan)
Sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasıp etsin inşallah darısı benim başıma 39+2tıkyok aslınla çatı çok ağrıyor yürüyemez oldum belim ağrıyor ama ntsde sancı yokmuş delircem artık şuan Öyle bir miğdem bulanıyorki kusacak dermanım yok siz kaç haftalıksınız Ebru hanım
(247 puan)
Bende 39+6 dayım. Nst sancı olayı hiç belli olmuyor biliyor musunuz. Çünkü ben salı günü gittiğimde nst de sancı cıkmadı. Çarşamba gecesi nişanım geldi perşembe kontrole gittiğimde çıktı sancım. O yüzden her an her şey olabiliyor canım
(164 puan)
Ay allahım inşallah bu gece Doğuma giderim
-Reklam-
+1 oy
(247 puan)
Kızlar doğum yaptım :) 
(264 puan)
Nasıl geçti doğumun?
(1,046 puan)
gözümüz aydın canım simdi durumun bebegin durumu nasil iyisinz insalah ay masallah ya darısı hepimizin başına
(247 puan)
İyiyiz çok şükür. 3800 doğdu kızım. Ama kızlar sezaryen oldum çünkü 9 cm açılmaya rağmen kafası epey geride kaldı kanalda.naparsak yapalım normal  olmadı maalesef. En son sezaryene alındım mecburen. Olsun ikimizde sağlıklıyım hatta bugün hastaneden çıkıyoruz şükürler olsun darısı sizin başınıza :)
+1 oy
(314 puan)
Sağlıkla sıhhatle kucağıniza almayi nasip etsin Rabbim inşallah yavrunuzu
+1 oy
(85 puan)
Ah ne güzel canım ya bende 39 hafta 3 günlüğüm ama hiç sancim yok acilmam yok Çarşamba günü kontrolum var inşallah O zaman kadar acilmam ve ya sancim olur ..artık beklemek ten yorulduk valla ..
0 oy
(138 puan)
Çok beklemeden çabucak ve sağlıkla gelsin inşallah 
0 oy
(221 puan)
Darısı başımıza :) Rabbim bi avazda kurtarsın canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin 
(247 puan)
Amin canım inşallah. Şimdi başladı yavaş yavaş sancılarım.Bu gece de uyku yok bana
(221 puan)
Hemen ılık bi duş al biraz uzun kal duşta beline sıcak su tut rahmin gevşer damarların açılır. Duştan çıkınca esin beline yavaş yavaş masaj yapsın ve evin içinde dinlene dinlene yürü. Hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
0 oy
Saglikla alirsin insallah canim kucagina :))
0 oy
(1,638 puan)

Saglikla alirsin insallah canim kucagina cokda heyecan yapma sancın kaçar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 280 göst.
26 Şubat 2022 Doğum kategorisinde Oznurrr12 (47 puan) sordu

649,870 soru

3,422,862 cevap

4,254,729 yorum

183,676 üye

...