0 oy
718 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (56 puan)
Canım şekersiz türk kahvesi istiyor 32 haftalık hamileyim ve telvesindenn yiyorum kuru kahvesini pişirmeden yiyorum burnuma kokuyor mis gibi diyorlarki cocuk çok zeki olur diyorlar benim gibi olan varmi

11 Cevap

+1 oy
(1,727 puan)
benim kadr yiyen yok cnm
-Reklam-
+1 oy
(520 puan)
Canım çocuğun zeki olacağı konusunda sacmalamıslar. Onunla bi alakası olacağını sanmıyorum. Çokta üstüne gitme ama kafein içeriyor sonuçta 
+1 oy
(758 puan)
Valla canm benm annem kardesime hamileyken resmen su bardagiyla kahveyi icerdi günde kac kez hemde sadece kahve aşeriyodu bu cocuk zenci gibi dogar diyoduk o derece  :))) 

Zeki olur konusuna gelincede şuan liseye gidiyo öyle cokta iyi degil dersleri cok zeki bi cocuk sayilmaz normal düzeyde bence o uydurma bisey canm :))))
+1 oy
(2,074 puan)
Bununla ilgili kendimi paylasayim. Annem ban a hemileyken hergun icmis türk kahvesi telvesini de yer tabi ama orta sekerli. Gebeliginde doktor gelişim geriliği var diye alınmami söylemiş. Annemde aldırmamış. Sonrasında  Doğum zamanida sezeryan denilmiş. O zaman hastaneye yatmış, yanında da anneannem kalıyormuş. Sonra annem cok karkmusxannesini ikna edip anneannem annemi hastaneden çıkarıp evine götürmüş babama da telefonla haber vermiş. Anneannemin evin arkasında sağlığı ocagixvardi. Annemin sancisixgelincede ebeyi çağırmış eve. Evde doğmuşum ben. Ebe beni avının içinde tek eli ile tutmuş. Bunun için mi uğratırdın demiş. Cok küçük doğmuşum ağırlık ve boyut olarak. Uzun lafın kısası kahve bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyor. Zekâ olarak bakarsak lisans ve yüksek lisansım var. Ama tavsiye etmem yine de kahveyi, bırakmıyorsanız daha az içmeye çalışın.
+1 oy
(214 puan)
Telvesini yemek istemen demir eksikliği göstergesi olabilir mi? Yakın zamanda kan değerlerine baktırdın mı canım? 
+1 oy
(705 puan)
Cocugun zeki olmasiyla bi alakasi yok bunun ole dusunme cafein soncta bende hergun kahve icmeden yapamiorum sade kullaniorum seker kullanmioruz hamilelik oncesinden beri yillardir ama gelisimi onluo o belirli yasa gelmis cocuklar icin gecerli anne karnindaki bebegimz icin deil canm benim herkzin her dedigine inanma sen ben kahveyi bile sulu yapiurum kessin die beni
0 oy
Cocuk zeki mi olurmus öyle oldugunda ilk kez duydum valla :)) Daha neler duyacamm :) 
0 oy
Bende çok seviyorum abartılmadıgı sürece haftada bir de içilebilir bence ama ben Demirim etkilenmesin diye içmiyorum
0 oy
(1,126 puan)
Canım zeki çocuk istiyorsan bol bol ceviz ye telveyle olacak iş değil o
0 oy
(1,091 puan)

Ayva yiyince güzel türk kahvesinin telvesini yiyince zeki daha neler duyacaz bakalım :D Zaten memleket bu yüzden zeki insan dolu töbe yarabbim töbe :silly:

0 oy
(4,666 puan)
3 fincan bazen 4 fincan içiyorum günde çok seviyorum çünkü hamileligimi  öğrenince sadece nescafeyi bıraktım. Türk kahvesine devam ettim ne azalttım ne bıraktım. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 359 göst.
19 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tugbaycl (191 puan) sordu
0 oy
17 cevap 442 göst.
1 Eylül 2023 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Fatma AY (126 puan) sordu
0 oy
7 cevap 272 göst.
19 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Emineyiim (52 puan) sordu
0 oy
11 cevap 276 göst.

644,085 soru

3,401,950 cevap

4,229,232 yorum

182,153 üye

...