0 oy
267 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)

Merhaba. 7 haftaligim ve 1 haftadir sadece sabahlari sari su kusuyorum iltihap kusar gibi aksamdan basim cok agriyor sabah uyaninca da sari su kusuyorum. Kusarken cok zorlaniyorum gozlerim yerinden firlicak gibi oluyor midem agriyor. Neden olabilir ?

Gebelik haftası 7

4 Cevap

0 oy

Safra kusuyorsun canım sabahları ben de de oluyor

-Reklam-
0 oy
(258 puan)

Ben hamileligimin ilk üç ay mide bulantisindan öldüm resmen ondan sonra da 7. Ayima kadar da sabahları sadece sarı su kustum asiti kusuyosun demişti doktorum bana ama nasıl bi eziyetti bide bana sor çok şükür geçti birkaç haftadır olmuyo 

0 oy
(756 puan)
yeniden gösterildi

Vitamin ilaci felan verdimi dr ? Belki onlar zehirledi dokundu seni doktora gozuktunmu bunun için.

0 oy
(1,610 puan)

Hamiellik kervanina simdi katilmaya basladin ;) bulantilarinin sonucu sari su ciksarmak :) aci aci igrenc :) bunun qecici bir durm olduqunu unutma bi sure idare edicen artik hormonlar bunlar allah baska dert vermesin kardesim cok kotu bi donem ;)

(2 puan)
Kusmak sorun degil de bebegime birsey olcak diye korkuyorum. Simdi de ayni sekil de kustum. Bi de hamile bir kiz arkadasim zorlanirsan cocuk emzikden duser dedi emzikden dusmek ne demek ki ?
(1,610 puan)
O daha minnacik bisey ya ole seylere inanma sacmalamis emmez seni diyor yani ole bisey yok kusuyorsun nasil zorlanmadan kusabilirsin ki bebegine hic birsey olmaz sade de buyuk tuvaletinde cok ikinma dusmemesi icin oda her hamiellik rahat qecmiyor herkes kustu yani ole seyleri dusunup canimi sikma sen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 800 göst.
0 oy
11 cevap 654 göst.

647,814 soru

3,415,231 cevap

4,245,687 yorum

183,096 üye

...