0 oy
395 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (21 puan)
Hamile olan arkadaslar gunde kac litre su tuketiyorsunuz ben 1 lt bile icemiyorum su icdim zaman surekli tualete cikiyorum sizdede durum oylemi
Gebelik haftası 24

10 Cevap

+1 oy
(6 puan)
Aynen canm ama gunde 2 ve 2 bucuk litrr muhakkak icmelisin zorla kendini
-Reklam-
0 oy
(190 puan)
Bende öyle 3 bardak felan anca içiyorumdur. Midem almıyor bulanıyor fazla içince.
0 oy
(238 puan)

Ben ilk bulantilarim oldugu zaman icemezdim limon koyarak icmeye calisirdim bulantim bitince daha sabah kalkar kalmaz 3 bardak icmeye basladim gece uyanip bile iciyorum ama zorla degil icim yaniyo resmen :)

0 oy
(167 puan)
ben de içemiyodum su canm bir iki bardak anca ama doktorum su içmezsen bebeğin suyu azalır ki azalmaya da başlamış dedi ayrıca hareketleri yavaşlar suyu ne kadar bol olursa o kadar cok hareket eder hareketsiz birakıyosun bebeği dedi ve suyu az olduğu için daha cinsiyetini bile öğrenemedik:(doktor su içmezsen doguma kadar dönmeyecek ki görelim dedi simdi en az 3 litre su içiyrm :) :) her sey miniklerimiz için onlar için dayan canım yarm saatte bir tuvalete gitsem bile içiyrm işte:) 
0 oy
(348 puan)
Canim banada doktor 3 litre ic dedi zorla kendini enfeksiyona karsi iyi oluyor sik sik idrara cikartiyor napalim hersey minnoşlar icin:)
0 oy
(1,648 puan)

Günde 2-3 litre içiyorum maşallah sabah akşam Lavabo Salon arasında mekik dokuyorum:) su sagliktir icmeye çalış bol bol 

0 oy
(828 puan)
İçmen lazım ben yeri geldi 5lt içtim artık doktor abartma susadıkça iç dedi öle normal insanlar gibi içiyordum son zamanlarda baya azaltmıştım 38+6da suyu tamamen bitip acil sezeryan olmak zorunda kaldım bunu seni korkuyçtmak için söylemiyorum sadece içtiğin suyun önemini anlamanı istiyorum tuvalaçete fazla çık birşey olmaz bol bol su ve sıvı al
0 oy
(143 puan)
Ben ilk 4 ay agzima su alamadim ki kusmaktan susuzluktan ölüyordum sadece eistee icebiliyordum..4 5 aydan sonra azar azar icmeye basladim yani suanda hala 33 haftaligim sabahlari cok zor iciyorum hala bulantim oluyo ama sonrasinda cok sükür iciyorum ama kessin 1bucuk litre falandir yani 
0 oy
(2,074 puan)
Ilk zamanlar 2 litre kadar iciyordum. Mide bulantisi falan baslayinca 1 litreye düştü. Bunun dışında ayran yapıp içiyorum ya da erik vişne kompostosu içiyorum 1 bardakta olsa. Zaten çay kahve kola hiç almiyorum. Suyun bir diğer önemi de bebeğin bulunduğu amniyon sıvısı. Bu sıvıyı bebiş kontrol ediyor ve sürekli yenilemesi lazım amniyonnsivisini, yani bebeğin suya bizden daha çok ihtiyacı var.  Wc konusunda gece bende cok uyanıyorum sürekli kalkıyorum ve her kalktıgımda uykum açılıyor hemen. En azından gündüz bol iç suyu akşam olunca daha az miktarda ic o zaman uykudan cok kalkmazsın.
0 oy
(929 puan)
Bende günde 3 lt iciyorum. Hem bebeğin suyu iyi olsun diye hemde enfeksiyondan korunmak veya kurtulmak icin içmek lazım. 

İlgili bir soru bulunamadı

651,010 soru

3,427,199 cevap

4,259,725 yorum

183,998 üye

...