0 oy
295 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (73 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba kizlar 36+3 haftaligim geceleri bebegim hareketi cok az oda ben durtersem kibildiyo onun disinda pek olmuyo gunduzleri daha hareketliydi. Bugun doktora gidicem ama sizlerede sormak istedim bu durumu yasayan var mi ?

9 Cevap

0 oy
(249 puan)
Belkide kanala girmistir canım bilmiyorum ama doğum yaklaşınca hareketi azalır derler 
-Reklam-
0 oy
(165 puan)
Yeri daralmış tır canım az bı zamanı kalmış 
0 oy
(3,692 puan)
Gündüz seninle birlikte yoruluyordur.Belli bir haftadan sonra uyuma periyotları oluyor canım, senin ki gece uyuyordur muhtemelen.Hep hareket edemez ki annesi oda yoruluyor bide yeri de dar daha çabuk yoruluyor artık.Sağlıkla al kucağına.
(73 puan)
Aynen canim ya sagol doktordan geldim simdi cok sukur bi sikinti yok ama istiyorum ki hep hissedeyim :)
0 oy
(1,463 puan)
Cnm anne karnındaki bebekler belirli bi dönemden sonra gece ve gündüzü ayırt edebiliyolrms yani seninki gece uykusuna duskun demekki rahat edersin sende doğumdan sonra inş ama git görün doktoruna tabi son dönemlerinse hele ihmal etme..
0 oy
(101 puan)
Ne güzel gece uyuyo işte benimkide sabaha kadar uyutmuyo
0 oy
(1,126 puan)
Valla şanslısın canım doğunca da uyku düzeni aynı oluyor. Ben gece fazla kıpırdamamaya çalışıyorum ki uyanmasın diye :) 
(557 puan)
Bizim saatlerimiz vardı o saatlerde uyanıyordu kizim gece iki kere uyanıktı şimdi yok artik çok ozledim kizimi az kaldi insallah rabbim hepimizi kurtarsin endişe etme canim
0 oy
(557 puan)
Benim kızımda döndü artik çok şükür hickiri falan rahmin icinde hissediyorum hareket yok artik geçen gece dondu kuzum sadece ayaklarını çok az kipirdadiyor başkada bisey yok sabah hickiriginla uyandim 
0 oy
(81 puan)
Bende 35+3 oldum canm aynı senin dediğin gibi gece gayet uysal hic uyandırmıyo beni deliksiz uyuyorum resmen gunduz hareketli cok sukur sanırım artk kanala girdi aşagıda hissediyorum baya benimde perşembe kontrolüm bende sorcam sen bu gun doktora sor bakalım burdan banada yazarsın bende merak ediyorum cevabı :)
(73 puan)
Canim gittim doktora nts girdim bi sikinti yok cok sukur sag salim kavusalim bebislerimize Allahin izniyle
(81 puan)
İyi bari canım demek bizim bebişler gece uykusunu sevcek :) amin tek isteğimiz o hepimiz sağ sağlim kavuşalım evlatlarımıza
0 oy
Durttugun zaman kipirdiyorsa problem yok demek ki. Arada bende durtuyorum hareket ediyor. Uyuyorda olabilir yani ginede sen bi sor madem doktoruna icin rahat etsin.

İlgili bir soru bulunamadı

651,354 soru

3,428,708 cevap

4,261,187 yorum

184,109 üye

...