0 oy
370 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
Merhaba hanımlar,  bebek on hazırlıkları için biberon emzik şampuan gibi bakim ve yedirme ürünlerinden tavsiye edeceğiniz ürünler hangileri acaba?  Nuk biberonla güzel gibi bir de Philips avens vardı. Şampuan da uni baby güvenli gibi geldi bana ama siz neleri tercih ediyorsunuz?
Gebelik haftası 20

13 Cevap

+1 oy
(15 puan)
Ben sebamedin ürünlerini aldım .deterjan için friendly organic deterjan aldım emzik philips biberonda bebedor  ve avent aldim
-Reklam-
+1 oy
(685 puan)
Biberon emzik avent.. şampuan duş jeli pişik kremi mustela.. en iyi güvenilir markalar bunlar canım
(30 puan)
Mustela nin iceriginde de alkol paraben parfüm gibi maddeler yok sanırım.  Ekstra bi artısı var mı?
+1 oy
(443 puan)
Cnm bende biberon olarak avet yada dr brown  

Şampuan da uni  baby

Emzik te karr veremedim henüz 
(30 puan)
Chicco nun kauçuk emzikleri iyi deniliyor ama bilemedim ben de
+1 oy
(15 puan)
Ama avent hem bilindik bir marka vede emme hissi veriyo göğüs şeklinde tasarlanmış 
0 oy
(599 puan)
Kuzum biberon ve emzik nün aldım şampuan dalin aldım pudrasini da utalk aldım antibakteriyel bi pudra 
0 oy
(213 puan)
kızlar doğum yapmış ve bebeği mama yiyen biri olarak damla.damla akan biberonlardan alın derim benim oğlum alıştı delikten hızlı gidiyor göğsümü o kadar hevesli emmiyor ben pişman oldum gerçi kuvezde kaldı orda alıştı emzik olarak da nuk aldım ben kauçuk slikon almadı oturdu nuk kaucugu tuttu maşallah yumsak olduğundan sanırım ilk slikon verdim almadı kaucugu tuttu hemen yedek bulundurun derim
0 oy
(1,437 puan)
Üni baby sampuaninda sodyum benzoat denilen bir kimyasal varmış. Bu kimyasal astım ve hiper aktiviteye sebep olabiliyormus. Mustela ürünleri bitkisel içerikli ben memnunum.
0 oy
(542 puan)
Emzik ve biberon genelde hemen almak önerilmiyo. Emzirme açısindan zorluk yaşatır çoğu bayanda bu konuda şikayetçi zaten 
0 oy
(3,692 puan)
Canım bende kararsızdım biberon konusunda.Bebeği olan arkadaşlarıma danıştım.Hem biberon kullanıp hem anne sütünü bırakmadan emenler hep avent kullanıyor.Emzik ve biberon avent aldım.Şampuan setide sebamed güvenilir geldi bana onu alacam.
0 oy
(99 puan)
Kızlar ben biberonu sulugu cam aldım sağlıklı die siz nasıl aldınz 
0 oy
(704 puan)
Biberon avent alacaktım akıtma sorunu varmış Dr brawns alicam .emzik için de wee alayım dedim . Şampuan için muhendisoglu diye bi site var istegram da ona bakıyorum bi kaç şampuan önermış biri mustelaydi. E bebeğin baby me sampuananina iyi demiş bende onu aldım. Üni baby almıştım onda zararlı bişeyler varmış . 
0 oy
(588 puan)

Canm emzik olarak avent biberon suavınex aldım bebeğin çamaşırı için green clean bitkisel deterjan ve şampuan olarak da sıveno bitkisel şampuan aldım bebe yağı olarak mustela alicam bulamadığım için eczaneden alicam inşallah pişik kremi bebanthol hepsi çok araştırılmış zararlı kimyasal madde olmayan ürünler tavsiye ederim baska ne lazımdı :)

(30 puan)
Çok teşekkür ederim cidden neyi nasıl araştıracağımı da bilemiyorum. Nerden ne bakılır? bi tıkandım resmen. Çok sagolun arkadaşlar.
Bebek arabası ve karyola için ne düşünüyorsunuz? Ben anne yani beşik düşünüyorum. Büyüyen karyola tarzı düşünmüyorum. Sizce nasıl bu düşünce?
(588 puan)
Rica ederim canım Instagramın varsa mühendisin oglu hesabını takip et ben hepsini ona göre seçtim çok faydalı oldu
0 oy
(99 puan)
Yeni doğan bebeğe su verirken sulukla mi vercez yoksa çay kasıgıyla mi kızlar acaba memeyi boşlar mi suluktan verirsek
(588 puan)
Yeni doğan bebeğe su verilmez ki

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 247 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
11 cevap 299 göst.
0 oy
7 cevap 445 göst.

644,080 soru

3,401,921 cevap

4,229,207 yorum

182,152 üye

...