0 oy
2,448 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (158 puan)
Doktorlarım bir kanı bulamadıgı ama insanların genelinde olan bi rahatsızlık. Kolonoskopi endoskopi bunlar yapıldık dan sonra herhangi bir bulgu yoksa konulan bir teshis. 

Strese baglı 

Bağırsak da sürekli gaz olması . 

Şişkinlik

Hazımsızlık

Mide agrısı

Karın agrısı kramlar seklinde

Sürekli büyük tuvalet hissi

Karında guruldama

Soğuk gıdalar ve soguk ortam karın ağrısını arttırır.

Makat ağrısı

Bu rahatsızlıgı yasayan var mı yaklasık 5 yıldır çekiyorum. Suan da 11 + 4 beni ciddi manada etkiliyo bi Çözüm önerisi olan var mı? 

Psikiyatrist cözüm diyor lar ama hic istemiyorum o ilaçları kullanmayı. 

5 Cevap

0 oy
(111 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Cnm bendede var aynı sorun 5 yıldır var hatta şuan hamileyim dahada kötü hale geldim doktor bana bunun için yemeklerden önce içmem için hap verdi her öğünde bir süre sonra artık ondan da bıkıyor insan keşke tamamen yok olabilecek çözüm olsa sürekli bir şişkinlik gaz hazımsızlık hayatım böyle geçiyor
-Reklam-
0 oy
(336 puan)
Canım geçmiş olsun bağırsak sorunlarının psikolojik olduğunu bende duymuştum peki reflü yada gastrit yada ülser gibi bi sıkıntın da var mı bunlarda şikayetlerini arttırır ondan soruyorum Rabbim tez zamanda şifa versin 
(158 puan)
Sagol canım reflü gastrit teshisi de konuldu. Ama hepsi bu sendroma baglı. Midemde yara yok gastrit var . süt ürünleri ve soğuk özellikle beni cok rahatsız ediyor. İlgilenenler den de diger hepinizden de Allah razı olsun. Rabbim hepimize saglık versin.. Saglık la imtihan zor..
(336 puan)
Offf seni en iyi ben anlarım bende hem gastrit hem reflü var 37 haftalığım hala bulantılarım ve mide yanmalarım var peki hamileliğini tehlikeye atmayacak şekilde bitkisel şeyler denesen çünkü her ilaç mideni daha çok yoracak faydası olmaz mi?
0 oy
(1,392 puan)

hayir canm sakın pskiyatriye gitme derim o ilaclardan kurtulmasi cok zor 2 yil kullandm bende bagirsak tembelligi basladi bende genel cerrahi  duzenleyici ilac yazdi kullandm 6,7 ay sonra hamile kaldm biraktim buaralar iyi gibi cok şükür :ermm:

(158 puan)
Yok canım zaten zamanında bende cok kullandım krize giriyordum kullanmadıgım zaman. Öğrencilerimi bile bırakıp dersten aglama krizleriyle cıkmak zorunda kaldım. O gün karar verdim. rabbim kimseyi psikiyatrislerin eline düsürmesin beynimizi sadece uyusturuyo resmen ..
(326 puan)
Valla ben o problemi sabah ac karnina kuru erik ve gunkurusu kayisi yiyerek cozdum. Sende dene insallah faydasini gorursun.
(158 puan)
İnsallah çare si olur deneyeceğim teşekkür ederim.
0 oy
(286 puan)
Başta bana da ibs denildi, endoskopi de çölyak tanısı kondu.şimdi glutensiz besleniyorum.
0 oy
(1 puan)


Aynı şeyleri yaşıyorum ve bende gebelikle Atağa geçti malesef :( tecrübesi olanlar Bilgi verebilir miiii 

(258 puan)
Ben de gebeyim ve aynı şeyleri yaşıyorum tecrübe si olan bilgi verebilir mi bıktım artık

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 197 göst.
0 oy
1 cevap 468 göst.
0 oy
0 cevap 97 göst.

648,093 soru

3,416,216 cevap

4,246,683 yorum

183,180 üye

...