0 oy
463 göst.
Doğum kategorisinde (842 puan)

Nstde pts sancı gördü. Adalat crono verdi. Karnım sertleşip duruyor. Nefesimi kesiyor. Kalbim deli gibi çarpıyor. Kasılma bitince yorgun ve halsiz kalıyorum. Bebeğim 2570 gr 48 cm olmuş. Doğarsa küveze konmaz dedi. Yinede 38 haftayı nasıl bitiririm kara kara düşünüyorum. Siz ne durumdasınız?

Gebelik haftası 34+3

3 Cevap

0 oy
(445 puan)

Benimde 32 haftalık kasılma yok ama iki kez kanamam oldu 1900 kilosu doğacak diye aklım çıkıyor surekli yatıyorum.3 gece hastahanede kaldım şimdilik beklemedeyiz

Kanaman olduysa tuvalet dışında kalkma sakın. Duşu oturarak ve soğuk su ile yap. Rahmin açılmasın. Ben de yatıyorum bu hafta itibariyle. Eşimden başka kimsem yok bu ilde. O da çalışıyor. Yemek temizlik Allaha emanet oldu.
(445 puan)
Kalkmiyorum anneme geldim sağolsun o bakıyor ama psikolojik olarak cok yıprandım inşallah kuvezde kalmayacak kadar büyür oyle doğar.umarim sizinde 38 i bekler
(58 puan)
Benim hiç riskim yokken 37.ci hafta da 1900 doğdu iceride beslenemdi
(842 puan)
34 hafta ve 2000 gr geçerse sıkıntı genelde olmaz dedi doktorum. Geçmiş olsun tekrar sağsağlam alalım kucağımıza
(445 puan)
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(95 puan)

merhaba,oncelikle allah sag salim kucagina almayi nasip etsin(35+6)bnmde kasilmalarim sıklasiyo gunden gune.bu aksam oldukca sık geldi.agri nisan su olmamasina ragmen dogum sancilarm basladi mi diye cok korktum.bu konuda birileri cvp verirse bende bilgilenmek istiyorum.

Kontrol sonrası mutlaka beni de bilgilendir
(95 puan)
minikiz dr um kasilmalara eslik eden agri olmadigi surece,su veya kanama gelmedigi surece kasilmalari yalanci sayiyoruz.ama genede tetikte olmami onerdi.nst de kasilmam cikti.bu yuzden alttan aciklik icin muayene etti.acilmam yokmus.ama hafif mantar enfeksiyonu grunuyo.buda kasilma yapabilir dedi.henuz dogurmuyrm.ama tetikte olmami onerdi.bilgine :)
Benim doktorda öyle dedi. Yat dinlen tetikte ol diyor. Dün gece ben de ağrı da oldu ama 1 kez. Sıklaşsaydı direk hastanedeydim. Kızımın odasını bu korku ile yarına tamamlayıp rahatlayacağım.
(95 puan)
ben sen gbi son hazirliklarimi yapim dye dusundum dun aksam.hatta bugun cantamlami gitsem hasteneye diye bile dusundm :) ama dedigin gibi duzenli bi agrida olmayinca beklicez artik napalim...saglikla gelsinler ins
Amin. Hastane çantası hazır. Kızın odasını sil süpür toz al. Çarşaf koymayacağım. Anne yanı aldım zaten. Süs olsun diye bi örtü koydum sadece gelen bakar diye.
0 oy
(2,563 puan)

Bende 34+2 deyim. Bazen kasılma gerilme oluyor karnım sertlesiyor. Kasiklarima yuk çok bindi. Aniden altıma edecegim geliyo. Ayaklarim bacakalrim şiş. Yurusem aciyo yurumesem agriyo. Az çok bulantilarim var. Nefes darligi kalp çarpıntısı bendede var. Bazen kulaklarimin arkasindan ateş geliyor yüzüme doğru sıcak basiyo.

Ama bunlar normal seylermis. Bebek sağ tarafimizdan kalbe giden ana toplar damara baskı yaptigi için nefes darligi kalp çarpıntısı midede ekşime ağrı elde ayakta şişmeler vs oluyomus. Sonumuz hayrolsun vucudum çok yorgun. Biran ewwel dogurup vücut rahatligima kavuşmak istiyorum 

(842 puan)
Hepsini ben de yaşıyorum :(
bende ayni durumdayim.artik saglikla dogurup rahatlamak istiyorum :(

651,023 soru

3,427,245 cevap

4,259,788 yorum

184,000 üye

...