0 oy
442 göst.
Doğum kategorisinde (2 puan)
Merhaba güzel anneler ben 1 Martta doğum yaptım 3 günlük oğluşum var epidural oldum ve dolayısıyla sütüm çok az emme refleksi çok kuvvetli memeyi anında ağzına aliyo ama doymuyo 2 günde 185 gram kaybetti sarılık yok çok şükür ama mama takviyesi  yapıldı annem mama vermem dedi göğüs ucuma şırıngayla mama damlatti ki memeyi unutmasin diye çok zorda kalırsak bunu yapıyoruz annem zeytinyağıyla masaj yapıp birkaç deligimi açtı geliyo ama bu sefer de bizimki sabahtan beri kaka yapmadı gazi çok fazla bana yardım edin nolur gelen soru soruyo giden soruyo insali lohusaliga sokan gelen giden soru soranlarmis onlar yüzünden panik yapar oldum annem de kızıyo ama bisey dersin hemen ay bizim hiç mi olmadı görgüsüzler oluyoruz.. insanlar çok acımasız çok anlayışsız .. bebegimin gazını nasıl yok edebilirim nasıl sütüm gelir yaşayan tecrübe eden bana yazabilir mi lütfen..

5 Cevap

0 oy
(2,428 puan)
Canim bulgur pilavi bol su sogan sarimsak ciddi manada fazlasiyla sut yapiyorr benimde bir gun esime.si irlendim kizim 15gunluktu . Sutum hic gelmedi bebegim emiyor ama sutum gelmiyordu hic catlafi bebegim.kaynanamda bana bulgur pilavi yapti . Yaninada sogan getirdi bolcada su ictim.yarim saat gecmeden gorsen sutum dolu dolu geldii . İns sendede bi faydasi olir . O disardan gelen i sanlar laflara kulagini kpt millet.cok.niliyorr insani ayar ediyolar hic takma lmaya caliss boswerr . 
-Reklam-
0 oy
(273 puan)

İlk başta aşırı süt gelmesini bekleme. damla damla da olsa gelsin bebek de emsin emdikçe artacaktır. benim 10 gün oldu hiç mama vermeden o damlalarla doyurdum çünkü sık emzirince yetiyo bebeğe. gaz için de rezene kullanıyorum. hem sütünü artırır hem gaz sorununu giderir inşallah. Allah bebeğine hayırlı ömür versin :)

0 oy
(720 puan)
Pekmez serbwti bulgur pilavı dereotu soğan  rezene çayı papatyaçayı bol au süt yapıyor  çocugun gazı içinde kimyon çayı iç  ve elma yağı var onu ayaklarının altı sür rahatlatıyor ben öyle yptım  hergün bir bardak rezene şç hem gazı alır hem süt yapar cnm oda yoksa kşmyon çayı yap oda sütve gaz açısından fayda verşyor ben öyle ypyrm 
0 oy
(606 puan)
Ebebek de promalt diye bi içecej var emziren anneler için süt arttırıcı doktorumn önerisi bi bak istersen yorumları da oku etkisini anlıcaksn zaten . 
0 oy
(494 puan)
Bu sayfada görmüstüm ben incir uyutması diye birşey yapılıyormuş sütü arttırıyor demislerdi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
18 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ser.ay (10 puan) sordu
0 oy
0 cevap 98 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.

650,409 soru

3,424,902 cevap

4,257,142 yorum

183,802 üye

...