0 oy
221 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (93 puan)

Bundan bi hafta önce kahve bi leke gelmişti ((((kan değil)))) doktorum Progestan verdi kullanıyorum eşim senelik izine çıkacak bunun için seyahat yapabilirmiyim sizce dokttorum bi sıkıntı yok dedi benim gibi olup da geçen seyehate giden varmı arkadaşlar çanakkaleden istanbula gidicem 5 6saatlik yol 12+3hamileliliğim 

3 Cevap

0 oy
(842 puan)

Doktorun gidebilirsin demiş zaten. Önerim 2 saatte bir mola ver 15 dk yürü. Arka koltukta uzat ayaklarını. Suyunu ihmal etme. Yanına çerez de al.

(93 puan)
Teşekkür ederim saol

yeniden gösterildi
Merhaba size bişey sorabilirmiyim bende yaklaşık 24 saatlik bir yolculuğa çıkacağım doktorum sordum gidebilirsin dedi ama guvenemedim yinede 10+3 günlük gebeyim seyahate çıkacağım zaman 16 haftalık olacağım sizce bi sakıncası var mi?
Ben de çıktom seyahate uçakla arabayla. 34+3 olduk. Artık çıkamıyorum. Dediğim gibi kan dolaşımı önemli uzun yolculuklar olunca 2 saatte bir yürümek rahatlatıyor. Tuvaletini tutma, opet benzin tuvaletleri temiz oluyor. Temizliğine önem ver. Enfeksiyon kapma. Rakım artışı azalışı etkiliyor bol su ile rahatlarsın. Aç kalma ve dışardan yemeklere dikkat et.
Çok saol canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah <3
Hepimizin inşallah
-Reklam-
0 oy

canm ben 20 haftalıgım izmirden nigdeye 12 saat yolculuk yaptım allahın izni ile bişey olmaz.

Valla saolun ister istemez bi korku oluyor insanda eşimide kırmak istemiyorum ailesi orda beni bırakıpta gitmiyor
0 oy
(57 puan)

Aynı şey benim başıma geldi üstelik benimki kahverengi akıntı değil kanamaydı.bayrama 2 hafta kala doktoruma bayram için memleketime gidebilirmiyim diye sorduğum zaman gidene kadar protestan kullan ve çok hareket etme dedi dediğini yaptım çok şükür bi problem olmadan gittim geldim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 922 göst.

650,138 soru

3,423,852 cevap

4,255,883 yorum

183,738 üye

...