0 oy
811 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (468 puan)
27. Haftadayim, hamile kalmadan 10 kilo verdim 62ile yani ideal kiloma hamile kaldm, zor kilo veren bir yapım var, şimdiye kadar 10 kilo aldım, sürekli sağlıkli besleniyorum, abur cubur hamur isi yememeye calisiyorum, sonuçta hamileligim cnsim birseyler istiyor bazen yiyorim bakiiyorum hemen 1kilo almışm, baskalari catlayana kadsr yiyor kilo almiyor, tamam metabolizma meselesi ama, benim hiç mi canim bişey istemicek,dusunun yani bide dikkat ettiğim halde 10 kilo aldım, bide etmeseydim 20 olmuştu... hızlı kilo aldıkça üzülüyorum, onemli olan bebegin sağlıkli olmasi ama insan takılıyor işte bu konuyada..inanjn  artik canımın çektiklerini yemiyorum, psikolojim bozuldu
Gebelik haftası 27

4 Cevap

+1 oy
(607 puan)
Ödem tutuyor olabilirsiniz tuzu birakin suyu çoğaltın bol su ile ödemi atarsiniz 
(468 puan)
Bol su içiyorum tuzuda normal oranda yiyorum ama tamamen kessem iyi olacak
-Reklam-
+1 oy
(283 puan)
Canınızın cektıgı seylerı makül oranda ,porsıyonda yiyin.kılo derdıne dşüp hamılelıgınızı zehır etmeyın kendinize.ben de sızın gibi kolay kılo alan zor kılo veren bırıyim.diyetısyene gıttım tavsıyeler aldım ama canımın ıstedıklerını göz ardı etmedım.mesela benım canım cok sutlu tatlı ıstedı hep kendım yapıp yedım dısardan yemedım pek.hamur ıslerı,kek,pasta gibi bir dılım yedım .bol bol su içtim tuzu cok azalttım.önemli olan kendını mahrum etmek degıl  kontrolünü saglamak.
0 oy
(2,428 puan)
Canim canin ne cekiyorsa yee yemezsen peoblem olir bebekte . Ne gerek var az ye oz yee bosverr dogum olduktan sonraa 6 aylik olur be isin verilir nedirkii yanii . Taktigin seye bak sen hmilesin ve can tasiyon kilo prblemi yapma bende ilk kizimda almadim verdim .aha bundada 73le kaldim . 12+2yim 75 oldum kizimdada 73le kldim 68 dustum o farklilik gosteriyor nice kilolulwr var relaks sende takmamaya caliss psikoljk olrak bebekte etkilenir annedi ypma . :))
(468 puan)
Çok haklsinz ama işte ilk tecrübe mi diyim tecrubesizlik mi ister istemez canım sıkılıyor:(
(2,428 puan)
Kiz Allah askinaa bacim etmee . Niye sklsin kocnmi begenmicek snkii . Amann sendee taktigin seye bakk hicc git aynaya gec karsisina ben her halimle guzelim de ac roman havasi neselen valla . Bu haytta hic birseye takilip uzul.iycen bosverr . Kilo degilmi bak 10 kilo vermissin verirsin gene niye buna skiyon bacim sen canini Allah seni napmaya emii .:))) Bosverr bende takiyodumda gayli takmiyorum neyini takacwm 0 beden olmadim hic balik etliyim olece olecem sende ole dusun yasa ani bosverr . :))
(468 puan)
Çok teşekkürler:)
0 oy
(264 puan)
Ben ilk cocugumda herseyi yememe ragmen normal bir sekilde beslenmeme ragmen 25 kilo aldim.simdi 2.ye hamileyim 15. Haftadayim 2 kilo verdim hicbirsey yiyemiyorum bulantidan.hani şunu soyelyim saglikli beslendigin surece her seyi ye okadar acimki ama yiyemiyorum.herksin bunyesi farkli iste benimde bi arkadasim var 2 hafta var aramizda o 7 kilo aldi.ye canim canin ne cekiyosa ye dogurunca rejim yaparsin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,670 göst.
0 oy
4 cevap 339 göst.
9 Haziran 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nigar19 (387 puan) sordu
0 oy
2 cevap 469 göst.

647,207 soru

3,413,038 cevap

4,242,816 yorum

182,935 üye

...