0 oy
420 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (48 puan)

Kızlar 4 hafta 6 gunluk gebeyim çok sulu göz oldum resmen havadan nem kapıyorum her şeye alınıyorum  benim gibi bu sorunu yaşayan varmı? Çok ağlamanın bebeye zararı varmı?

6 Cevap

+1 oy
(1,799 puan)

Canım 4 haftalık çok erken psikolojik olabilir normalde 8. Haftalarda bile duygusallık olmuyormuş 12 ile 40 hafta arasında bazı bayanlar çok fazla duygusal diğerleri de sadece duygusal oluyormuş. Beni yanlış anlama ama psikolojik olabilir bu durum da başlarda böyleyken seni yıpratır rahat ol daha ilk üç ay hiç hamile değilmişin gibi oluyor sadece bulantı kusma dışında üç ay sonra başlıyor hamilelik asıl 

-Reklam-
0 oy
(152 puan)

Duygusallik hormonlardan kaynakli  canim stres yapmadigin surece bebege bi sikintisi olmaz 

0 oy

23 haftadayım eşimin en ufak lafına alınıp ağlıyorum. Tabağım da bulunan salatalık bitti diye bile ağladım hormonlar yüzündenmiş :) Allah yardımcımız olsun. Hamileliğin getirdiği bi durum 

0 oy

Oglumun izledigi cizgi filme etkilenip aglamistim:D gerisini düşünün 19+3

0 oy

Esim her zaman sarilir yatar bana bi aksam canm az soyle doneyim kolum uyustu dedi sirtini dondu diye aglamistim en son hickirik sesime uyandi oluyor o haftalarda. 

(111 puan)
Ayynnen bu problemi her gun yashiyorum. Ben hep bana bak.. ben uyudukdan sonra nasl istersen oyle uyu derim.  Yapmasa kusucem derim. Aglamakla olunca tamam tamam aglama nede kusme deye sana bakiyorum hadi uyu diyo. )))
☺ naz yapmak diye tabir ediliyor ama naz degil hormanlar
0 oy
(27 puan)

 Teyzem senin gibiydi    hamileligi boyunca agladi  bebegi dogdu cok guzel saglikli bi kizi oldu     hormonlardan dolayi    duygusallik icindesin canim    bebeğini  düşün herzamn onu kucagina aldigin zamn yasicagin mutlulugu düşün  iyi gelir :)

İlgili sorular

644,082 soru

3,401,844 cevap

4,229,115 yorum

182,143 üye

...