0 oy
356 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (435 puan)

Tahlil yapmıştı doktor sadece idrarında az miktarda enfeksiyon var dedi, bol bol su icmemi soyledi ultrosn girmicemmi hocam dedim hayir dedi 1 hafta önce baktım ben rica ettim gecen cunku motorbisiklete binmistim esimle korktum bise olur diye onun icin usteledim doktorda iyi tamam uzan bakalim dedi ama surekli girmek iyi degil dedi, neyse bakti evladim iyiymis cok sukur. 8 haftalik dedi doktor ama adet tarihimi sayan uygulamam 9+6 gosteriyor hangine gore hareket edicem 11de birde 2li tarama testine giricem ben cok mu panik yapiyorum herseye ilk gebeligim yatiyorum bazen sirt ustu acaba ezdimmi icerde diye korkuyorum sonra agliyorum helal edin uzun yazdim biraz. 

Gebelik haftası 8

1 cevap

0 oy
(1,313 puan)
Doktorun dediğini baz al istersen canım geç döllenme falan olmuştur. Bi şey olmuş mudur diye de panikleme daha çok içerde ve minicik. Allahın izniyle bilet olmaz. Şiddetli ağrın kanaman olmadığı sürece içini rahat tut.
(435 puan)
Cok sukur kanamam yok canım, Allaha sükür. Bugun babamizda gordu şaşırdı doktora hocam bebek ters dönmüs galiba dedi kafasi buyuk ya suan doktorda güldü . :) ne guzel duygular acı tatli Allahim isteyen her kuluna nasib etsin.
:) amin inşallah. Hareket etmeye başladığını gör bi de   . Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
(435 puan)
Amin canim insAllah
 :)^'
-Reklam-

İlgili sorular

668,730 soru

3,500,329 cevap

4,354,162 yorum

188,567 üye

...