0 oy
3,557 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (235 puan)
Lansinoh cok oneren oldu ama gercekten hem pahali hemde icinde az var lansinoh haric kullanip memnun kaldığınız  krem varmi ben kapa plus aldm eczaci cok ovdu kullanan varmi 
Gebelik haftası 36+3

11 Cevap

0 oy
(18 puan)
Gerçektende kremler çok pahalı bende garmastan aldım 80 tl ye kullanmaya başladım artık 37 oldum inş işe yarar
(873 puan)
Canim dogumdan oncemi kullanmaya basliyoruz gogus kremini
-Reklam-
0 oy
(1,349 puan)
Lansinoh kullandım çok öneren var çünkü çoğuda ise yarıyor bende memnundum. Küçük olmasına bakma ben kızım doğduğu gün aldım küçük tüp olandan 45 tl idi. Kizim 16 ay emdi ve o krem bitmedi el kremi gibi sürmüyorsunuz çünkü pirinç kadar mercimek kadar bi parca alıp sadece göğüs ucuna tepeye yediriyorsunuz bence deneyin derim.
0 oy
(1,392 puan)

ne zaman kullanmaya baslanmali acaba canm gogus ucu kremi dogumdan sonra mi banada hediye geldi arkadasm dan Lansinoh cok az var dedigin gibi icinde :ermm:

(18 puan)
36 haftada başla bence akşamları sür çok az bende başladım 36 haftalıkken inş işe yarar
(327 puan)
Doğumdan iki hafta önce kullanabilirsin, her banyodan sonra nemlendirmek için sürersen meme ucu çok rahatlıyor.Ama erken doğum riskin varsa meme ucuyla çok oynama, erken doğumu tetikliyor.
(1,392 puan)
daha 28 haftadayz canm oyle yapalm o halde tesekkur ederim :)
(107 puan)
Busra91 bence şimdiden kullanmaya başla hamileliğin 7.ayindan itibaren öneriyorlar bebek doğduktan sonrada her emzirme sonrası sureceksin ayrıca o kremi silmene gerek yok bebeğe hiç bir zararı yok emzirirken yara olunca o ağrı acıyı bilsen hemen kullanirdin zaten canım günde bir defa çok değil pirinç kadar göğüs ucuna başına yedir
0 oy
(101 puan)
Krem değil ama balmumundan yapılmış birşey var memeyi nemlendiriyor eczanelerde satılıyor 25 tl filan galiba fiyatı 8. Aydan itibaren kullanmaya baslayabiliyosun dogumdan sonra da "Memelyn Barrier Wax" diye birşey aklında bulunsun canım.. 
(235 puan)
Teşekkür ederim canm bebegi  emzirmeden yikamak gerekiyomu peki onu ?
(101 puan)
Yok canım göğüs kalkanı o da zaten..ilk kullanmada yıkayıp kuruluyosun.. sonra göğüslerinde takılı duruyo sutyenin içinde.. Rica ederim..  =))
(235 puan)
Hmm tesekkurleer ben krem sandm :)
(101 puan)
Yok kuzum krem değil..
0 oy
(327 puan)
Lansinoh çok iyi bir krem, hepsiburadadan 40 gr 50 ye aldım ben.Bir de göğüs pedleri meme ucunu çok tahriş ediyor.Ped koyup bir de atlet parçalarını kestim ben onları koyuyorum meme ucuma değmiyor.
0 oy
(648 puan)
Ben indirimleri takip ettim e bebekte buyuk lansinosh 41 liraya dusmustu o zmn almistim herkes onu oneriyor 
0 oy
(155 puan)
Ben de kizimda lansinoh kullanmistim ise yariyor ama bebek surekli emdigi icin cok da kalamiyor uzerinde.3-4 Ay olmustu hafiflese de hala gecmemisti. Simdi 36 aylik hamileyim bugun tesadufen silvernurse diye gümüşten göğüse kapatilan bisey gördüm cok ilginc geldi ilk defa gördüm kizimda cok cekince biraz arastirdim hem trendyolda hem hepsiburada da yorumlari cok iyi isterseniz bi inceleyin. Anladigim baska markalarin da var. Esim eczaci ona sordum hic duydun mu diye duymamis ama gümüşün yara iyilestirici ozelligi vardir hatta silverdin yanik kreminin icinde gümüş iyonlari var dedi. Onun üzerine sorunuz denkgelince paylasayim dedim.
(68 puan)
Söylediğiniz şey göğüs kalkanı. Ben de kullanıyorum avent in ama benimki gümüş değil. Çok ama çok memnun kaldım.  Meme.ucu herhangi bir yere temas etmiyor onun sayesinde. Böylelikle yara varsa da hemen iyileşiyor. Benim.göğüs uçlarım yarılmıştı bildiğiniz ve psikolojim cöktü o acılardan. Bu kalkanlar beni hayata döndürdü resmen. Yani o derece...
(155 puan)
Silikon olanindan o zaman ben de almistim ama hava almayip daha da nemli tuttugu icin sanki geciktirmisti gibi gelmisti iyilesmeyi. Bu gümüş ürünü de kullanmadim kullanan birini de tanimadim yorumlar cok iyi olunca ilgimi cekti ins. Bu kez olmaz olursa da denerim diye düşünüyorum.
(68 puan)
Avent in hava aldıran kapakçıkları var ama. Onu takınca valla ertesi güne iyileşmeye başladı yaralar. Benim arkadaş gümüş kullandı ama bayağı pahalı olduğu için onu almamıştım. 400 tl idi. Silikon da ise yaradı gayet. Gerek yokmuş gümüşe.
(155 puan)
Benim gordugum 170 tl civariydi galiba 400 cokmus gercekten. Allah izin verirse dogumuma 3 hafta kaldi insallah ihtiyacim olmaz olursa avente de bakarim bi
(68 puan)
Valla genelde o yaralardan pek bir kaçış olmuyor. Inşaallah olmaz ama olursa da cok iyi geliyor aklınızda olsun
0 oy
(477 puan)
Canım lansinoh gercekden birebir ama ben doğumdan sonra kullandım bir hafta sonra gerek kalmadı keremde öylece kalmıştı. Yağ gibi zaten bir damla yetiyo
0 oy
(68 puan)
Lansinoh pahalı gelebilir ama.uzun süre gidiyor hemen bitmiyor. Çok yoğun bir krem olduğu için minicik bir parça sürmeniz yetiyor. 
0 oy
(588 puan)
Lansınoh çok iyi canm çok çabuk etki ediyo şu anda kullanıyorum küçücük pahalı evet ama çok etkili 
0 oy
(561 puan)
Ben lansinoh kremi ezcaneden 28 TL ye aldım 10 Gr şuan kullanıyorum 15 gün oldu doğum yapalı yara olmuştu ama geçti az az sürüyorum şuanda sadece acı hissediyorum emzirirken yara yok çok şükür 

644,036 soru

3,401,725 cevap

4,228,983 yorum

182,128 üye

...