0 oy
276 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (358 puan)

Arkadaslar merhaba aralik 8 de kurtaj oldum 2 ay duzenli regli oldum. Suan reglime 6 gun var ama 2 gündür kahverengi kan ve akintim var. Bel agrim cok fazla. Acaba hamile olabilir miyim. Test yapip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :( ilk gebeligim asilama ile olmuştu. Pco var :( yardımcı olur musunuz <3

3 Cevap

0 oy
(2,428 puan)
Belli olmwz xanim insallah vardir ama sen genede bekle gecikirse yap insan umuttlanip uzuldumu olmuyorr maleseff . Onun icin beklee hyirlisi hakkinda i sallah 
(358 puan)
Amin canım. Allah razı olsun. Beklemek cok zor Allah hakkımızda hayırlısıni versin. inşallah hamisimdir. 1.5 senedir istiyoruz. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin .
(2,428 puan)
Rabbim her isteyene diliyene versin uzulmee . 3aylardayizz vardirda kucahinada alirsin insallah canim benim . Sendende rqzi olsun birsey yapmadim ki . Sohpetlestik sadecee .
(358 puan)
Cevaplaman bile yetti canım benim.  Insallah vardır. Mubarek günlerde yüzümü güldürür kurban olduğum Allah. Sende sag salim bebisini alirsin insallah kucagina canım. Hamislerin duasini kabul olurmus dualarinda biz isteyenleride unutma olur mu..
(2,428 puan)
Her zaman kuzum insallahh 13+1bende . Rabbim verdimi veriyorr umidini kaybetmee . Yeterki
(358 puan)
Insallah canim benim insallah vardir. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Hep bir umut var canim hic bitmeyen.
-Reklam-
0 oy
(3 puan)
Bende senin gibi  kurtaj oldum yedinci ayimdayim ayni belirtildr bendede var adetime sekiz gun var insaaj hamileyizdir
(358 puan)
Canımmmm Insallahh hamileyizdir. Insallah bebislerimiz gelir. Hakkimizda hayırlısı.. Rabbim kucagimizi boş bırakmasın. Sen neden kurtaj oldun.
(3 puan)
Canim kalbi durdu karnimda yedi ay oldu
(358 puan)
:( cok gecmis olsun kuzum kusura bakma hatirlatmis oldum :(
0 oy
(87 puan)

Canım bende kürtaj oldum 8 ay sonra hamile kaldım.. Stres yapma canım stres olacağı zamanı bile uzatıyor.. Bu mübarek günde inşallah Allah dualarımızı kabul eder ve bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder.. Senin için ve bebek sahibi olmak isteyen herkes için dua edecem. İnşallah hamilesesindir hayırlısıyla <3

(358 puan)
Canım benim ALLAH razı olsun senden. Rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın. Rabbim kim istiyorsa tez zamanda versin insallah. Sende bebegini sag salim al insallah kucagina. Muberek gunlerdr rabbim guldursun yüzümü ve isteyen herkesin.
(0 puan)
Aminn canımmm

İlgili bir soru bulunamadı

651,502 soru

3,429,304 cevap

4,261,823 yorum

184,137 üye

...