0 oy
308 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (55 puan)

Merhabalar. Kacinci haftadayim tam olarak bilmedigim icin ilk haftalar yazdim (son regl 14.02). Benim hamilelik ögrenme hikayem ve sürecim ztn cok farkli bunu farkli bi soruda sorcam. Bi kac gündür göbek deligim sanki icerden cekiliyor bebisim tutunmayami calisiyor acaba acikcasi herseyden korkuyorum ama iyiye yorup gülümsüyüp agliyorum felan :) buna benzer sorular okudum ama bukadar erken benm kadar belirtiler yasayan yok garip olan.. buarada benm doktor sadece idrar testi yapti positiv cikti ve evde yaptiklarimda positiv ama altan baktiginda bebis görünmedi kan testide yapmadilar. Yurt disinda oldugum icin ve 3 yildir bebegimi kucagima almayi bekledigim icin sizlere cok sorularim olcak eminim hepinize simdiden tesekkür ederim :)bide dua edin olurmu bize teyzeleri biz zor cok zor kavustuk birbirimize allahim bizede sizlede güc kuvet sabir versin yardimcimiz olsun.. 

Hayirli geceler.

1 cevap

0 oy
(183 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım o hissettiğin gaz birikmesi falan da olabilir . Bebekle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü çok erken yani kasıklarda ağrı hissetsen normalde göbek deliğin de olması psikolojik de olabilir yinede doktoruna sor benim ikinci hamilelik ilk haftalar öyle bir şey hissetmedim
(55 puan)
Allah bagislasin evet okuduklarimda genellikle 20 haftaliktan sonra hissediyormus, malesef burda acil durum harici doktora ulasabilmek randevu almak cok zor o yüzden int arastirmaya basladim genellikle sag tarafima uzanirsam veya ayni sekilde uzun süre oturursam icten cekiliyor gibi ama dedigin gibi gaz birikmesinden olabilir gaz var fazlasiyla.
(183 puan)
yeniden gösterildi
Seni çok iyi anlıyorum bende yurt dışındayım Allah yardımcın olsun Rabbim sağlıcakla  kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
(183 puan)
Seni çok iyi anlıyorum bende yurt dışındayım Allah yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah:)
(55 puan)
Amin cnm insallah cümlemizin yardimcisi olsun :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,228 göst.
0 oy
2 cevap 402 göst.
0 oy
1 cevap 337 göst.
2 Ocak 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Edataner (84 puan) sordu
0 oy
5 cevap 704 göst.

648,045 soru

3,416,008 cevap

4,246,483 yorum

183,169 üye

...