0 oy
346 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (626 puan)
Kızlar p.tesi komtrolümüz vardı. Önceki kontrolde plasenta öndeydi. Doktor bu gidişimde değerlendirmek için alttan usg ile baktı. Plasenta yukarı çıkmış, ama bebek baş aşağı dönmüş rahime baskı yapıyor erken doğum riskin var dedi. Ben bir baskı hissetmiyorum açıkçası, ne baskı, ne sık idrara çıkma vs hiçbiri yok. Sadece çatı kemiklerim ağrıyor hareket edince. Yine de tedirgin oldum. Kaç gecedir uykularım kaçıyor rüyamda erken doğum yaptığımı görüyorum korkuyorum. Sizce ben baskı hissetmesem bile erken doğum riskim var mıdır gerçekten ???
Gebelik haftası 33+4

3 Cevap

0 oy
(337 puan)
Doktorun demişse vardır yani sen hissetmeyebilirsin.bende o haftalarda öyle bi sorunla karşılaşmıştım. Doktorum rahminde baskı var biraz huni şekline gelmiş hoşuma gitmedi dedi bu yüzden progestan ilacı verdi kullandım çok şükür bişey olmadi şimdi 39 haftalik oldum bir haftam kaldı.
(626 puan)
Bana bi ilaç falan vermedi sadece fazla ayakta durma dedi. Bende inş. sorunsuz 38-39 haftaları görürüm. Geçmiş olsun allah kucağına almayı nasip etsin
(337 puan)
Amin canim insallah sende vaktinde alırsın kucağına.niye ilaç vermemiş anlayamadım bi bildiği vardır herhalde.kendini yormamaya dikkat et bol bol dinlen.
(577 puan)
Benimde 30 hafta canım. Bebek baş aşagıymıs bana da vakit buldukca uzan dinlen bol bol su iç dedi.. ama tabiki alışveriştir ev işidir oluyor. Dinlenmeye pek fırsatım olmuyor. Korkuyorum ama yapacak bişe yok
-Reklam-
0 oy
(1,072 puan)
Canım öncelikle içini ferah tut. Benimde Baska sebeblerden dolayı erken doğum riskim var 32. Haftadan beri ve suan 37+3oldum. Ağır iş yapma ve bol bol dinlen. Ben bu şekilde bu zamana kadar geldim. 
(626 puan)
Rabbim kolaylıklar versin. Valla teselli oldunuz
(1,072 puan)
Canımsın sana iyi geldiyse ne mutlu. Bol bol dinlen ılık duş yap iş yapma bırde bol su iç. Doktorun ne diyorsa yap. Saglıkla bebegine kavuşmak nasip olsun canım. Guzel haberlerinide duymak nasip olsun inşallah :)
(626 puan)
Allah razı olsun herşey gönlünce olsun inş..
(1,072 puan)
Amin canım :)
0 oy
(626 puan)
Çok teşekkürler kızlar

İlgili bir soru bulunamadı

647,173 soru

3,412,867 cevap

4,242,639 yorum

182,926 üye

...