0 oy
366 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (348 puan)
Kizlar 21 martta yani dun doktor muayenem vardi 37 hafalik oldum ve bebegim 3300 olmus cok sukur, ilk gebeligim ve sezeryan dogum istedigimi soyledim doktoruma, onceleri istemiyordu, beni caydirmaya calisti normal olsun diye ama bugun kararli oldugumu gorunce karismadi, sorum su, doktor haftaya persembe gel belki seni doguma aliriz dedi, anlamadim. Acaba alir mi yoksa gun mu verir, var mi doktoruyla boyle diyaloga girip, belki dedigi gun sezeryan dogum yapan anneler?

5 Cevap

+1 oy
(1,072 puan)
Canım yarın bende gün alıcam. Eşimin iznine göre istiycem bakalım ne diyecek . 
(348 puan)
Rabbim hakkinizda hayirlisini versin. Doktor gun veririz vs bir sey demedi bana, sezeryanda kararliysan persembe kontrole gel dedi ve tam kapidan cikarken belki dogumu yaptiririz diyince geri donup konusamadim oylece ciktim, ondan dolayi kafam karisti.
(1,072 puan)
Rabbim hepimize hayırlısını nasip olanı versin inşallah . Sen herseyini hazır et. 38 olunca sezeryana alıyorlar. Bugun alıcam dediği an eşin yada bi yakının esyalarını getirir. Birde zaten sana sezeryan öncesi ac gel demesi lazım. Aslında iletişime gecebilirsen bi sor.
(348 puan)
Maglesef iletisime gecemem, ac gel vs hic bir sey demedi, yanidogan setini ve pijama takimimi yanima alayim da ne olur ne olmaz, coookkk tesekkurler ^^
(1,072 puan)
Rica ederim. Saglıkla bebeğine kavuş inşallah.
(348 puan)
Cumlemiz insallah. Amin ^^
-Reklam-
+1 oy
(1,554 puan)
Tabi tercihine saygi duymak gerekir ama bence normal dogum hem senin hem de bebegin icin cok saglikli bir sürec evet cok sancili bir surec ama dogum yapinca hic bir seyin kalmiyor ayrica hemen toparluyorsun vucudun yenileniyor bebegin daha saglikli oluyor. Yurt disinda doktorlar normal olsun diye 41.haftaya kadar bile bekletiyorlar. Nacizane tavsiyem size ilk normal dogum denemek ama yinede size kalmis. Haftaya da 38 oluyorsun digum icin normal bi zaman dogumu yapadabilir ya da belki o gun yatirir ertesi gun yapar. Saglicakla al bebesini kucagina 
(348 puan)
30 haftama kadar normal dusunuyordum sonradan sezeryana dondum. Kizim surpriz yapip dogum baslamadigi surece sezeryanda kararliyim.
Hmmm o zamn persembe gunu hastaneye hazirlikli gideyim ne olur ne olmaz diye, cok tesekkurler ^^
+1 oy
(3,692 puan)
Sezeryanı genelde 38 de yapıyorlar daha fazla bekletip ağrı açılma falan olur diye riske atmıyorlar.Bebişinde maşallah gayet iyi alma ihtimali yüksek yani.Sen hazırlıklı git.
(348 puan)
Haklisin, en azindan yenidogan takimini ve kendi pijama takimimi yanimda gotureyim, gerisini esim is cikisi getirir. Cok tesekkurler ^^
(3,692 puan)
Sağlıkla gelsin inşallah.
+1 oy
(1,463 puan)
Cnm sezaryen da değilde normal doğumda bana diyodu mesela 2 gün somra çantanla gel ne olur ne olmaz dogum yapabilirsin falan ama sezaryen de şöyle sen şimdi 37 olmuşsun ya belki hani nstde agrin sancn çıkmaz hani suyun falan gelmez hiç bi sorunun yoksa belki hani 1 hafta daha bekletir 39.haftaya kadar bekletmeye calisiyolr çünkü bebiş tamamen gelişsin sorun olmasn diye belki ondan demistr sen hazırlıklı git bakalım
(1,463 puan)
Dün bende gittim cnm hem idrar tahlili hemde nst için 8 tl gibi bi ücret aldilr pahalı değil galiba nst ozellrde tabi sen gene bildign gibi yap..
(348 puan)
Ankara, Sincan lokman hekim hastanesinde sadece nts 30tl, gerisini sormadim bile :)
(1,463 puan)
Vay pahaliyms be ben o kadar pahalı olduğunu bilmiydm alla alla acaba kontrolsüz diye mi benden o kadar az aldlr bidahaki gittiğimde soraym bakım burda ne kadarms senin gittign yerde pahaliyms cnm haklsn..
(348 puan)
Bir sor bakalim ne kadar diyecekler, sen hangi hastaeye gidiyorsun?
(1,463 puan)
Tmm cnm cuma günü gidicm sorarım ben İst.da saygı hastanesine gidiyrm orası da ucuz bi yer değil yani..
+1 oy
(667 puan)
Yuksek ohtimal ntsye gore karar verir canim sancin falan cikmazsa nr kadar beklerse iyidir hesabi brkletmek isteyebilir. Sen hazirlikli git saglikla al kucagina Bebisini :) 

İlgili bir soru bulunamadı

651,024 soru

3,427,257 cevap

4,259,793 yorum

184,001 üye

...