0 oy
768 göst.
Doğum kategorisinde
Aptamil aldim bebegim 24 günlük o pahalı bebelac mi alsam okur mu bide sutum yetmiyor canım sıkın mama sisiriyo diyorlar çocuğu 

8 Cevap

0 oy
(219 puan)
Çocuğuna hangisi dokunmuyorsa ona devam etmelisin , istediğin mamadan denemen yeterli bebeğin sana belli eder hangi mama dokunmadığını
-Reklam-
0 oy
(806 puan)
Canini sikma canim sut attirici seyler dene ekstra olarak. Canini sikarsan sutun daha da azalir stres uzuntu cok etkiliyo sutu. Mebur kalinca mamada verilir niye verilmesin. Cocugun ac kalmasindan iyidir. 
0 oy
(814 puan)
Süt artırıcı yicekler ye öncelikle şu sıvı hosaf evde yapılabilecek meyve sularını tüket hurma yiyebilirsin. Muhendisinoglu instagram hesabını takip et en iyi mamalari incelemis açıklamış bakabilirsin bebelak ta önerdikleri arasında 
0 oy

Çocuk aç mı kalacak..bende bilmiş bilmiş konuşan insalara ayar oluyorum.. sanki biz kötülüğünü istiyoruz.. olmayınca olmuyor işte ne yapalım yani.. bende küçük bi kutu alıp doğum çantama koyacağım.. 

Ayrıca bebeğin takibini yapan hekime sorarsan daha iyi olur canım.. evet mamalar biraz pahalı ama içeriği mühim.. almak istediğin markayı hekime danışman daha sağlıklı olur gibi..

Sağlıcakla büyüsün insalllah minik :)

0 oy
(659 puan)
Benim ilk 5gün sütüm gelmedi çok azdı mama aldım benim abim gıda sektöründe çalışıyo anne sütüne en yakın evolvia ve sma demişti o yızden sma aldım fiyatı fena değil sanırım aptamil ve bebelac çok şekerliymiş bebekler seviyormuş ilk bundan alan bebekler daha sonra diğer mamaları sevmeyebiliyormuş. 
0 oy
(155 puan)
Kizim 3kg dogup 2800e düşmüştü sonra yavas yavas aldi. 24 gunluk tam anlamak icin küçük daha gibi geldi bana kilo alamadigindan eminseniz baslayin mamaya. Mama vermenizle beraber sutunuz daha da azalacak muhtemelen bebek daha az talep edecek çünkü sizi. Sonrasinda belki yillar sürecek mama hazirlama verme sureciniz olacak cok da faydali degil anne sutu cok da alamadi dusunceniz sizi kemirecek. Daha tombik olsun degilse sorun gercekten kilo alimi yoksa yada cok azsa ihtiyac tabi ac birakacak degilsiniz bebeginizi. Esim eczaci mama isteyenlere genelde bu zamanlarinda satmaz mama :)annelik psikolojisi farkli en iyisi olsun ister hemen kilo alsin hemen buyusun rahat uyusun ister hele bi de etrafta cahil büyükler varsa sütün yetmiyor diyen tamam isiniz zor. En iyisini annesi bilir bebegin. Mamalarin icinde ne var ilerde neye sebep olur muamma. Bebek kadar mucizevi birsey süt. Her annenin sütü bebegine yeter. Cok istisnadir aslinda sütü yetersiz anne. Siz bilirsiniz.
0 oy
(1,463 puan)
Bende aptamil kullanyrm ewt ya çok pahalı ama bebiş hangisini seviyosa onu kullan mecbur ben her mamayi denedim kizimda onda kaldık bide doktorun önerdiğini al cnm bana doktorum bi kaç tane yazdı hepsini denedim dedigm gibi kızım onu sevdi onda kaldk..
0 oy
(128 puan)
Sütun azsa bolbol sıvı şeyler ye ve bulgur pilavı üzerinde şekerli cay o çok süt yapıyor canım gerçekten ben denedim ve gördüm hoşaf falanda ye bide bebesi sık sık emziren sütun artsın yoksa artmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 457 göst.
12 Ağustos 2019 Doğum kategorisinde Lavinia (341 puan) sordu
0 oy
9 cevap 385 göst.
+2 oy
6 cevap 1,282 göst.
3 Ocak Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gulfidan_93 (450 puan) sordu

649,331 soru

3,420,842 cevap

4,252,469 yorum

183,521 üye

...