0 oy
4,936 göst.
Doğum kategorisinde (346 puan)
Herkese merhaba, Manisa şehir hastanesinde doğum yapanlar bilgi verebilir mi?

Sancı odası ve doğumhane nasıl? Çoklu mu? 

Doğuma doktor giriyor mu?

Doğumdan sonra kalınan odalar kaç kişilik?

Personelin ilgisi nasıl?

Son olarak da hastane temiz mi?
Gebelik haftası 32+3

4 Cevap

+1 oy
(91 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben gebelik okuluna katıldım. Manisa şehir hastanesinin ve doğum odalarını gezdirdiler bize. Sancı, doğum ve doğumdan sonra iki saat kalınacak oda aynı instagram adresinde doğum odalarının fotoğrafları var ebelerle de tanıştık guler yüzlüydü hepsi. 24 saat bir doktor doğumhanede mevcut duruyormuş. Ama bir problem olmadıgı sürece bir ebe sizinle ilgileniyor. Doğumhane çok temizdi. Açıkçası benim içime çok sindi. Gebe okulunuda çok tavsiye ediyorum. Bu çarşamba tekrar bir grup başlıcaktı.
(61 puan)
yeniden gösterildi
Teşekkürler:)
(346 puan)
Arkadaşlar ben doğum yaptım orada. Kesinlikle ziyaret dışında babaları almıyorlar. Doğumu gece yaptım. Doğumhaneye ebe izin verdiği halde güvenlik eşimin çıkmasına izin vermedi. Eşim bebeği ertesi gün gördü
(91 puan)
Nasıl memnun kaldın mı gittiğini duydum gebelik okuluna doğumun nasıldı
(346 puan)
Doğum çok hızlı oldu, sancı odasını sadece doğurmak için kullandım. Ebe tecrübeli, sakin ve yönlendiriciydi. Çok şükür iyi geçti. Doğar doğmaz kucağıma verdiler bebeğimi. İkimiz de giyindikten sonra odalara aldılar. Tek kişilik odada kaldık. Ama ondan sonraki süreçten pek memnun kalmadım maalesef. geceyarısı etrafta kimse yoktu. İki nöbetçi hemşire ikisi de uyuyordu. Bebeğim baya ağladı açlıktan. Ben perişan oldum. Sütüm çok azdı. Gece seni kaderine terk ediyorlar. O yüzden tam teçhizat gidin. Mama filan alın ilk gece için yanınıza. Çay kaşığı veya yavaş akışlı bir biberon. Daha sonrasında da doktorum hayal kırıklığına uğrattı beni.
(0 puan)
Doğum sırasında kendi eşyanızla mı doğurdunuz yoksa hastaneden eşya mı verildi
-Reklam-
0 oy
(72 puan)
Cnm benim eltim doğum yaptı çok memnun kaldı ilgilenmesi temiz olmaları ebelerin sizinle ilgilenmesi 34 hastalığım Allah nasip ederse bende orda doğum yapcam
(346 puan)
Evet ben de orada doğum yaptım, güzel bir hastane :-)
(0 puan)
Mrb hangi doktora gitmiştiniz acaba
0 oy
(3 puan)
Ben 05 Mart 2022 de normal doğum yaptım . Her şey güzeldi yanınıza bir bayan refakatçi alıyorlar . Doğumhane tek kişilik çok iyi , temiz . Doğumdan sonra kalacağınız oda iki kişilik . Bizim şansımıza kimse yoktu biz tek kaldık iki kişi de kalınsa problem değil oda çok geniş . Hastane çok temiz konforlu . Özel hastanede de doğum yaptım , özel hastaneden bir farkı yok . Memnun olarak ayrıldım . Yanınızda su ısıtıcı , biberon , mama götürün mutlaka . İlk gün süt gelmeyebiliyor . Çocuğu babaya eğer durum müsaitse gösteriyorlar . Bizim uygundu , kalabalık değildi gösterdiler . 
0 oy
(3 puan)
Doğuma doktor girmiyor ki normal doğumda gerek de kalmıyor . Ebeler her işi hallediyor , ebeleri tecrübeli . Özel hastanede doğum yapmıştım orda da ebeler yaptırmıştı . İlgililer bence olması gerektiği kadar . Sizi azarlayan filan olmuyor yani . Stres yapmayın , ebelerin dediklerini uygulayın mükemmel bir doğum olur inş . Doğum sırasında benim ağzım çok kurudu su içmek istedim ve içtim . Yanınıza su alabilşrsiniz . Doğum öncesi gebelik okulu oluyor katılabiliyorsanız katılın . İkinci doğumum olduğu halde acayip rahatladım . Doğuma giderken bilinçli olunca rahatlıyorsunuz rahatlayınca kolay bir doğum oluyor . 

İlgili sorular

646,700 soru

3,411,357 cevap

4,240,817 yorum

182,804 üye

...