0 oy
362 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (97 puan)
kapalı

27+1 gunluk hamileyim ve hic kimseyi tanimiyorum hamile olan ki cok sey merak ediyorum haraketleri olsun agrilariniz oluyo mu diye siz neler yasadiniz 27 haftanizda benimle paylasirsaniz sevinirim. <3<3:)

Gebelik haftası 27
Kapatılma nedeni: Sol tarafta yukardaki Gebelik Dışı ve Sohbet bölümüne yazınız

6 Cevap

+1 oy
(96 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Biz de 27+0 olduk. Kızım çok hareketli mide yanmaları var bel ağrıları var. Her geçen gün ağırlaşıyorum daha yavaş hareket ediyorum artık Bi de sık tuvalete çıkmalar 4. Ayda geçmişti tekrar başladı. 
-Reklam-
+1 oy
(112 puan)
Canm bende 27+3 hamileyim allaha şükür bu hafta güzel geçiyor baya tekme yiyorum oglumdanvücudum ağırlaşıyo artık nefesm daralıyo bakalım önümüzdeki haftalarda daha neler bekliyo bizi
(181 puan)
27.4 haftalık ağırlaştım sırt ağrısı bacak ağrıları tutulmalar gerginlik uyku bozukluğu uyurken ağrıya uyanma oluyor
0 oy
(705 puan)
Ozamanlar guzel zamanlar canm 30dan sonra skinti baslio kisiden kisiye gorede deisio 
0 oy
(607 puan)
27+2 bendede aşırı wc cikma ve bugunde kaburga agrisi mide yanması başladı... yoğurt yiyip yaticam yarasin kuzulara 
0 oy
(97 puan)
Peki ne kadar tekmeliyo gun icerisinde benim bazi gunler az tekmeliyo bazi gunler ise cok normalmi acaba pazartesi gidicem doktora ama bazen endiseleniyorum cok az kipirdayinca ama bazen de biraz da olsa canimi yakiyo temelerle normal mi aca :-)
0 oy
(1,048 puan)
Allah'a şükür geldik bugüne 27+3'üz şimdi. Kendimle ilgili En zorlandığım şey artık çalışmak istemiyorum evde yatmak ayaklarımı uzatmak istiyorum, böyle bir psikoloji :))

Gebeliğinin bu son haftasında yenilik olarak vajina bölgemdeki ordaki o kemiklerim ağrıyor. Ayağa kalkarken, yatakta dönerken, oturmak için eğildiğimde pek çok kez bu ağrıyı yaşıyorum. Aşağıda çok baskı hissetmeye başladım. Hatta vajinanın yanlarından hafif şişlik olacak kadar sanki içerdeki organlarım aşağıya inmiş dışarı çıkacak gibi hissediyorum. Ann3m sana öyle geliyordur şişmez diyor. İnşallah öyledir evhamlı biri değilim. Yoksa her sancıca doğuruyooom diye binayı inletirdim

 Küçükk3n kuyruk sokumunun üzerine düşüp kırmıştır içeri doğru yanlış kaynamıştı. Gebeliğe kadar sorun olmadıydıama geb3 kaldığından beri kuyruk sokumu acısı yaşıyorum. Üstüne Bir de küçükken ön tarafın üstüne de düşmüştüm:( tam o klitoris denen yer mi orasının üstüne 2 hafta beynimin sinir uçlarında nöbetler geçirerek ve çok kanayarak geçmişti annem çok korkmuştu ama ben anlamıyordum tek bildiğim saf acı... şimdi bu acıları bildiğim için şu ankileri önemsemiyor hepinizin hamileyken böyle şeyler yaşadığına inanıyorum. Yoksa stresten düşünceden erken doğurmamak işten değil...
(97 puan)
Ben ise yatmaya biktim sadece kocam yanimda bana ev islerini yaptirmiyo hic bi is yaptirmiyo ve dusuk riskim falan da yok ilk gebeligim oldugu icin cok heycanli ama beni biraz skyo boyle yaparak ve yatarken karnimda boyle hafif bi agri oluyo sanki bebek.iciriden ittiriyo gibi pazartesini ip le cekiyorum doktorumla konusmak icin allah sana da kolaylik versin insalla kolay bi dogum yasarsin :-)

648,056 soru

3,416,061 cevap

4,246,516 yorum

183,172 üye

...