0 oy
246 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Hamilelikte neler hissediyorsunuz? Ben henüz çok yeni olduğu için mi bilmiyorum ama bişey hissedemiyorum

4 Cevap

+1 oy
(1,700 puan)
İlk basta hic bi sey yoktu normal hayatim devam ediyo gibiydi karnim cikmaya tekmeleri yemeye baslayinca annelik duygusu icime yerlesmeye basladi Rabbim insallah tamamina erdirirse az kaldi dogumuma 37 haftaligim
(1 puan)
Amin sağlıcakla alırız inşallah kucaklarımıza :) Bakalım bende o anları çok merak ediyorum açıkcası.. Peki sorumluluk duygusu hakkında ki görüşün nedir ?
(1,700 puan)
Ya o Allah vergisi onu koruyup kollamak beslemek icinden geliyo yani ozellikle kendini hazirlamiyosun Rabbim o duyguyu veriyo icine .
Biliyosun senin bi parcan o yuzden ona zarar gelmesin aman üsümesin uyusun hastalanmasin herseyini dusunuyosun. Rabbim zamani gelince sanada tattirir bu duyguyu insallah dünyanin en guzel seyi.
(1 puan)
Cevabınız için teşekkürler bakalım zaman diyelim bi hissedeyim :) amin çok teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(508 puan)
16 haftalık olduk hiç bir şey hissetmiyorum desem yeridir yani hamile değilmişim gibi bazen ağır şeyleri yüklemiyorum unutup etrafındaki insanlar uyarıyor hamilesin kaldırma diye :)
(1 puan)
Yaaa evet o bende de var unutuyorum:( Geçenlerde evi sileyim dedim her şey yasak zaten kendimi yormadan eşim nerdeyse beni katil ilan etti :/ sizde de var mı bu durumlar bana aşırı geliyor ya bu sıkılık. Dikkat tabi ki çok önemli ama aşırı kısıtlanmak bilemiyorum..
(508 puan)
düşük tehliken falan yoksa ben aşırıya kaçmadan her işimi yapıyorum ilk 3 ay çok daha önemli çünkü bebek tutunmaya yerleşmeye çalışıyor doktorum bana ağır kaldırmak yukarıya uzanmaya kesinlikle yasakladı dinlene dinlene tüm isim yapıyorum geçen gün tüm evi temizledim düşün hamile olduğum aklıma gelmedi sildim süpürdüm mutfak dolaplarını sildim tuvalet banyoları cifledim akşam bel kasık ağrısı çektim eşim o çocuğa bir şey olursa ben sana sorarım dedi  aşırı kısıtlamak yanlış hasta değiliz hamileyiz ama her şey yerinde tabiki bebisimiz her şeyden değerli
(1 puan)
Tabi ki öyle ama işte.. :) Hamile kalmadan önce ohh ne güzeldir diye düşünüyordum ama şimdi öyle demiyorum :)) benim ki temizlersem kıyameti koparır o yapıyor temizliği :) ama maksat benim yapıp oyalanmam ama anlayana :)
(508 puan)
kız bırak ne güzel yapsın keşke benimkide yapsa ben yatıp dinlensem şanslısın şanslı:) kaçıncı haftadasın
+1 oy
(924 puan)
AYNEN CANIM TAKI ONU HISSEDENE KADAR HAMİLE OLDUGUNU BİLE ANLAMIYORSUN :) VARLIGI MUHTESEM BIRSEY 
0 oy
(163 puan)
6.haftadan 13.haftaya kadar kustum evden cikamadim 2 ay yataktaydim ki hala yataktayim kendime gelemedim.berbat gecti benim.14.haftaya gircem birazdaha iyim.ikinci gebeligim ama bu beni cok zorladi.evi esim temizliyor hic yataktan cikamadim.yemekleri kaynanamda yiyip geliyorlar banada getiriyorlar. 6 kilo verdim 5.ayfan sonra normale donerim insallah.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
6 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Minik ellerr (1,999 puan) sordu
0 oy
0 cevap 100 göst.
2 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ayssssse_krz32 (29 puan) sordu

647,041 soru

3,412,448 cevap

4,242,110 yorum

182,889 üye

...