0 oy
949 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (100 puan)
1 haftadır düşünmekten duramıyorum.. ayrıntılı ultrasonda bebegin kalp damarlarında terslik göründü ıstanbula gitttik perintolojide kesinleşti. Down sendromlularin %35 inde bu kalp sorunu varmış. Ayrica ayak parmaginda ayriklik ve ense kalınlığı da sınırdaymış. Kordondan kan alındı ve sonuçlar için 10 gün beklicez. Sadece bu belirtilerle down sendromu olabilir mi açıkça fikrinizi yazın lütfen..
Gebelik haftası 25+1

4 Cevap

+1 oy
(1,660 puan)
Tam olarak kalbindeki sorunun adi ne canim. Benim bebegimde Avsd yani kalpte deliklik cikmisti 4mm kapanmicak buyuk bi delikdii. Down olabilir dendi ama ben sivi falan aldirmadim. Dogunca down teşhisi kondu. 

InsAllah senin bebegin saglikli olur cnm sonucta bunlar bi ihtimal. Rabbimin takdiri. Gonlunu ferah tut. Seninkilerin belirtisindede kesin var diyemeyizki. Oyuzden dogana kadar kesin bi sonuc alinamaz.
(1,660 puan)
Amin canim Allah razi olsun. Genel olarak gerilemis canim. Kalpdeki delik buyuk olunca normal gorevini yapamadı kalpte en onemli ona bagli nerdeyse tum organlarında sorun olusmus bobrek ciger yani doktorlar hic umut vermemisti bize. Makineyle kalbini çalıstiriyorlardi.
Sen uzulme canim 2hafta gerilkten Allah in izni ile bise olmaz. Bana iki hafta olsa sorun olmazdi 5hafta cok ciddi dediler. Oyüzden üzülüp strese girme. Rabbim buyuk.
(406 puan)
Saolsin canım bilmiorum insan bu dönem farklı strese giriyor cidden.. ama sakinlesmeye çalışıyorum Rabbim bebeklerimize yardım etsin inşallah... inşallah Rabbim oğlumun yardımcısı olsun...
(1,660 puan)
Tabi canim nefsimize ağır geliyor takmayalim desekte takiyoruz. Ama sabir ve duadan başka elimizden bise gelmez. Cok mübarek aylardayiz onumuz kandil. Rabbim bu gunlerin gecelerin hurmetine senin yavrunada hepimizin yavrusunada sifa versin. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
(1,063 puan)
Merhaba. Doğum sonrası bebeğinizin sağlık durumunu sorabilir miyim? Banada arsa teşhisi kondu
(1,660 puan)
Merhaba  bana mi sordunuz.  Ben yazmistim. Yukarda ama. Benim bebegim dogdu 3 gun yasamisti. InsaAllah sizin yavrunuz saglicakla dogar kucaginiza alırsınız.  Arsa ne hastaligi bilmiyorum a.ma. RABBIM dermansiz dert vermesin kimseye  acil sifalar diliyorum
-Reklam-
0 oy
(1,554 puan)
Benimde bebegimin kalbinde parlaklık çiktı. Ama doktor bana çok da endisenlenme boyle bebeklerin %90nı ilerleyen haftalarda geciyor dedi. Ama downlı bebeklerde daha cok goruluyor dedi. Seninde sanırım bu tarz bir sey. Benim bebegimin bi tek kalbinde oyle bir sey cikti diger organlari iyiydi. 2li 3lü taramalarimda temiz cikmisti. Insallah saglicakla kucagimiza aliriz 
(393 puan)
Ben 18 hafligim bana soyledi
(868 puan)
Ayrıntılı ultrason söyleme di mi?
(393 puan)
Yok normal ultrasonda soyledi
(868 puan)
Him bana ayrıntılı ultrason da söylemişti. Ayrıntılı ultrasona ne zaman yaptircan?
(393 puan)
Bilmiyorum. Doktor ne zman isterse bakalim
0 oy
(1,343 puan)
ikili uclu test yaptirmis miydin canim
(100 puan)
Ikili yaptırdım bi sorun cikmadi ama onlar riski belirliyormuş kesinliği yokmus
0 oy
(1,086 puan)
Bu söylediklerinize down sendromunda rastlaniyor. El parmaklarıyla ilgili birsey soylendi mi. 
(100 puan)
Hayır elinde bi problem yok ayak parmaginda ayriklik var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 172 göst.
2 gün önce Hamilelikte Testler kategorisinde Gülşahismail (8 puan) sordu
0 oy
4 cevap 152 göst.
2 gün önce Hamilelikte Testler kategorisinde Gülşahismail (8 puan) sordu
0 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
6 cevap 257 göst.

650,194 soru

3,424,066 cevap

4,256,095 yorum

183,749 üye

...