0 oy
2,033 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (5 puan)
Kızlar sorum hamilelikte hemorait artan ve doktoru fitil veren kullanan oldu mu banada verdi kullanmada tereddüt yaşıyorum ya kullansam mı zararı olur mu ki 
Gebelik haftası 27.2

5 Cevap

0 oy
(71 puan)
Kadın dogum doktorun verdiyse sıkıntı olmaz bende kullanıyorum şuan çünkü 
-Reklam-
0 oy
(153 puan)
Banada kortos diye fitil verdi, kanamam vardi, 2 gjndur kullaniyorum 1 sabah 1 aksam ama henuz faydasi olmadi
0 oy
(1 puan)
Canim bendede çatlama var basur gibi doktor sana hic bir ilac veremem yasak dedi bnde 7 haftaligim suan
0 oy
(1,660 puan)
Canim doktor hamile olduğunu bilip veriyor sonucta degilmi. Zaten zarari olacak olsa vermez kullan tabi. Bende krem kullanıyorum. Rabbim sifa versin.
0 oy
(558 puan)
Kullanabilirsin canim ama sanmam pek faydasi olacaginii ben bekarken fitil kullanmistim bende yillardan beri var basur hemoroid evlendim kısın baya azdi 3 tane genel cerrahi doktora gittim biri en son gittigim doktrm bana daha guvenilir geldi ve bana 2 tane krem bide duphalac surup verdi kabiz oldgun zamanlar icim diye kremler iyi geldi bende catlak vardi cunki .. bu hastaligin asıl ilaci kabiz olmaman canim yedigine ictigine hep dikkat et ve bol gun kurusu sabah ac karnina ve gun icerisinde bol su ve daha cok kati beslenmek yerine lifli ve posali yicekler ve icecekler tuket . Doktorum bana oyle soyledi elinden geldigi kadar kabiz olma diye .
(5 puan)
Canım benm ki 4 gündür ara ara kanamaya başladı ya acısına oturmakta sıkıntı yaşıyorum bazen peki sen o durundayken doğum yaptın mı sıkıntı oldu mu doğumuna hemoroid
Bu arada tavsiyelerini yapicam inşallah faydasqı olur ya teşekkür ederim
(558 puan)
Yok canim ben hic dogum yapmadim ben sadece gecen sene dusuk yaptim daha sonra benim hemoroidim de azdi bende tekrar hamile kalirsam sikinti yasamamak icin doktora gittim bi iki yer bana islem falan yapicaz ameliyat gibi son bi doktora gittigimde o cok daha iyi geldi bana oda bana krem dedi iyi geldi kremler bana ama benim katkim da var ben kabiz olmamak icin yememe icmeme cok dikkat . Bu arada rica ederim canm benim insallahh tavsiyelerm iyi gelir :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
6 cevap 1,383 göst.

650,372 soru

3,424,756 cevap

4,256,963 yorum

183,790 üye

...