0 oy
439 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
Kizlar 23 haftalik hamileyim bi kizim olucak hayirlisiyla . Ilk oldugu icin neler almam gerektigini bilmiyorum bebek icin soylermisiniz
Gebelik haftası 23

4 Cevap

+1 oy

10 lu hastane ckisi 

5 li hastane ckisi

Corap

Zibin

Agiz mendili

Temizleme pamugu

Battaniye

Kundak 

Bn ikili uclu takimda almstm gezmelik

Tek alt don aldm

Normal pijama almstm

İstedgn herseyi alabilrsin yani :D

-Reklam-
+1 oy
(1,343 puan)
alacagin cooook sey var canim . e bebekte ihtiyac listesi var . 
0 oy
(852 puan)

İç zıbın bol bol al canım ama küçük alma çok çabuk büyüyolar kızım 36 günlük bazı zıbınları kapanmıyo . Alt üst takım al. Yenidoğan bi tek hastane çıkışı alsan yeterli . Diğerlerini 0-3 al. Hediyede geliyo zaten . Şapka,eldiven,çorap.  Ağız mendili al bana çok lazım oluyo. Battaniye al ama çok kalın olmasada olur yaz çocuğu olucak senin kız :) müslin örtü aldım kundak yapmaya çok iyi oluyo yazında pusetinin üstüne örterim diye aldım.

Pişik kremi,şampuan,vücut losyonu,ıslak mendil,bez,alt değiştirme örtüsü benim işime çok yaradı sleepy nin geliyo bime ordan almıştım ben diğer kumaş olanlar sürekli yıka uğraşmak gerekiyo diğerleri kullan pislendimi at. Küvet,kova,maşrapa,havlu takımı. Burun aspratörü aldım ama hiç kullanmadım tel tokayla alıyorum minik sümüklerini :) tırnak makası,emzik al canım inşallah kullanır benim kız kullanmıyo zorluyorum :)  bi damaklı bi damaksız al hangisini alıcakları belli olmuyo. Biberon al inşallah gerek kalmaz ama nolur nolmaz. 

Ben en çok bunları kullanıyorum canım yazabilceklerim bunlar . 

0 oy
(494 puan)

Google play store da anne bebek ihtiyaç listesi var canım.Hamileliğin aylarina göre neler alman gerektiği yazıyor.Ben çok beğendim bu uygulamayı.Ağız mendilinden tut banyo küvetine kadar her şey yazıyor.Hemde hepsi birden değil ay ay neler alınmaya başlanmalı o şekilde yazıyor.Tavsiye ederim :)

İlgili sorular

651,533 soru

3,429,402 cevap

4,261,963 yorum

184,149 üye

...