0 oy
235 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (49 puan)
yeniden gösterildi
Kızlar bugün tarama testimin sonucunu aldım.  Doktorum yaşına göre kan değerlerin yuksek risk var dedi . Biz sınırı risk sayiyoruz seninki sinirda degil ama yakin dedi .Bundan 1hafta önce vajinal muayene yapip bebeğin ense kalinligina baktı herşey normal dedi . Ikili tarama testi böyle çıkan var mi :( moralim çok bozuk .

2 Cevap

0 oy
(256 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Hiç takma kafana herkeste  risk çıkıyor zaten ben anlamadım o riskler dogru çıkmıyor bide bana su alalım diye ısrar ettiler bebek ölebiliyomhş diye ben istemedim bide ısrar ediyorlar. 20 haftalıktım yine ısrar ettiler susun tekmesini hissettiğim bebeği engelli olsa alacak caniler. Allah olderse herşey olur saglıklı bebek de son anda engelli olur engelli bebek de son anda saglıklı olur. Doğum kanalında oksijensiz kalıp engelli olan bebekler var Allah korusun. Olacak varsa son anda da olur bu kıytırık testler bilemez. Ayrıca bize 2000 TL lik özel test var onu yaptırın dediler yaptırmadı aynısı devlette de yapılıyor dediler sonra bide devlet doktoru atmaya çalışıyor bu kazığı dusunn.. 
(256 puan)
İstanbul Ümraniye araştırma hastanesi ücretsiz yapıyo demişti bize doktor çok istiyorsan aratır yapılıyorsa gercekten İstanbula da oturuyosan yaptır. Ben bursada oturuyorum zaten gidicem ama yine de yaptırmıcam engelliysede benim evladım o 23 haftalık olduk suan ben her setini hissettim onun zaten 24 den sonra yapılmıyomus o test.
(49 puan)
Canım bende öyle düşünüyorum Allahtan gelen herşey basım gözüm üstüne şu an yaptırmayı düşünmüyorum 24 .haftayı beklemeyi düşünüyorum ayrıntılı ultrason için. Öylede olsa dediğin gibi bizim evladımız.  Guzel haberlerini bekliyorumm
(256 puan)
24 den önce yaparlar bana devlet 20 haftada ayrıntılı baktı diye sanıyorum kilosunu felanda söylemişti. Ama renkli ultrasona giricem şimdi ben yinede özelde hem görmek istiyoruz hemde Bi kontrol olur Bi hafta sonra felan renkliye giricem işte. Ense kalınlıgına da 3 farklı doktorda da sıkıntı çıkmadı oğluşum olacak Allah izin verirse inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Senin belki oldum cinsiyet 14 haftada ikili test sonucundan korkup kosa kosa Baska doktora gittiğimizde bence hiç Bi şeyi yok diyp cinsiyet göstermişti
(49 puan)
Benimde kızım olacak inşallah:) Ense kalınlığında benimde sıkıntı çıkmadı:) Umarım sağlıkla aliriz kucagimiza canim
(256 puan)
İnşallah inşallah hayırlısıyla hayırlı evlatlar olsunlar
-Reklam-
0 oy
(596 puan)
Vajinal muayeneyi neden yaptı acaba
(596 puan)
Vajinadan bakmak Zararlı diyorlar ama
(49 puan)
Bende pek bir zararını duymadım ama test sonucuna kafam çok takıldı:(
(596 puan)
Test sonucu ne
(49 puan)
Yaşıtlarına göre kan değerlerin yuksek cıktı risk var dedi canım:(
(596 puan)
Hm gecmis  olsun düzelir inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

653,880 soru

3,438,576 cevap

4,272,049 yorum

184,762 üye

...