0 oy
899 göst.
Doğum kategorisinde (42 puan)
Merhabalar..7 haftalık gebeyim. Batman Medical park hastanesi cengiz yeşilbaş'a muayeneye gidiyorum şimdilik kendisinden çok memnunum. Benim sorum acaba o hastanede veya cengiz beyde doğum yapan ve memnun olan var mı? Normal doğum yaptiriyorlar mi direkt sezaryene mi yönlendiriyorlar? 
Gebelik haftası 7

3 Cevap

0 oy
(1,500 puan)
Bende batman kıyım Bi kere cengiz beye gitmiştim ama o zaman gebe değildim hiçte ilgilenmemişti sevmemiştim onu medical de emire hanım var ona gidiyordum tedavi için çok tatlı dilli iyi Bi bayanı yanında grbr kalamadım yasemin avşin geldi yaşama oraya gittim ilk ay grbr kaldım ona gidiyorum memnunum seseyane gelince hiç bir hastane hiç Bi doktor öncelikle sezeryan yönlendirme yönlendirmez
(42 puan)
Cevap için teşekkür ederim inşallah cengiz beyde doğum yapan birinin yorumunu da alırım
-Reklam-
0 oy
(78 puan)
Kemal coşkun var orada çok bilinen ve memnun kalınan bi dr.. Tabiki normal doğum yapiyorlar..
(42 puan)
Cevap için teşekkürler..Orda normal doğum veya sezaryen yapan birilerinin yorumlarını merak ediyorum aslında ebeler nasıldı tavırlar nasıldı vs bilginiz var mı ?
(78 puan)
Kuzenim 1 ay önce orda doğum yaptı yalnız bi bayan dr du.. çok ilgili ve nazik olduğunu söyledi..
(42 puan)
Kuzeniniz normal doğum mu yaptı yoksa sezaryen mi ?
0 oy
(154 puan)
Bende merak ediyorum bende turkan hocaya gidiyorum memnunum ama dogumu bilemicem cengiz hocayi su sekilde isinamadim ilk hamileligimde bebegimin kalbi durmustu kurtaj icin bekliyordum cengiz hoca da o sira ameliyathanede idi neden agladigimi sordu ebelere onlarda durumu anlatti guldu gecti ne olacak da bu kadar uzuluyorsun dedi 
(42 puan)
Cevap için teşekkürler..İnşallah hepimiz sağ salim alırız evlatlarımızı benim de ilk olduğu için çok heyecan yapıyorum..Yaşadığınız olumsuz durum için üzüldüm inşallah bidaha düşük vs ile karsilasmazsiniz..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
1 Nisan 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Blablabla (41 puan) sordu
0 oy
5 cevap 286 göst.
8 Mart 2021 Doğum kategorisinde Tewsonok (3 puan) sordu
0 oy
2 cevap 232 göst.

650,736 soru

3,426,185 cevap

4,258,584 yorum

183,901 üye

...