0 oy
484 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Merhaba kızlar bn 2 sene once sezeryan oldum şimdi 25 haftalik hamileyim bunuda normal dogum istiyorum sizce olma ihtimalim var mi yada olan var mi,?
Gebelik haftası 25.hafta

10 Cevap

0 oy
(842 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Olabilir diye biliyorum cewremde war ilki sezryan ikincisi normal
-Reklam-
0 oy
(245 puan)
Hayır canım tekrar sezeryan olursun
0 oy
(357 puan)
Ben oldum canim ancaq almanyada yasiyorum.  Orda Doktor bulursan sorun yok. Benim oglum 2yas 4aylikdi kizimi dogurdum. 
0 oy
(4,113 puan)
Senin daha yeniymis o riske girmezler cnm. Ikinma aninda dikisler zorlanip patlama riski olabiliyor demisti doktorum. Bende normal dogum yapabilirmiyim diye sormustum ilk sezeryan olali 7 yil oldu. Hayir dedi ama yapiliyormus dedim doktora o riske girilmez yaptirabilen varsa yaptirsin bakalm demisti. Ama duyuyorum bazi hanimlar sezeryan sonrasi normal dogum yapanlar varmis.
(4,113 puan)
Benimde estetik dikis cnm ama konu dis degil ic dikisler. Ictende dikis oluyor bilirsin. Bana doktorum riskli demisti. Yinede sen arastir bakalm.
(55 puan)
Evet ssvd doktor bulursan olur her doktor kabul etmiyor bnde normal için bekliyorum altı yıl oldu sezeryan olalı şimdi 36 haftadayım inşallah normal olur ama her soktor kabul etmiyor riskleri var normal doğum yapmak  için iki yıl şartı var
(48 puan)
Bakalım nasibimizde ne varsa o olucak
(4,113 puan)
Herseyin hayirlisi olsun rabbim hayirli dogumlar nasip etsin insallah hepimize.
(48 puan)
Amin insallah
0 oy
(1,094 puan)
Bildiğim kadarıyla 5 yıl aradan sonra her doktor cesaret edebiliyo çünkü tam anlamıyla doğum yapmamış gibi yenileniyo vücut. Ama beş yıldan önce herkes cesaret edemiyor. Edenler de fahiş ücretler karşılığında ediyor. Örneğin benim olduğum hastanede sezeryan 2000 tl. Normal doğum 1500 tl. Ama sezeryan sonrası normal doğum 6000 tl. Gereksiz bence canım. Neden istiyorsun sezeryandan sonra normali? Bi sıkıntı mı yaşadın canım sezeryanda? 
0 oy
(99 puan)
Var canım ama araştırıp bulman gerekiyor. Nerede oturuyorsun? İstanbul'da Esenler avicenna Hastanesi'nde bir Dr. Var. Yaptıran. Kurtköy Adatip Hastanesi'nde de yapılıyor. Hatta orada Yeliz hanım var. Aslında ssvd grupları var oralardan daha çok bilgi alabilirsin. 
(99 puan)
Hatta Zeynep Kamil de yapıyor bu arada. Devlet düşünüyorsan eğer ssvd diye ayrılıyor randevu alırken. Özel muayenehanesi olup yapan Dr. Çok daha fazla bulabilirsin ama onların fiyatları da baya uçuk.
0 oy
(181 puan)
Hayir sezeryandan sonra normal asla olmuyor kac sene gecerse gecsin ben 8 yil once sezeryan oldum smdi 30 haftalik hamileyim doktorum sezeryan olcak normal olmaz dedi 
(1,262 puan)
Asla diye bie yok yaptiran doktorvm var arastirin derim
0 oy
(101 puan)
Ben gebelik okuluna gitmiştim ordaki ebe 5 yıl geçince duruma göre bakılıyor eğer normal doğuma uygunsa yapıyorlar demişti.. Ama tam teşekküllü bi hastane olması gerekiyormuş araştırma hastanesi falan.. istanbuldaysan eğer Zeynep Kamilde varmış..
0 oy
(181 puan)
Benim Bi arkadaşımın bebeği 4 aylıkken diğerine hamile kaldı ve sezeryan sonrası normal doğum yaptı ebe yaptırdı ve doktoru da ameliyathane hazır tuttu çok şükür bişey olmadı banada doktorum sezeryan dan sonra normal doğum yapabilirsin dedi 4 sene ara olacak 
0 oy
(659 puan)
Olmamasi anne sagligi acisindan daha iyi 11 sene once sezeryanimi oldum suan 35 haftalik oldum ve kesinlikle sezeryan dedi doktorum. Seni riske atamam dedi.

İlgili bir soru bulunamadı

647,109 soru

3,412,648 cevap

4,242,330 yorum

182,901 üye

...