0 oy
873 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
düzenledi
8+3 hamileyim. Gecen hafta kalp atisini duydugumuz bebek 94lerdeydi. Bgn tekrar gittim durmus gebeligi sonlandirmamiz gerekiyor dedi. Kafam cok karisik ne yapicagimi bilemiyorum. Yarin sonlndirilcak acaba yanlis olabilirmi???

14 Cevap

+1 oy
(77 puan)
Başka doktora da git sonra bence bir doktorun demesiyle alma 
-Reklam-
0 oy
(280 puan)
Baska bi hastaneye git bence
0 oy
(144 puan)
Kuzum hemen git acile ya da ozel baska bir doktora emin olun
0 oy
(4,666 puan)
Hayır yapmayın hemen başka bir doktora gidin 
0 oy
(341 puan)
düzenledi
Kanaman var mı. Tekrar başka dr. Da görün ben 6 dr. Gitmiştim bebeğimin kalbi durduğunda. Birde ayrıntılı ultrasyonla bakıldı mı. 
0 oy
(341 puan)
Benim ilk gebeliğim de kalbi durmuştu 8. Haftada dr. Bir hafta bebek dursa bir şey olmaz dedi. O arada bir kaç dr. Gittim emin olamadım bir iki gün geçtikten sonra kanamam başladı sonra kürtaj olmuştum. İlk bebekte genetik bakılmıyor ama baktırmıştım kromozom eşleşmemiş. Sağlıklı embriyo değilse vücut atıyormuş. Çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun. Bir ay kendini topladıktan tekrar hamile kalabilirsin.
0 oy
(332 puan)
Genelde yanılma olmuyor ne yazık ki. Beklerseniz az da olsa zehirlenme ihtimaliniz var. 
0 oy
(617 puan)
Canım bence başka bir doktora gitmelisin hemen aldırma acaba kanama veya belirtilerde azalma falan oldu mu 
0 oy
(1,046 puan)
hemen ozele yada baska bi doktora görün 
0 oy
Kuzum benim 6+1 de kalp atışları yok dedi durmuş. Emin olabilmek için 4 tane daha doktora gittim ben öyle emin olduktan sonra kürtaj oldum. Daha sonra vicdan azabıyla yaşamak istemedim. Rabbim sabir versin canım. Şu an 33 haftalık hamileyim ikinci defa 
0 oy
(863 puan)
Bawka bir doktora gorun canim..neden durdugunu sorunun ne oldugunu soylemedimi?
0 oy
(196 puan)
Canim baSka bir Dr daha görün hemen sonlandırma  ...üzüldüm inanki inşallah başka Dr iyi haber verir 
0 oy
(296 puan)
Bi arkadaşımda da böyle oldu sebebi kan pıhtılaşma çıktı. Başka doktora da görün sebebini de araştır canım. Allah daha hayırlısını nasip etsin
0 oy
(558 puan)
Bencede ikinci bir doktora daha gorum canim icinin rahat etmesi acisindan bende gecen sene kurtaj oldum ve hala da hamile degilim henuz ilk iki kere gittigimde kalp atisi duyduk 3. Kez gittigmde aradan iki hafta gecmisti bende 11.bucuk haftalik oldugunu beklerken 9 haftalikkn gelisimi durmus dendi ve bende emin olmak adina ikinci bi dktora gittim ayni gun cok iyi bi doktordu teyit etti bu durumu ve hemen kurtaj oldum .. Uzulme rabbim ne dediyse o olur herseyin hayirlisi suan dusunuyorum istiyorum  rabbim hayirli ise sagliklisini nasbi etsin insallah :)

651,110 soru

3,427,667 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...