0 oy
396 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (89 puan)
yeniden gösterildi
2 defa çatı muayenesi oldum kızlar .normal doğuma engel değil dedi dr.ve 38.haftada dogumu baslatcak. Suni sanciyla.acilmam olur mu sizce kızlar?? Korkuyorum suni sancı verirler verirler sonrada açılma yok der sezeryana alalırlar  diye  iki acıyı da yasatrlar diye . Normal doğum istiyorum.gebelik kolestazi sebebiyle erkene doğuma alcaklar
Gebelik haftası 37+0

3 Cevap

0 oy
(317 puan)

  • :happy:Canım bak. Benimde gece duyum gelmişti ve banada suni sançi verildi acımam 2 santimden 5 veya6 saate 8 santim oldu eger cati muanede birşey yoksa allahın izniyle olur acılman ama nie kendi sancini beklemiyordum ki 38 haftada hemen sunni sançi falan gerek duyuldu 
(317 puan)
Anladım canım olsun suni sançiyla da acıkma oluyor korkma allahın izniyle o an geldigin de inan herşey akışına oluyor yeterki dirayetli. Ol hani yaparım de gerisi gelr.
(89 puan)
Allahin izniyle yaparım.nirmal doğumu istiyorum ama o süreç nasıl ilerlicek ins sabırlı olurum
(317 puan)
İnşallah acılman olsun zaten kendiliginden ikinmaların geliyor ya inan öldüm bittim degil okadar bu süreç. Dayanilmiçak kadar degil bak ben ikinçi ye hamileyim oglumu çok rahat dogum ettim Allaha şükür kızımı da inşallah ederim Allah yardımcımız olur.
(89 puan)
İnşallah Allah razı olsun dua edin bana da sagsslim oglumu kucağıma alayim bnde
(317 puan)
İnşallah allahım hepimie yavrularımızı kavuşmayı nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(494 puan)
Canım bazen ne yaparsan yap olmuyor.Ben 42+3 haftalikken doğum kendiliğinden baslamadiği icin suni sancı aldım.22 saat suni sancı yedim ama 1 cm acilmayla kaldım.Sürekli yürüdüm hiç yatmadım suni sancı alırken ama gene de olmadı.Ertesi günü sezeryana alındım.Sancı çekerken hiç geçmeyecekmis gibi geliyor ama gerçekten kucağına alınca hepsini unutuyorsun.Benim böbreklerim iltihap kapmıştı hamileyken baya sancı çekmiştim suni sancı da aynı onun gibi biseydi.Sezeryan da öyle çok korkulacak bişey değil.Ben 09.43de doğum yaptim akşamüzeri 5-6 gibi ayağa kalktım.Zaten ağrı kesici verdikleri için cok fazla ağrı olmuyor.Sadece biraz dikişlerine dikkat edeceksin.Ben 2 gün hastanede kaldım eve çıktıktan sonra da 2 gün daha güzelce istirahat ettim ondan sonra oğlumla hep kendim ilgilendim.Herşeyi kendim yapıyorum.Sen sakin olmaya çalış sadece.Sancın geldiginde burnundan derin nefes al agzindan ver.Evladini kucagina alacagin ani düşün.Bol bol yürü sancı verilirken.En guzel yapabilecegin sey bu.Rabbim hayırlısı sagliklisi neyse onu versin.
0 oy
cnm çatı muayenesi zorlu geçti mi
(89 puan)
Yok zor geçmedi iki parmak kullandı dr

İlgili sorular

649,948 soru

3,423,114 cevap

4,254,991 yorum

183,689 üye

...